המלצה לטלויזיה LCD / פלזמה לסלון
שלום,
מחפש המלצה לטלויזיה 42 אינצ' (לצפיה ממרחק של 3 מטר).
מחצית מהתכנים הינם ערוצי טלויזיה אנלוגים (אין לי הוט / יס - היות ויש לי אינטרנט של הוט, אני מחובר דרך תשתית הכבלים לאחר הפילטר של הכבלים וצופה בערוץ 1 ו 2) ומחצית תכנים סרטים וסדרות מהאינטרנט.
רכשתי פיליפס LCD 5405 אבל לאחר התקנה ראיתי סרט באיכות ירודה: חיברתי דרך ה USB וראיתי די מוזר (רקע לא טבעי). חיברתי את ה USB ל DVD אשר מחובר דרך מחבר SCART - וגם אותה איכות ירודה.)
בקיצור - איזו טלויזיה מומלצת עבורי?
תקציב כ 4000 ש"ח
מה מומלץ?
תודה.
מחפש המלצה לטלויזיה 42 אינצ' (לצפיה ממרחק של 3 מטר).
מחצית מהתכנים הינם ערוצי טלויזיה אנלוגים (אין לי הוט / יס - היות ויש לי אינטרנט של הוט, אני מחובר דרך תשתית הכבלים לאחר הפילטר של הכבלים וצופה בערוץ 1 ו 2) ומחצית תכנים סרטים וסדרות מהאינטרנט.
רכשתי פיליפס LCD 5405 אבל לאחר התקנה ראיתי סרט באיכות ירודה: חיברתי דרך ה USB וראיתי די מוזר (רקע לא טבעי). חיברתי את ה USB ל DVD אשר מחובר דרך מחבר SCART - וגם אותה איכות ירודה.)
בקיצור - איזו טלויזיה מומלצת עבורי?
תקציב כ 4000 ש"ח
מה מומלץ?
תודה.
Re: אין כבלים? רק פלזמה!
תודה: הסבר, בבקשה: למה רק פלזמה כאשר אין כבלים? האם העובדה שרק 3 חברות מייצרות פלזמה לא מעדיה שהטכנולוגיה היה End of Life?tom_jjp כתב:[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]...
טוב לדעת שיש כאן עוד אוריאלאוריאל כתב:1.אתה צריך לחבר את המחשב שלך למסך בכבל HDMI ואת הסדרות/סרטים שאתה משיג תשיג בHD.
2.את הDVD שלך אתה יכול להשאיר איך שהוא , SCART וCOMPONENT זה בדיוק אותו דבר , אין שום הבדלי איכות בינהם....
בשורה התחתונה - האם הטלויזיה ראויה עבורי או שיש תחליף טוב יותר?
הטלויזיה בסדר , מן הסתם שיש יותר טוב אבל כמו שאתה יודע כל דבר עולה כסף.urielp כתב:טוב לדעת שיש כאן עוד אוריאלאוריאל כתב:1.אתה צריך לחבר את המחשב שלך למסך בכבל HDMI ואת הסדרות/סרטים שאתה משיג תשיג בHD.
2.את הDVD שלך אתה יכול להשאיר איך שהוא , SCART וCOMPONENT זה בדיוק אותו דבר , אין שום הבדלי איכות בינהם....
בשורה התחתונה - האם הטלויזיה ראויה עבורי או שיש תחליף טוב יותר?...
האם הפלסמה בסוף חייה? אין לי מושג , כרגע בתקציבים נמוכים היא נותנת תמורה טובה יותר לכסף.