אני מעוניין לרכוש נגן בלו-ריי עם תמיכה מלאה בבלו-ריי 3D. אם יש הזרמת מדיה מהמחשב אז מה טוב ואף עדיף, אם כי לא חובה. עדיפות לתמיכה גם בכותרי DVD מטעמי נוחות, אלא אם כן יש שימוש באותה עינית במכשיר, ובמקרה הזה אני מניח שעדיף להשתמש בו רק לצפייה בכותרי בלו-ריי בלבד (ותקנו אותי אם אני טועה).
והדבר הכי חשוב. יש לי רסיבר שאינו יודע לפענח את פורמטי הסאונד החדשים, ולכן חשוב וחובה שיהיו מפענחים פנימיים לנגן הבלו-ריי(!).
מה דעתכם על הנגן Sony BDP-S480? הוא מתאים לצרכים שלי שציינתי קודם לכן? המחיר שלו בארץ הוא כ-1,900 ש"ח, אך אני מכיר חנות שמוכרת אותו ב-1,400 ש"ח "בלבד". הנגן אכן תומך בניגון בלו-ריי 3D, אבל אני לא בטוח אם הוא מעפנח בעצמו או לא את פורמטי הסאונד החדשים.
אגב, אם יש נגן שעונה על הצרכים שלי במחיר זול יותר, אני כמובן אשמח לשמוע על הדגם והמחיר. כמו כן, חשוב לי שלא יהיה מדובר בנגן "פושטי" או נחות מאיזושהי בחינה, אם כי כמובן שלא צריך לקנות את הנגן הכי יקר בשוק.Decodes Dolby TrueHD and DTS-HD for a vivid movie experience with high definition audio....
ודבר אחרון לסיום. יש לי PS3 ששבק חיים. הוא פשוט נכבה מעצמו, כאשר אי אפשר להדליקו מחדש אלא אם מוציאים אותו מהחשמל ומחזירים, רק אז יחזור לתפקד. אחרת הנורה כבויה לגמרי והמכשיר איננו מגיב. כמה לדעתכם יעלה לתקן אותו, והאם כדאי לשלם על תיקון המכשיר או שמא אם כבר אז לקנות מכשיר חדש?