אני דווקא מאוד אוהב את העיצוב השנויי במחלוקת במיקצת כאן בפורום ?
מיני ווילדי במיספר תמונות דוגמנות.
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
היום המכונה שלי עבדה קשה. (30 כוס) לבן שלי היתה יום הולדת , ואחריי החגיגה אמרתי לעצמי שאם כבר המכונה בחצר , אז ניתן כמה תמונות , גם מהחלק האחורי שלה שפחות רואים אותו ברשת .
-
-
-
- ללא מיכסה מנוע, האמת הראש מחובר למכונה ממש "ישירות על המיכל" ובעצם כאילו הוא ממש חלק איטגרלי מהמיכל.
נערך לאחרונה על ידי גונן ב 14/05/2011 23:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הדוד של החליטה הוא מנירוסטה ומחובר ישר לראש - זה מה שהוא ניסה לצלם...
אחלה מכונה
אחלה מכונה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גנאדי זה דאבל בוילר. זה בוני כמו סינגל בוילר רק שיש עוד דוד להקצפה.
בדוד של החליטה יש את טמפרטורת החליטה בדוד הקצפה יש טמפרטורת הקצפה.
בלהפבוריטה הראש לא מחובר לדוד - המחליף חום עובר בדוד והראש מתחמם מהדוד בהולכה כמו בבזרה.
בדוד של החליטה יש את טמפרטורת החליטה בדוד הקצפה יש טמפרטורת הקצפה.
בלהפבוריטה הראש לא מחובר לדוד - המחליף חום עובר בדוד והראש מתחמם מהדוד בהולכה כמו בבזרה.
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
יש שליטה דיגטלית בדיוק של מעלה +- עם שליטה ע"י טרמוקפל שיושב בתוך המיכל (התצוגה בחזית מראה טמפרטורה בראש עצמו ע"י חישוב) , חוץ מיזה בין 2 הרשתות בתוך ראש החליטה ישנה דיסקית פליז בעובי של משהוא כמו 15 מ"מ שושמרת על קיבול חום גבוהה , שזה אגב ניראה לי פטנט שיש בכול המכונות לא? (דיסקת פליז עבה מאוד? )
מוטי ,הדוד נרוסטה(השוכב) שאתה רואה מחולק בעצם לשלושה חלקים חלק ראשון מוזהב , להפחתת איבוד חום מקרינה וכלי עזר ליצירת יציבות טמפרטורה ,שבו גם מותקן גוף החימום , מיכל ביניים לקיבול המיים , וראש החליטה שמוברג וצמוד אל המיכל כמיקשה אחת .
מוטי ,הדוד נרוסטה(השוכב) שאתה רואה מחולק בעצם לשלושה חלקים חלק ראשון מוזהב , להפחתת איבוד חום מקרינה וכלי עזר ליצירת יציבות טמפרטורה ,שבו גם מותקן גוף החימום , מיכל ביניים לקיבול המיים , וראש החליטה שמוברג וצמוד אל המיכל כמיקשה אחת .
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
OK'אז זה שונה לגמרי מלה פבוריטה...ועדיין למה הדוד לא עשוי נחושת?וגוף חימום הרי נפתח ונסגר... זות אומרת יש תזוזה של טמפרטורה.... באיזה מרחב?
דבוטנט,אני מבין שזה דבל ויש בוילר רק לחליטה... אבל נגיד בויביאמה הקודמת ,אם אני לא עושה הקצפה ,גם שם מים הולכים מבוילר לחליטה... מה בפטנט של לה ספזיאלה נותן יציבות טמפרטורה והאם צריך להשות קולינג פלאש בכל זאת?
דבוטנט,אני מבין שזה דבל ויש בוילר רק לחליטה... אבל נגיד בויביאמה הקודמת ,אם אני לא עושה הקצפה ,גם שם מים הולכים מבוילר לחליטה... מה בפטנט של לה ספזיאלה נותן יציבות טמפרטורה והאם צריך להשות קולינג פלאש בכל זאת?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גנאדי -
יש דוד אחד מנירוסטה לחליטה והוא מבוקר טמפרטורה ע"י PID (לא תרמוסטט כמו בויביאמה).
דוד שני הוא להקצפה מבוקר פרסוסטאט כי שם דיוק פחות חשוב.
בויביאמה שלך היה רק דוד אחד עם 2 תרמוסטטים. אחד להקצפה ואחד לחליטה - אם היית מחבר PID היה לך סינגל בוילר מדויק ויציב לחליטה.
אין קולינג פלאש כי אין מחליף חום. למעשה בגלל שהראש קורן חום לאויר הוא קצת יותר קר מהדוד ולכן עושים פלאש חמום קצר לראש לפני חליטה.
יש דוד אחד מנירוסטה לחליטה והוא מבוקר טמפרטורה ע"י PID (לא תרמוסטט כמו בויביאמה).
דוד שני הוא להקצפה מבוקר פרסוסטאט כי שם דיוק פחות חשוב.
בויביאמה שלך היה רק דוד אחד עם 2 תרמוסטטים. אחד להקצפה ואחד לחליטה - אם היית מחבר PID היה לך סינגל בוילר מדויק ויציב לחליטה.
אין קולינג פלאש כי אין מחליף חום. למעשה בגלל שהראש קורן חום לאויר הוא קצת יותר קר מהדוד ולכן עושים פלאש חמום קצר לראש לפני חליטה.