חברה יש לי 3 שאלות של טירון שאני צריך לדעת על המקרנים ולא מצאתי פה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
kobilan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן קודם כל
שאלה ראשונה :
אני גר במרכז תל אביב ויש אצלנו הרבה נפילות מתח מחברת החשמל השאלה אם אני שם את המקרן כבוי אבל מחובר לחשמל יש סיכון שיקרה לו משהו? ואם הוא דלוק ויש נפילת חשמל הוא ידפק לי מהר או שיש לו איזה מנגנון הגנה או משהו שאפשר לקנות כמו אל פסק כדי לשמור עליו.

שאלה שניה:
אני עומד לרכוש מקרן כנראה או H5360 ACER או GT720 OPTOMA השאלה אם אני צריך לתלות את המקרן לתקרה או שיש אפשרות נגיד ליצור מדף מעל לחלון ולשמור על ניידות המקרן במקרה הצורך פשוט להוריד אותו ולהשתמש ממקום אחר.

ושאלה שלישית :
לגבי מסך הקרנה אני כרגע בחור צעיר שלא עובד ממש ומקבל כסף מההורים ולא נעים לי עכשיו להוציא עוד מאוד שקלים על מסך יש איזה פתרון יותר זול כמו להביא רק את הבד הדרוש ולמתוח אותו על הקיר או לקנות מסך הכי זול פשוט

תודה לעוזרים ממש מעריך את העזרה מצטער אני ממש חדש בקטע של מקרנים השאלות שלי קצת דפוקות אני מודע לזה..
פשוט אני ממש אוהד את התחום של הקולנוע הביתי וכרגע זה מה שאני יכול להרשות לעצמי

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #2 

אני יכול לתת תשובה לשאלה השלישית....אני רכשתי מוט עם מסך בגודל של 2.13 על 2.13 .המוט נוח מאוד ועלה באיזור ה500 שקל.
כאשר אני מעוניין לחבר את המקרן בחצר או בסלון אני פשוט מעביר את המסך.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

לגבי השאלה הראשונה. שהמקרן בסטנד-בי ותהיה נפילת חשמל זה לא נורא. אבל !!!! שהמקרן דולק ואין חשמל, אין מי שיקרר את הנורה, דבר העלול לקצר את חייה בצורה משמעותית

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #4 

kobilan כתב:אהלן קודם כל
שאלה ראשונה :
אני גר במרכז תל אביב ויש אצלנו הרבה נפילות מתח מחברת החשמל השאלה אם אני שם את המקרן כבוי אבל מחובר לחשמל יש סיכון שיקרה לו משהו? ואם הוא דלוק ויש נפילת חשמל הוא ידפק לי מהר או שיש לו איזה מנגנון הגנה או משהו שאפשר לקנות כמו אל פסק כדי לשמור עליו.

שאלה שניה:
אני עומד לרכוש מקרן כנראה או H5360 ACER או GT720 OPTOMA השאלה אם אני צריך לתלות את המקרן לתקרה או שיש אפשרות נגיד ליצור מדף מעל לחלון ולשמור על ניידות המקרן במקרה הצורך פשוט להוריד אותו ולהשתמש ממקום אחר.

ושאלה שלישית :
לגבי מסך הקרנה אני כרגע בחור צעיר שלא עובד ממש ומקבל כסף מההורים ולא נעים לי עכשיו להוציא עוד מאוד שקלים על מסך יש איזה פתרון יותר זול כמו להביא רק את הבד הדרוש ולמתוח אותו על הקיר או לקנות מסך הכי זול פשוט

תודה לעוזרים ממש מעריך את העזרה מצטער אני ממש חדש בקטע של מקרנים השאלות שלי קצת דפוקות אני מודע לזה..
פשוט אני ממש אוהד את התחום של הקולנוע הביתי וכרגע זה מה שאני יכול להרשות לעצמי
...
1. אפשר להשאיר מחובר לחשמל, באופן עקרוני אם הוא לא דולק אז הוא כמו כל מכשיר חשמלי שנותק מהחשמל וחובר מחדש. רצוי להגן על המקרן על ידי ממסר \ מפסק שמנתק את החשמל בזמן נפילה ומונע את חזרתו מייד ( זה הרגע שבו המכשיר החשמלי נוטה להתקלקל ). החשמל חוזר לפי קבועי זמן בהתאם לממפסק שקנית.
אם המקרן מחובר לחשמל והוא נופל, זה כבר יותר מסובך כי יש מנגנון קירור לנורה שצריך לקרר אותה בזמן הכיבוי.
בנפילת חשמל זה לא קורה. להגיד לך שיקרה משהו ? לא יודע. בכל מקרה, לא מומלץ.
בקיצור, לפי מה שאתה מספר ומתאר אתה גר באזביג'אן ולא בישראל, אבל אני ממליץ לך לרכוש אלפסק ולחבר את המקרן אליו.

2. כל מקרן יכול להקרין הפוך או רגיל. שים לב שלא בכל חדר אפשר למקם את המקרן איך שרוצים. זה תלוי במרחק ההקרנה, גובה המסך, נקודת ההקרנה וכיו"ב.

3. אפשר להקרין על הקיר, לא אידיאלי אבל אפשר. אפשר גם לקנות מסך גלילה בכמה מאות שקלים. זה עדיף מלהקרין על הקיר אבל יהיו לך גלים אחרי כמה פעמים שתפתח ותסגור אותו.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

kobilan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

וואלה חברה תודה רבה על התשובות

שליחה #5 

לגבי המסך גלילה מה הכוונה יהיה גלים? ויש לי קצת בעיה להקרין על הקיר כי אותו כי שאני רוצה להקרין עליו כרגע יש שם נישה עם ה LCD שלי המקרן אמור להיות למקרים מיוחדים כמו איזה משחק כדורגל טוב סרטים סדרות HD או תלת מימד ומידי פעם גם אקסבוקס אם אני קונה מסך גלילה והוא נהרס כמה שאני פותח וסוגר אותו אז זה קצת בעייתי

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”