עזרה בחיבור A210 לרשת ושימוש בתוכנות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
piti06 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,

ראשית תודה רבה להרבה אנשים מהפורום שעזרו לי בקניית הסטרימר - שהוחלט בסופו של דבר על ה-popcorn a210.

היום קיבלנו את הסטרימר, חיברתי בקטנה לטלויזיה ולרסיבר ואני ממש מרוצה ממנו, אבל מן הסתם זאת התלהבות ראשונה.

אני רוצה לחבר את הרסיבר לרשת האינטרנט על מנת להנות ממנו יותר מעכשיו, אך אני לא יודע לאיפה אני צריך לחבר אותו.
המחשב שאליו אני רוצה לחבר מחובר עם כבל רשת מהמחשב אל הראוטר - אז לאיפה אני צריך לחבר את הסטרימר? כלומר כבל האטרנט מתחבר לאן?

שנית, עד היום ידעתי שיש את אפליקציית ה-JUKEBOX שמציגה מעין "קיר סרטים" אך כעת אני רוצה בהסברים המוצרפים לרסיבר משהו לגבי התקנת NMT? מה זאת החיה הזאת? איך מתקינים אותה?

הקיצר אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסברים למתחיל על מנת להתחיל להנות מהסטרימר כמו שצריך.

אני חייב לציין שאני מרוצה מהפורום הזה חבל על הזמן, חברה רציניים וממש נחמדים.

תודה

nadav_83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

היי. קודם כל תתחדש. בחירה מעולה (Y)
את כבל האטרנט שיוצא מהסטרימר אתה צריך לחבר בצד השני לראוטר.
כדי לשתף את הקבצים ברשת, כלומר לראות בסטרימר את הקבצים שקיימים על המחשב אתה צריך להגדיר שיתוף בווינדוס, מה שלא עבד אצלי.
יש עוד שתי דרכים אלטרנטיביות:
1) תוכנת myihome שבה אתה מגדיר מהמחשב אילו תיקיות אתה רוצה לשתף והתוכנה עושה את השאר. זה חוסך הרבה כאב ראש ולדעתי זה פתרון די טוב לחודש הראשון.

2) אם יש לך קצת יותר סבלנות, כדאי להגדיר שרת NFS. תתחיל מהסרטון הזה:

זה בעיקרון לאקסטרימר אבל תשתמש בינתיים בחלק שמדבר על התוכנה למחשב.
כשתסיים צריך להגדיר גם שיתוף בפופקורן.
אם לא תסתדר עם זה אשמח לעזור.

piti06 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

דבר ראשון תודה

שליחה #3 

תודה על הסרטון ועל ההסברים.

לגבי חיבור האטרנט לראוטר -
אני צריך להגדיר משהו עם הראוטר שאני מכניס את כבל הרשת? כלומר בראוטר יש הרי אחורה 4 כניסות + אחת של הרשת עצמה. כרגע יציאה אחת מנוצלת למודם האלחוטי.
מה אני צריך לעשות?
סורי שאני חופר פשוט ניסיתי לחבר ולא ידעתי מעבר לזה מה לעשות

תודה

nadav_83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מתוך 4 הכניסות צריך לחבר אחת למחשב ועוד אחת לסטרימר

piti06 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

המצב כרגע הוא כזה :
ליד המחשב בסלון יש מודם של הוט עם כניסת רשת אחד ולידו יש נתב של tp link עם 4 כניסות רשת + אחת שרשום עלייה wan. כרגע זה מחובר כך שמהמחשב יוצא כבל אל כניסה מספר 4 של ה-TP-LINK; מה-WAN של ה-TP-LINK יש כבל שמחבר בינו לבין המודם מוטורולה של הוט.

השאלה שלי עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הסטרימר לרשת מבחינת ההגדרות.
כשאני מחבר עם כבל רשת איך אני אמור לראות את זה בסטרימר על המסך? הכוונה אם למישהו יש את הדגם הזה ויוכל לעזור לי ספציפית ל-A210/

נגיד ניסיתי לחבר כבל ולנסות לראות אם אני יכול להכניס לאפליקציית הרדיו אינטרנט שיש בסטרימר וזה רשם לי שאי אפשר.

אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

nadav_83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

יכול להיות שאני טועה, אבל נראה לי שאם אתה מחבר את הסטרימר לאחת הכניסות של הראוטר (שמחובר למודם, כפי שציינת) אז שרותי הרשת אמורים לעבוד לך באופן אוטומטי.
תנסה לראות אם אתה יכול להוריד עדכון קושחה דרך הרשת.

piti06 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

היי חיברתי את הכל ועדכנתי את התוכנה של המכשיר רק יש לי בעיה כי בפורום פה רשום שיש אפשרות של עדכון של NMT בתפריט התחזוקה במכשיר אך משום מה לא מופיעה לי האפשרות הזאת.
איך אני מוריד את התוכנה כדי שתהיה לי האפשרות לעדכן .?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”