קניתי Toshiba 47WL66 ויש לי מס' שאלות לגבי חיבורים ....
אז ככה , הטלויזיה תומכת ב RCA , Component ו HDMI .
רציתי לדעת כיצד לחבר את ה XBOX והממיר של YES בכדי לקבל איכות תמונה מכס'.
בנוסף , כיצד ניתן לראות סרטים שאני מוריד מהאינטרנט באיכות HDTV על המסך אם אני מעביר אותם דרך ה XBOX שמוחבר כרגע ב RCA ?
תודה.
רציתי לדעת כיצד לחבר את ה XBOX והממיר של YES בכדי לקבל איכות תמונה מכס'.
בנוסף , כיצד ניתן לראות סרטים שאני מוריד מהאינטרנט באיכות HDTV על המסך אם אני מעביר אותם דרך ה XBOX שמוחבר כרגע ב RCA ?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. XBOX - בקומפוננט בעזרת כבל מתאים.
2. YES - בעזרת טראנסקודר מ-RGB לקומפוננט.
בשביל שניהם אתה צריך ממתג.
3. מאיפה אתה מוריד HD? מ-USENET או חמור? כי בחמור אין HD....
4. קומפוזיט (מה שאתה קורא לו RCA) לא יכול להעביר HD. רק COMPONENT ומעלה.
2. YES - בעזרת טראנסקודר מ-RGB לקומפוננט.
בשביל שניהם אתה צריך ממתג.
3. מאיפה אתה מוריד HD? מ-USENET או חמור? כי בחמור אין HD....
4. קומפוזיט (מה שאתה קורא לו RCA) לא יכול להעביר HD. רק COMPONENT ומעלה.
מרטין - HD אני מוריד מפורומי Torrents שונים (רובם פרטיים כמו TorrentsByte) אבל אחד שעדיין ניתן להרשם אליו וצריך לשמור על Ratio של seeding מעל 0.5 והוא דיי מוצלח הינו Bitsoup.org.
ישנם שם סדרות אשר חלקן הוקלטו מ HD , לדוגמא : פרק רגיל של Prison Break שוקל 350MB לעומת פרק ב HD ששוקל 712MB .
Er007 - את הטלויזיה קניתי ב 25000 וזה כולל את ההובלה וההתקנה (והמתקן) לקיר.
רכשתי אותה ביריד של א.ל.ם ואני יכול להגיד לך שהיא לוקחת את כל שאר הטלויזיות שהיו שם בקלות. שוכנעתי לאחר שביקשתי מהמציג לשים DVD של קינג קונג ששודר על מסך אחר בכדי לראות את האיכות שלה. דרך אגב , הדבר שהכי "הצחיק אותי" זה שמזוית של כ 160 מעלות שעמדתי מה LCD וצפיתי בפלזמה של טושיבה 42" שנמכרה ב 13K , עדיין שפזלתי לכיוון ה 47" התמונה היתה הרבה יותר טובה (לעין שלי) וזה ממרחק של כ 5 מטר בזוית הנ"ל.
ערכיה - השימוש במילה טלויזיה לא מדוייק מכיוון שאין tuner במסך , לא ???
אבל אני מניח שרשמים אמיתיים ויותר מדוייקים יהיו שהיא תגיע (ואז נוכל לבדוק את YES , XBOX , סרטי DVD , הזרמה של סרטים מהמחשב ל XBOX שהוא media center וכו')
השאלה המעניינית ביותר היא האם יהיה צורך ב HTPC בשביל לנצל בצורה מכס' את הטלויזיה או שה XBOX יספיק. (הבנתי שהXBOX הוא HD רק למשחקים , שהוא לא מספיק חזק בשביל סרטים גם)
ישנם שם סדרות אשר חלקן הוקלטו מ HD , לדוגמא : פרק רגיל של Prison Break שוקל 350MB לעומת פרק ב HD ששוקל 712MB .
Er007 - את הטלויזיה קניתי ב 25000 וזה כולל את ההובלה וההתקנה (והמתקן) לקיר.
רכשתי אותה ביריד של א.ל.ם ואני יכול להגיד לך שהיא לוקחת את כל שאר הטלויזיות שהיו שם בקלות. שוכנעתי לאחר שביקשתי מהמציג לשים DVD של קינג קונג ששודר על מסך אחר בכדי לראות את האיכות שלה. דרך אגב , הדבר שהכי "הצחיק אותי" זה שמזוית של כ 160 מעלות שעמדתי מה LCD וצפיתי בפלזמה של טושיבה 42" שנמכרה ב 13K , עדיין שפזלתי לכיוון ה 47" התמונה היתה הרבה יותר טובה (לעין שלי) וזה ממרחק של כ 5 מטר בזוית הנ"ל.
ערכיה - השימוש במילה טלויזיה לא מדוייק מכיוון שאין tuner במסך , לא ???
אבל אני מניח שרשמים אמיתיים ויותר מדוייקים יהיו שהיא תגיע (ואז נוכל לבדוק את YES , XBOX , סרטי DVD , הזרמה של סרטים מהמחשב ל XBOX שהוא media center וכו')
השאלה המעניינית ביותר היא האם יהיה צורך ב HTPC בשביל לנצל בצורה מכס' את הטלויזיה או שה XBOX יספיק. (הבנתי שהXBOX הוא HD רק למשחקים , שהוא לא מספיק חזק בשביל סרטים גם)
נערך לאחרונה על ידי alophind ב 28/05/2006 9:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
א. זה שאנחנו שכנים כבר אמרתי לך פעם , אז אם תרצה לבוא לראות את המסך , אתה מוזמןMartinHSabag כתב:קראת את המאמר?
כפי שניתן להבין, הבעיה היא לא כמות התכנים (מאות רבות של סרטים) אלא הזמן ששומרים אותם על השרת....
אני יכול לרמוז לך בינינו, שבין החברים באתר פה מסתובבים טרות רבות של חומר....שששש.... אל תגלה לאף אחד....
ובקשר לזה שלחבר'ה יש פה חומר (ששש.. לא גיליתי)... רצוי שגם אני אוכל לתרום איכשהו למאגר... לא ?!
וד"א , מה זה BD ?
אני כבר רואה שהHD הנייד של ה 20GB לא יספיק לכלום וצריך לשדרג...
תכל'ס בשביל הסלון אם כך מספיק מחשב עם יציאת DVI וHD של 320GB נגיד?
(אני לא רוצה להפוך את המחשב האישי שלי לשרת DVD ... )
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בקשר ל 5 , יש לי פנטיום 4 ישן .. חשבתי על זה , במקום לשים מחשב מכוער בסלון (וכרגע לא מתאים להשקיע במארז HTPC בגלל ההוצאה האחרונהMartinHSabag כתב:1. תודה על ההזמנה.
2. תתחיל לצבור חומר ואז נראה אם אתה יכול לשתף משהו.
3. BD = BLU-RAY.
4. כונן של 20GB בקושי מספיק לסרט לא ארוך אחד.
5. לא סתם מחשב, אתה צריך מחשב דיי חזק בשביל לנגן HD....
תכלס , המחשב לא צריך להיות באותו חדר...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
למזלנו מרטין, טעות בפיך (למען האמת, כמה טעויות).MartinHSabag כתב:רק USENET ובקרוב HD-DVD ו-BD....
1. ישנן דרכים אחרות להורדת תכני HD, לדוגמא, ישנם Trackerים של ביט-טורנט אשר הינם פרטיים, שמשתפים תכני 720p/1080i/p (אני חבר באחד שכזה).
2. בימינו, קטע של 40 דקות ב-HD לא ישקול 4 ג'יגה-בייט. קודם כל, הגודל תלוי ברמת איכות הסרט. שנית, ישנם היום מקודדים שונים ומשונים (H.264, MKV) אשר מסוגלים לכווץ סרט HD של שעה וחצי (לדוגמא, יש לי על המחשב כמה סרטים כאלה - ספרות זולה לדוגמא) לגודל של כ-4 ג'יגה (באיכות 720p), בלי אובדן איכות משמעותית.
דשא , אני לא נוטה להסכים איתך , יש לי גישהל TorrentBytes לדוגמא שהוא אחד הפרטיים היותר טובים שקיים , ושם לא ניתן למצוא סרטים ב HD.desheh כתב:למזלנו מרטין, טעות בפיך (למען האמת, כמה טעויות).MartinHSabag כתב:רק USENET ובקרוב HD-DVD ו-BD....
1. ישנן דרכים אחרות להורדת תכני HD, לדוגמא, ישנם Trackerים של ביט-טורנט אשר הינם פרטיים, שמשתפים תכני 720p/1080i/p (אני חבר באחד שכזה).
2. בימינו, קטע של 40 דקות ב-HD לא ישקול 4 ג'יגה-בייט. קודם כל, הגודל תלוי ברמת איכות הסרט. שנית, ישנם היום מקודדים שונים ומשונים (H.264, MKV) אשר מסוגלים לכווץ סרט HD של שעה וחצי (לדוגמא, יש לי על המחשב כמה סרטים כאלה - ספרות זולה לדוגמא) לגודל של כ-4 ג'יגה (באיכות 720p), בלי אובדן איכות משמעותית....
יש לי חשבון גם ב Bitsoup ואותו סיפור שם...
נרשמתי עכשיו ל newshosting , נראה מה יהיה
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה כמובן צודק בתיקונים, אבל לבטח תסכים איתי שהפתרונות הללו הרבה יותר איזוטריים ממה שציינתי.desheh כתב:למזלנו מרטין, טעות בפיך (למען האמת, כמה טעויות).MartinHSabag כתב:רק USENET ובקרוב HD-DVD ו-BD....
2. בימינו, קטע של 40 דקות ב-HD לא ישקול 4 ג'יגה-בייט. קודם כל, הגודל תלוי ברמת איכות הסרט. שנית, ישנם היום מקודדים שונים ומשונים (H.264, MKV) אשר מסוגלים לכווץ סרט HD של שעה וחצי (לדוגמא, יש לי על המחשב כמה סרטים כאלה - ספרות זולה לדוגמא) לגודל של כ-4 ג'יגה (באיכות 720p), בלי אובדן איכות משמעותית....
לגבי HD-DVD ו-BD, למרות שהמצאי מוגבל מאוד, אלו פורמטים "רשמיים" ולכן אני לא שם אותם כרגע כ"איזוטריים".