מחפש המלצה לטלוויזיה led 40 אינץ׳
שלום לכולם,
אני מחפש טלוויזיה לחדר , מרחק הצפייה הוא 3 וחצי מטר.
השימוש בטלוויזיה הוא 50 50 hd ו sd . הטלווזיה תתחבר למחשב לצפייה בסרטי hd
הדגם שחשבתי לקנות הוא Phillis 40pfl5605h אהבתי מאוד את איכות הצפייה במסכים של פיליפס ממש חלק ובלי עצירות
התקציב שלי הוא 4500.
תודה רבה לעוזרים !
שבת שלום ...
אני מחפש טלוויזיה לחדר , מרחק הצפייה הוא 3 וחצי מטר.
השימוש בטלוויזיה הוא 50 50 hd ו sd . הטלווזיה תתחבר למחשב לצפייה בסרטי hd
הדגם שחשבתי לקנות הוא Phillis 40pfl5605h אהבתי מאוד את איכות הצפייה במסכים של פיליפס ממש חלק ובלי עצירות
התקציב שלי הוא 4500.
תודה רבה לעוזרים !
שבת שלום ...
אני קניתי לד 42 של LG, אני יודע שזו לא הלד הכי טובה בעולם, אבל בהחלט היא עושה את העבודה ובאלף ש"ח פחות מהתקציב שלך, שווה לך לנסות!
הדגם הוא 42LE4500, אני מרוצה מאוד ממנה (יש לה 4 חיבורי HDMI במקום 3 כמו שכתוב בזאפ, ושלוש שנות אחריות של רטפון)
הדגם הוא 42LE4500, אני מרוצה מאוד ממנה (יש לה 4 חיבורי HDMI במקום 3 כמו שכתוב בזאפ, ושלוש שנות אחריות של רטפון)
- MiSTeR_LCD
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
קח בחשבון ש le5500 עם אחריות של ח.י שלוש שנים תעלה בערך 6500.
כל המחירים שמתחת לזה, זה יבואן לא רשמי, ואחריות לא רשמית, יענו כל מיני מעבדות שאתה לא רוצה להתעסק איתן אחרי שקנית טלויזיה ברמה.
אולי LCD ברמה גבוהה??
תנסה 42LD650...זו LCD מהסדרה האיכותית ברמה דיי גבוהה.
כל המחירים שמתחת לזה, זה יבואן לא רשמי, ואחריות לא רשמית, יענו כל מיני מעבדות שאתה לא רוצה להתעסק איתן אחרי שקנית טלויזיה ברמה.
אולי LCD ברמה גבוהה??
תנסה 42LD650...זו LCD מהסדרה האיכותית ברמה דיי גבוהה.
אני ראיתי LEDים של LG ודי התלהבתי האמת , לא ציפיתי לאיכות כמו שיש להם אבל לדעתי ראיתי דגמים יותר גבוהים ממה שאתה בודק.דווקא את הפיליפס שרשמת פה ראיתי ומאוד התאכזבתי , הרמה שלה בשידורי SD די נמוכה וזה מאודOOshri כתב:את האמת לא הסתכלתי עד עכשיו על LCD... מה היתרון של 42LD650 על ה 5500 ? או על הפילילס ?
אני רואה שלא התייחסת למסך של פיליפס.. יש סיבה ?
...
הטריד אותי.אני חושב שכדאי לך לבדוק פלסמות בתקציב הזה , הן עדיפות בSD ובתאורה ברמת התקציב שלך.
עכשיו זו תקופה מעולה לקנות כי כל הדגמים הולכים להתחלף בחודשיים הקרובים +- אז הדגמים היוצאים במחירים זולים מאוד אז אני מציע לך להתחיל ללכת לחנויות ולראות בעיניים שלך ולמהר.
בנוסף דווקא בגלל שאתה הולך לקנות מסך זול לא כדאי לך לקנות מכל מיני מחסני *** , סופר*** וכו' כי קשה מאוד להבין
ממה שרואים שם איך תראה התמונה בסוף לעומת חנות ק"ב רצינית שיתנו לך את השלט ותוכל להתחיל לשחק עם הצבעים וכו' ולראות באמת איך זה (כנראה) יראה אצלך בבית.
אגב, יש יתרון אחד למסכים של פיליפס שאני מאוד אהבתי , הכיול הבסיסי מתבצע ע"י מן מצגת שמוצגת לך ומי שמשתמש
צעיר בתחום לא צריך להבין כלום בזה,פשוט בכל שלב מראים לך 2 תמונות ואתה בוחר מה נראה לך יותר טוב ואז המסך
מתאים את עצמו , בסוף התהליך יש לך כיול בסיסי בלי שזה מעולה.