עליה לרגל ל"מכה" של הקולנוע- הביתי (ביקור ראשון אצל איתי)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ni-ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

איתי- קודם כל תודה רבה על ההזמנה (Y)
המפגש נקבע ל- 18:00 בערב, ואני ב- 17:45 עוד ישבתי עם זוגתי (שתחייה) בשד' רוטשילד...
במהירות זעקתי- יאללה מאמי הולכים!!! פעם ראשונה ב"מכה" אני חייב לתפוס את הסוויט ספוט קיצורל- SS... :lol:
הגעתי חצי שעה מאוחר יותר- איתי עם הנחמדות האין סופית שלו קיבל אותי בברכה... יואב, בני ואמיר כבר התיישבו שם... ולי נותר הכורסא הצידית... :x
אולם, עם ה- 9.1 והכיול המושלם של איתי... בכל מקום בסלון שמעו מ-ד-ה-י-ם... (Y) (Y)
אף פרט לא היה חסר...
ספקן שכמותי (שעדין עם 5.1 ושלא הבין עד כה added value של 7.1) בשילוב פרפקציוניסט (שמודד עם מטר איפה הSS ), נק' הפתיחה לא היתה טובה... אולם, הפלא- ופלא... הסוואנד היה מדהים... הקדמיים+ האוירה נתנו קיר שלם של סוונד יחד עם הצידיים וה-SB... אורגזמ...
ראינו את כל הקטעים המדוברים (אוואטר, 2012 וכו')... היה מדהים במיוחד אחרי שאיתי התרצה והגביר ווליום ל: 10-
וצפונה...
אכלנו, שתינו... חלקנו הלכו ונשארנו איתי, אמיר ואנוכי... ללא קשר לק"ב 2 אנשים מדהימים ומעניינים... דברנו... ואז ההפתעה הגדולה... הסואונד בסטריאו נשמע כמו שלא שמעתי מעולם!!! פשוט פנוומנאלי... אמיר הציע אוונאסנט- מעולם לא נשמעו טוב יותר...
דברנו עוד קצת והלכנו...
תודה איתי על האירוח..
תודה חברים על החברה...
נקווה ששבוע הבא אצלי (עם המערכת הצנועה שלי)...
שיהיה שבוע טוב עם המון ק"ב/ מוזיקה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

ni-ro כתב:איתי- קודם כל תודה רבה על ההזמנה (Y)
המפגש נקבע ל- 18:00 בערב, ואני ב- 17:45 עוד ישבתי עם זוגתי (שתחייה) בשד' רוטשילד...
במהירות זעקתי- יאללה מאמי הולכים!!! פעם ראשונה ב"מכה" אני חייב לתפוס את הסוויט ספוט קיצורל- SS... :lol:
הגעתי חצי שעה מאוחר יותר- איתי עם הנחמדות האין סופית שלו קיבל אותי בברכה... יואב, בני ואמיר כבר התיישבו שם... ולי נותר הכורסא הצידית... :x
אולם, עם ה- 9.1 והכיול המושלם של איתי... בכל מקום בסלון שמעו מ-ד-ה-י-ם... (Y) (Y)
אף פרט לא היה חסר...
ספקן שכמותי (שעדין עם 5.1 ושלא הבין עד כה added value של 7.1) בשילוב פרפקציוניסט (שמודד עם מטר איפה הSS ), נק' הפתיחה לא היתה טובה... אולם, הפלא- ופלא... הסוואנד היה מדהים... הקדמיים+ האוירה נתנו קיר שלם של סוונד יחד עם הצידיים וה-SB... אורגזמ...
ראינו את כל הקטעים המדוברים (אוואטר, 2012 וכו')... היה מדהים במיוחד אחרי שאיתי התרצה והגביר ווליום ל: 10-
וצפונה...
אכלנו, שתינו... חלקנו הלכו ונשארנו איתי, אמיר ואנוכי... ללא קשר לק"ב 2 אנשים מדהימים ומעניינים... דברנו... ואז ההפתעה הגדולה... הסואונד בסטריאו נשמע כמו שלא שמעתי מעולם!!! פשוט פנוומנאלי... אמיר הציע אוונאסנט- מעולם לא נשמעו טוב יותר...

דברנו עוד קצת והלכנו...
תודה איתי על האירוח..
תודה חברים על החברה...
נקווה ששבוע הבא אצלי (עם המערכת הצנועה שלי)...
שיהיה שבוע טוב עם המון ק"ב/ מוזיקה
...
ללא ספק כרגיל היה אחלה ערב.
אצלי, שזו לא הפעם הראשונה אצל איתי, שמתי לב לשני הבדלים מהותיים:
1. במה קידמית מלאה יותר בזכות ה 9.1 ,שמשמשים יותר כרמקולי אוירה, אבל עושים את שלהם.
2. שיפור מדהים באיכות התדרים הנמוכים, שנשמעו לי טוב מתמיד. מדויקים ללא מריחות, בדיוק כמו שצריך. את זה אני מניח ניתן לזקוף לטובת המיקום החדש של הסאב ולכיול חדש של האודסי.

בנוסף שמחתי לפגוש שני חברים נוספים שאוהבים את התחום .

היה אחלה ערב

ושוב תודה לאיתי

להתראות בשידרוג הבא :lol:

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שמח שנהניתם (f)

שליחה #3 

אני שמח שהצלחתי להעביר לכם ולי ערב מהנה של קולנוע ומוזיקה (למי שנשאר) וכמובן ערב בו פגשתי את אמיר (amira) וניר (ni-ro) הנכבדים, שהתגלו כחברים מקסימים עם ידע רב בנושא וכמובן שיחות האקטואליה בנוסף לאודיו שנכנסנו עליהם, סה"כ נהניתי, אכן ישנו שיפור משמעותי אם לא מהותי בקונפיגורציה החדשה של 9.1, ואכן המיצוב החדש של הסאב (שאני בהחלט מוריד בפניו את הכובע יותר מתמיד) עושה הבדלים עצומיים בהעברת התחום התחתון כפי שיואב רשם, מדוייק, נקי ומלא וכמובן בדיוק איפה שצריך... (Y) 8)

הכיול המחודש של audyssey בהחלט עשה עבודה "גיאונית"...אמנם כיוונתי עם מטר בצורה מדוייקת כל מיקום (8 סה"כ) בעת הכיול...ועל כן התוצאה מדוייקת, מפורטת ואיכותית מתמיד.8O
נכון, אין ספק שבכדי להגיע לתוצאה יותר "אידיאלית" עבור המשתמש, יש להשלים ידנית, למשל crossים שיתאימו יותר לטעמך האישי...האמת מבחינת ה-cross רק את הסנטר שיניתי (בניגוד לכיול הקודם שחשתי צורך לשנות את כל הרמקולים)...ושיניתי אותו רק כדי שיתאים perfectly ויהיה תואם באחידות הבאס עם ה-801 שזו משימה לא קלה...כי ה-801 לבד נשמעים כמו שני סאבים בפני עצמם... 8O :lol:
התוצאה, במה אחידה (ללא "חורים")...כאשר לא מבחינים מהיכן מגיעים צלילי הסנטר והבמה נשמעת פתוחה ומלאה...מה עוד שה-9.1 יוצרים אחידות עוד יותר משובחת עד למצב שהשמע נשמע בוקע ישירות ממסך ההקרנה.
וכמובן שקיפות הסאב, הסאב כאמור כיום יושב בין שני ספות הישיבה כאשר יחסית הוא מקורב לצופה, ועל כן, הכיול של audyssey הצליח להביא את הסאב "רחוק" ממך...ובהחלט הצליח להעלים את תדרי הבאס שלא יהיו לוקליים אלא diffusים..ז"א הפיזור טבעי, אמיתי ונכון...במיוחד בחלל קטן יחסית כמו שלי...אך התוצאה, מלאה, עשירה, פאנצ'ית ובעלת אימפקט מטורף, כפי שלא שמעתי (בחיים) מהסאב שלי...שאני כה מעריך אותו כיצירת המופת האחרונה של חברת AVANCE האגדית עד שהעבירה את ידייה לחברת GAMUT. 8) (Y)

על כן התחלנו עם קולנוע עתיר אפקטים בשביל כמובן הרושם והיכולות של המערכת גם "בעומס" כבד של -10db-...ואף צפונה...בניגוד למערכות רבות ששמעתי, המערכת הפכה לדינאמית, יציבת איתן, ונאמנה עוד יותר בהעלאת העוצמה...אין לי מילים, קולנוע... 8)

יאללה מתחילים:
הקולנוע היה ב-mode של THX ULTRA 2 9.1

הסרט הראשון שהתחלנו איתו, הינו הסרט TRON LEGASSY, החדש והמשובח, סצינת האופנועים.
ב-קובץ MKV בפסקול dts. (בקרוב גם יהיה הבלוריי עם dts master 7.1)
בסרט זה למשל, הסראוונד מאוד "נפחי ומלא" עם פחות details אלא יותר show.
וכמובן המעברים של המירוץ נשמעים היטב בכל חלל הסלון...
בסרט זה היה לבני סוגייה לגבי דינאמיות הסנטר...זאת משני סיבות לדעתי עיקריות:
א.ישנו הבדל מהותי בין dts ל-dts master ואני מרגיש זאת אצלי בהחלט.
ב.התוודאנו יחד ש-הגדרת ה-THX RE-EQ במצב on חותך את הדינאמיות ועם זאת את הגבוהים, עד שהעברנו למצב off, בהחלט אהבתי את התוצאה של RE-EQ כמעט בכל סרט (מתוך הרגל שמיע)...במיוחד כאשר עבדתי עם מגברים דינאמיים במיוחד שצריכים את "הרסן" הזה לפעמים,
אך כיום התוודאתי שה-RE-EQ יכול להזיק מאשר לשפר...במיוחד עם ההגברה הנוכחית שאופייה מעודן מאוד,ברגע שהגדרנו למצב OFF, המערכת התעוררה לחיים ונשמעת דינאמית במיוחד.
ובני היה עם חיוך, מאוזן לאוזן...ובהחלט חש את השיפור שהיה חסר/הפריע לו...תודה בני.

הסרט השני היה prince of percia (הנסיך הפרסי) בקובץ BD מלא.
סאונד DTS MASTER בפוסט פרוססינג של THX 9.1
סצינת הכיבוש, מאחר שביטלנו את מצב ה-RE-EQ אני באופן אישי התלהבתי מהנשמע, פירוט מצויין, מעברי החצים היו "מושלמים" ונורו מכל פן בחלל, וכמובן דינאמיות הבמה הקדמית נשמעה מצויין...

לאחר מכן עברנו כמובן לסרט שכולנו זוכרים היטב והוא AVATAR, בקובץ BD מלא.
הסצינות המוכרות + סצינות הדרקון/ציפור האדום ...ניר בשלב זה כבר כמעט התעלף מרוב אושר...והאחרים כמוני היו מהופנטים...

הבא בתור, transformers 2 בקובץ BD מלא.
סצינת הקרבות לקראת סיום הסרט, שם תחושת ה-360 מעלות של all surround היתה נהדרת, דנאמיקה אחידה מכל כיוון...היה מצויין...

הבא בתור היה 2012 בקובץ BD מלא.
הסראוונד היה כ"כ מלאה ועשיר עמוס ב-detalis ברמה שהכי הרשימה אותי...
וכמובן הסאב שהרעיד ונתן את תחושת ההרס הנורא בסרט, היה מושלם בעיני...ויותר "מסיבי" ומורגש ממה ששמעתי באולם הקולנוע בזמנו...

והאחרון חביב, אני התעקשתי הוא שני סצינות מהסרט spiderman 3, בקובץ BD מלא.
סאונד PCM 5.1 בפוסט פרוססינג של THX 9.1
התעקשתי מסיבה פשוטה, שבמערכות רבות סאונד הסרט יכול להיות מאוד "רזה וצורם"...
(במיוחד כאשר שמעתי לראשונה את הסרט ב-BD HD עם ה-LX70 ורמקולים של klipsch, בעת ההדגמה ב-2008 בתערוכת האודיו קולנוע של האתר)
הראיתי אצלי, כמה הסרט הוא עשיר, מפורט ודינאמי במיוחד...
הסצינות היו של המרדף של הארי אוזבורן אחר פיטר פארקר כאשר הוא תוקף אותו ישירות מהקטנוע...
וכמובן סצינת ה-קורת פלדה שמתנגשת והורסת את הקומה בה מצטלמת הדוגמנית והצלתה ע"י ספיידי...
בשני סצינות אילו, הסראוונד היה מסיבי ומלא, מפורט ודינאמי במיוחד...והסנטר נתן boost איכותי וקולנועי מאוד.

אם אני יכול לסכם את "השדרוג" והמעבר ל-9.1:
1. הבמה הקדמית "גדולה" יותר,מלאה ואחידה יותר מתמיד.
2. החיבור בין החזית, לצד ולאחור, מצטיירת כגוף אחד וכמעבר סאונד אחיד ורציף...ללא שום "חורים"...במערכות רבות ששמעתי ישנה תופעה החוזרת על עצמה, של הפרדה טוטלית בין החזית הקדמית לאחורית, אין את חלל התווך בינהם וקשר בין החזיתות מה שמזיק ופוגם בחוויה התלת מימדית, התוצאה כיום אצלי, היא חיבור הומוגני והרמוני ואחיד בין כל החזיתות מה שמאפשר סאונד in front to side to middle ו-to back וחוזר חזרה...כמעגל עם נפח של 360 מעלות! 8O (Y)

יואב ובני נאלצו ללכת, ונותרנו אני, ניר ואמיר, התקשקשנו והכרנו יותר...וזאת על מסכת דו ערוצית של ה-801 עם שילוב ה-GAMUT...ואכן התוצאה הייתה מצויינת כפי שהרגשתי לפני...ושמחתי לראות את ניר ואמיר כה נהנים מהתוצאה... (f)

סה"כ ערבים מצויינים המצליחים ל"שדרג" את האווירה בפורום ובמציאות הלא וירטואלית, ערבים מגובשים ומהנים במיוחד כאשר התחביב המוכר שלנו הוא נושא המפגש ונושא השיחה..בין היתר...
היה לי כיף ומהנה..see ya next time... (Y) (b)

amira
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
שם מלא: אמיר
נתן תודות: 161 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #4 

לא יודע על מה הם מדברים...היה זוועההההה פשוט נורא...

איך לעזאזל אני אמור לשמוע כעת במערכת בבית :מבולבל: זהו אני עובר לאיתי (תכין מקום!!!) או תעביר את המערכת :lol:

חברים, היה לי כיף גדול. ראשית ובעיקר (ולמרות המערכת - והפעם ברצינות) בגלל ארבעה אנשים נהדרים, שהשלימו לי לא מעט פערי ידע, בלי להתנשא ועם המון רצון כנה ואמיתי ללמד ולעזור, תודה (b)

הכנסת האורחים של איתי, פשוט מדהימה. מהרגע הראשון, התחושה היא של בית וחבר שאתה מכיר זמן רב. מאד מזמין, נוח ונעים. תודה רבה (f).

istarmini, balance ן- ni-ro, התגלו כאנשים מקסימים ובעזרתם השלוש וחצי שעות שהשתלטנו לאיתי על הבית עברו מהר מאד!!! ובהנאה גדולה.

ועכשיו למערכת - טוב כפי שכבר נאמר (ואני מסכים עם כל מילה) פשוט מדהים!!! אין טעם לחזור על מה שכבר נאמר אז אדלג ישר לסוף...

לכל אחד יש את השריטה שלו, אז אחרי ששמענו קולנוע מושלם (לפחות לטעמי) וכיול פשוט מדהים (היי איתי - זוכר שהזמנתי תור למומחה ???), ביקשתי מאיתי לשים את השריטה שלי...

Evanescence - My Immortal - השיר הזה מהווה עבורי אבן בוחן ליכולות של רמקולים והגברה (וכמובן השילוב וההתאמה ביניהם), ועד היום מעט מאד מערכות הצליחו (בייחוד בין הדק 2:30 - 3:00) בווליום גבוה שלא לחרוט לי את עור התוף. כפי שניר ואיתי יעידו - הצליל היה מעודן ואלגנטי להפליא מתחילתו ועד סופו. פשוט פנטסטי. כמי שניסה זוגות רבים של רמקולים, בהגברות שונות ומשונות (כולל רמקולים והגברות, בסכומי עתק, שממש לא היו בתחום התקציב שלי אבל סיקרנו אותי מאד) אני חייב להודות, שלמרות שמראש הגעתי עם ציפיות גבוהות, הקטע הזה פשוט הרס אותי סופית!

במה מלאה, צליל שעוטף אותך מכל כיוון וגבוהים...פשוט מדהימים.

איתי, יופי של סט אפ, אירוח מושלם, תודה רבה (b)

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

עכשיו תורי... :lol: :lol: :lol:

הגעתי לאיתי יחד עם יואב שכרגיל היה כיף לשוחח איתו בזמן הנסיעה, התקבלנו ע"י ידו בצורה מרשימה, שולחן עמוס בכל טוב (Y) חבר הפורום Amira הגיע דקה לפנינו אך היות ואני כבר "ותיק" אצל איתי הוא פינה לי את המקום שלי :lol:

לאחר שיחת היכרות קצרה ודיסקוס על הא ודא עברנו להדגמה.
חלק מהקטעים הרגילים וכמה קטעים חדשים.
התחלנו בטרון סצנת האופנועים, היא נשמע מעולה אם כי הסאונד בקטע זה מלווה בהרבה תשואות קהל מה שקצת הפריע לי מה שבוקע מהסנטר וציינתי זאת בפני איתי עם סייג שזה כנראה קשור לסצנה, ואכן, עברנו לסרט הנסיך הפרסי ושם הסנטר תפקד הרבה יותר טוב, יש לציין כי הוא ממוזג לחלוטין עם הרמקולים הקדמיים כאילו אין ממש הפרדה בינהם, יש שיאהבו ככה ויש שיחפשו יותר הפרדה, אני עדיין לא סגור מה אני מעדיף.

מתוך אילוצי מקום, איתי העביר את הסאב שלו לפינה בין שתי ספות, בדיוק כמו אצלי ולדעתי ולדעת יואב התוצאה הרבה יותר טובה מאשר מיקום הסאב בחזית.
הכיול המדוייק גורם לתוצאה שכל הרמקולים הם מקשה אחת ועוטפים אותך, הכל באמת נשמע מצויין (Y)

המשכנו בעוד כמה קטעים שפורטו למעלה.

התובנה העיקרית שלי בנושא ה- 9.1 היא שתצורה זו עושה יותר "שכל" בסאונד, כוונתי שבקונפיגורציה הרגילה 5.1 כאשר יש סצנות עם אפקטים עליונים כמו מטוס, הליקופטר, ספיידרמן, ציפורים, טוב הבנתם את הקטע :wink: אנחנו שומעים אותם בגובה האוזניים כי שם ממוקמים הרמקולים וזה קצת מעוות, התוספת של רמקולים קדמיים עליונים מאפשרת לשמוע גם בגובה, מה שמבחינתי נכון יותר, אומנם זה אפקט שהפרוססור יוצר ולא ערוץ יעודי אבל הוא נותן את מה שציינתי ולכן, מי שיש ביכולתו מבחינת מיקום, כדאי לו לנסות.

שמחתי להתארח שוב אצל איתי, היה מאד כיף במיוחד עם אדם שמבין עניין ואוהב מאד את התחום, שמחתי גם להכיר 2 חברים חדשים.

איתי, תמשיך להנות ולהתחדש (Y)

תודה!

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

התובנה העיקרית שלי בנושא ה- 9.1 היא שתצורה זו עושה יותר "שכל" בסאונד, כוונתי שבקונפיגורציה הרגילה 5.1 כאשר יש סצנות עם אפקטים עליונים כמו מטוס, הליקופטר, ספיידרמן, ציפורים, טוב הבנתם את הקטע :wink: אנחנו שומעים אותם בגובה האוזניים כי שם ממוקמים הרמקולים וזה קצת מעוות, התוספת של רמקולים קדמיים עליונים מאפשרת לשמוע גם בגובה, מה שמבחינתי נכון יותר, אומנם זה אפקט שהפרוססור יוצר ולא ערוץ יעודי אבל הוא נותן את מה שציינתי ולכן, מי שיש ביכולתו מבחינת מיקום, כדאי לו לנסות.
...
צודק בהחלט ידידי, כל המשמעות של front hight זה ה-ON TOP OF THINGS...
ז"א חיבור מצויין בין החזית האחורית שכבר קיימת המגיעה מאחור ומעל הצופה - לחזית הקדמית המגיעה היישר מולנו.. 8O .

ברגע שמתחברים 9.1 כבר אי אפשר לחזור ל-5.1...זה חוויה אחרת לגמרי...ב-5.1 חסר ה-depth והנפח המגיע מפנים החלל...ולא רק "מעטפת"...
כאשר מחוברים ALL SURROUND מקבלים את התמונה ברורה יותר ומה בעצם התכוון המשורר (או במאי הסאונד בסרט)...ואיזו חוויה הוא רצה להעביר...ככל שיש יותר channels, כך הפיזור הוא טבעי ונכון יותר ומדמה real live action...

האמת אם הייתה האופציה באינטגרה לכל 11 הערוצים לעבוד סימולטנת ולא רק או 9 (עם hight) או 7 (עם wide)
האידיאל הוא לקבל 11 (hight + wide + back) ערוצים באופן מלא בקולנוע..זה בכלל חוויה...אמנם כרגע לא חסרים אצלי חוויות... :lol:

ושוב תודה על הפידבקים והשבחים בהחלט כיף לשמוע... (f)

מחר נגלה שנייה.... :wink:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

itay123 כתב:מחר נגלה שנייה.... :wink:
...
8) 8)

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #8 

epony כתב:
itay123 כתב:מחר נגלה שנייה.... :wink:
...
8) 8)
...
:(
לא יודע עוד מה לעשות...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #9 

איתי
האם אפשר לחבר את הHIGH ללא הSB ?
אצלי יש כרגע 5.1 ויש לי עוד שני רמקולים שעקב מעבר דירה אין לי אפשרות לחבר אותם כסראונד אחורי בגלל שהחלל קטן , האם אני יכול לנצל אותם במקום
זאת לחיבור כFRONT HIGH?

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

CINEMA ITAY CITY

שליחה #10 

מלך מלך,

הלוואי והייתי יכול מחר לבוא וכמובן תודה על ההזמנה, אבל עוברת עליי תקופה לא קלה...(בעיקר העבודה) אני

עובד בשיווק הרי, ומתוכננת לי נסיעה לשבועיים., ככה שדיי לחוץ אצלי המצב כרגע, במיוחד עם המשפחה.

בכל אופן, אני חייב לבוא שוב, במיוחד אחרי השדרוג שלך.

כ"כ נהניתי בפעם הקודמת, שניראה לי כבר הזוי שעוד שיפרת ואף הפכת את החוויה אצלך ליותר ממה שהיה.

לא יודע אך, ומה הופך את ה-מערכת אצלך לכ"כ טובה.

אני מניח שזה התאמת החלקים, הכיול הכ"כ טוב של AUDISY וידיי ואוזני הקסם שלך (Y)

אני עם חלל גדול, רכיבים טובים ועדיין אני מרגיש שאני רחוק בשנות אור מהאיכות שאצלך.

אגב לקחתי סאב מחבר של B&W כמובן הדגם הגדול שלהם (על תשאלו אותי שמות אני לא חזק בזה)

וישנו שיפור, אבל שוב אין לי את החיבור הזה בין כל הרמקולים כפי שהרגשתי אצלך.

וואלה אני מבואס, באמת.

אני מסתכל על ה-802D שלי ואני אומר, "מה זה כל מה שאתה מוציא אצלי, כמעט משכנתה שילמתי עליך :lol: :lol: "

האמת הם כ"כ יפים, שאי אפשר לא להפסיק ללטוש עיניים עליהם :lol: (l)

אבל אני רוצה סאונד קולנוע ואין לי :roll:

בטח לא משהו שאפילו מתקרב למה שיש אצל איתי.

אוווף אני רוצה לבוא מחר, אני מחר אהיה בקשר איתך, קשה לי להמין כי אני חוזר מאוחר.

ושוב אחי היקר ת-ת-ח-ד-ש איזה כיף קולנוע אמיתי משלך (f)
נערך לאחרונה על ידי yaronm37 ב 15/05/2011 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

אוריאל כתב:איתי
אצלי יש כרגע 5.1 ויש לי עוד שני רמקולים שעקב מעבר דירה אין לי אפשרות לחבר אותם כסראונד אחורי בגלל שהחלל קטן , האם אני יכול לנצל אותם במקום
זאת לחיבור כFRONT HIGH?
...
אוריאל אני חושב שכן, אבל תתן לגורו לענות מקצועית יותר (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: CINEMA ITAY CITY

שליחה #12 

yaronm37 כתב:מלך מלך,

הלוואי והייתי יכול מחר לבוא וכמובן תודה על ההזמנה, אבל עוברת עליי תקופה לא קלה...(בעיקר העבודה) אני

עובד בשיווק הרי, ומתוכננת לי נסיעה לשבועיים., ככה שדיי לחוץ אצלי המצב כרגע, במיוחד עם המשפחה.

בכל אופן, אני חייב לבוא שוב, במיוחד אחרי השדרוג שלך.

כ"כ נהניתי בפעם הקודמת, שניראה לי כבר הזוי שעוד שיפרת ואף הפכת את החוויה אצלך ליותר ממה שהיה.

לא יודע אך, ומה הופך את ה-מערכת אצלך לכ"כ טובה.

אני מניח שזה התאמת החלקים, הכיול הכ"כ טוב של AUDISY וידיי ואוזני הקסם שלך (Y)

אני עם חלל גדול, רכיבים טובים ועדיין אני מרגיש שאני רחוק בשנות אור מהאיכות שאצלך.

אגב לקחתי סאב מחבר של B&W כמובן הדגם הגדול שלהם (על תשאלו אותי שמות אני לא חזק בזה)

וישנו שיפור, אבל שוב אין לי את החיבור הזה בין כל הרמקולים כפי שהרגשתי אצלך.

וואלה אני מבואס, באמת.

אני מסתכל על ה-802D שלי ואני אומר, "מה זה כל מה שאתה מוציא אצלי, כמעט משכנתה שילמתי עליך :lol: :lol: "

האמת הם כ"כ יפים, שאי אפשר לא להפסיק ללטוש עיניים עליהם :lol: (l)

אבל אני רוצה סאונד קולנוע ואין לי :roll:

בטח לא משהו שאפילו מתקרב למה שיש אצל איתי.

אוווף אני רוצה לבוא מחר, אני מחר אהיה בקשר איתך, קשה לי להמין כי אני חוזר מאוחר.

ושוב אחי היקר ת-ת-ח-ד-ש איזה כיף קולנוע אמיתי משלך (f)
...
תודה ירון, על השבחים, תמיד כיף לשמוע ממך... (f)

ירון לדעתי אתה מחמיר יותר מידי עם ה-SETUP המדהים שלך...
אם אתה שואל אותי, יכול מאוד להיות שהכיול צריך להעשות באופן קפדני יותר...במיוחד בחלל גדול כשלך...

מה שלא יהיה יש לך מערכת נהדרת, השקעת בה המון ומעצמך, ואתה בהחלט יכול לעמוד בגאווה על ידה. (f)

אני חושב ששומעים טוב אצלי בגלל היחס לפרטים, ואיזון טונאלי הכי נכון לאוזניי...
עם זה מיקום הרמקולים, עוצמות, crossים, מיקום המיקרופון, ואני מניח שהסינרגיה אצלי בחלל עובדת...טוב...

מקווה שתצליח לבוא היום, תמיד נחמד לשמוע ממך... (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

אוריאל כתב:איתי
זאת לחיבור כFRONT HIGH?
...
שלום אוריאל...בוקר טוב

בגדול ה-front hight באים כהשלמה של הקדמיים במערכת...ואכן הם יכולים להוות את ה-extra channels גם ב- 5.1
אין הרבה פרוססורים שיכולים לנגן סימולטנית 11 ערוצים בו זמנית...(YAMAHA הבנתי שכן ב-Z11)

ז"א ברוב בפרוססורים/רסיברים האפשרויות הם כאילו:

א. ניגון 5.1 +2 אחוריים (כ-BACK) (כ-7.1 הרגיל והמוכר)

ב. ניגון 5.1 + 2 קדמיים בגובה או 2 קדמיים צידיים (כ-7.1 קדמי)

ג. ניגון 5.1 + 2 קדמיים בגובה + 2 קדמיים צידיים (כ-9.1 קדמי) (ה-WIDE בא על חשבון ה-BACK)

ד. ניגון 5.1 + 2 קדמיים בגובה + 2 סראוונד אחורי (כ-9.1 "אמיתי").

ה. ניגון 5.1 + 2 קדמיים בגובה + 2 קדמים צידיים + 2 סראוונד אחורי (כ-11.1 "אמיתי")
(קיים למיטב הבנתי ב-Z11 של ימאהה וב-פרוססורים הייאנד מודרניים שעולים הון עתק :lol: )

המצב שאתה מתייחס אליו הוא בסעיף ב ו-ג
אמנם תלוי ברסיבר שלך...
לא כל הרסיברים (פרט ליוקרתיים) ישנה האפשרות לנגן WIDE ו-HIGHT סימולטנית...
בדר"כ זה בא כ-תשתית של 7.1 ( או אחורי, או גובה או צד)
ברסיברי הדגל ישנה כבר האפשרות לתשתית של 9.1 (ז"א כפי שציינתי או 7.1 ערוצים + 2 גובה כ-9.1 או או תשתית של 5.1 + 2 גובה + 2 צד כ-9.1 ערוצים.

לצערי אצלי באינטגרה:
אין לי תשתית ל-11.1
אמנם ניתן כמובן לחבר 11 רמקולים כ-11 ערוצים, אך לא ניתן לשמוע אותם all together סימולטנית...
לכן זה או כך או כך...

אולי בדגם שיחליף את שלי כבר יכניסו את האופציה ל-11.1 אמיתי בקולנוע... 8)

יום מקסים לכל החברים (f)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #14 

כן כנראה זה מה שיקרה , אצלי כרגע אין רסיבר כלל (מכרתי לאחרונה את הAX4 האהוב שלי) .
אני מתחיל לבדוק אופציות כאשר כרגע ההתלבטות היא בין פיוניר LX83 לבין אונקיו . . .הבעיה היא שה5008 יקר מאוד אז ההתלבטות כנראה בין
הפיוניר לבין ה3008 , אני מאחל לעצמי למכור את מה שנשאר לי למכור ובקרוב לפתוח שרשור
"עזרה בבחירת רסיבר LX83 VS ONKYO 300" :) :) :)

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #15 

היי איתי
אחרי כל השרשור הנפלא וההתלהבות הבלתי פוסקת של החברים
אפשר תמונות מהאירוע המדובר + תמונות של המערכת ?
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

MONI כתב:היי איתי
אחרי כל השרשור הנפלא וההתלהבות הבלתי פוסקת של החברים
אפשר תמונות מהאירוע המדובר + תמונות של המערכת ?
...
בוקר טוב MONI
לא מעט פירסמתי את רכיבי המערכת, אתה מוזמן לדפדף מעט אחורה... (f)

לגבי תמונות מהמפגש, לצערי אין :(

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #17 

אבל יש אייקונים מהמפגש
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
העם דורש..... כל מיני דברים

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

sam22 כתב:אבל יש אייקונים מהמפגש
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #19 

יפההההה....

איתי שמעתי שרב חן 3 ראשל''צ שולחים אליך נציג השבוע כדי לקחת סכמה ולהעתיק את החדר והציוד לבניית האולם הבא שלהם :)

מה נראה לך - אם לוקאס מגיע אלייך הביתה הוא מאשר את החדר ונותן לך תעודה עם חותמת מוטבעת THX ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”