דף 1 מתוך 1

עזרה בהגדרת EVENTGHOST וערכת MCE

נשלח: 14/05/2011 12:35
על ידי ran_carney
אהלן,
ברשותי ערכת ה-MCE הזו:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 442wt_1139

הורדתי את התוכנה EVENTGHOST על מנת לשלוט על הווליום של הפובאר מהשלט. לתוכנה הוספתי את הפלאגין, והפובאר עצמה מגיבה כשאני מבצע את הפעולות מתוך EVENTGHOST. כיצד אני גורם לשלט לבצע את הפעולות האלו עכשיו? בעצם, כיצד מתבצע הקשר בין ה-EVENTGHOST לבין השלט? במידה והעניין הזה נפתר, בגדול אפשר להלביש על השלט כל פונקציה שרוצים.

נשלח: 14/05/2011 16:49
על ידי pixies
תסתכל בצד שמאל של התוכנה, ותלחץ על כפתור בשלט. אתה תראה שמופיע Event עם קוד/שם מסויים.
מה שאתה צריך לעשות זה "לשדך" בין ה-Event הזה לבין הפעולה הרצויה בפובאר. את זה עושים בצד ימין של התוכנה.

נשלח: 14/05/2011 17:18
על ידי ran_carney
הצלחתי לשלוט על ווליום המאסטר במחשב, אבל אני לא מצליח להגדיר הנמכה או הגבהה של הווליום דרך הפובאר עצמו. הפלאג אין עובד, אבל אין אופציה לקנפג, כמו שיש בווליום הראשי של הווינדוס. מה עושים?

נשלח: 14/05/2011 17:26
על ידי pixies
תבדוק אם אתה מצליח להגדיר שליטה בפובאר עם כפתורים אחרים בשלט. ייתכן שכפתורי הווליום בעייתיים כי הדרייבר עושה Hook Up מכפתורי הווליום של השלט ישירות לווליום של מערכת ההפעלה.

נשלח: 14/05/2011 17:34
על ידי ran_carney
זה לא זה. עוד בשלב הראשוני, כשאני עושה CONFIGURE, יש כפתורים שהוא פשוט רושם "THIS ACTION HAS NO OPTIONS TO CONFIGURE". בווליום המאסטר למשל, זה לא קרה.
הבעיה חוזרת בווליום של הפובאר, אבל גם כשניסיתי להגדיר שכפתור ה-START יפעיל את ה-MPC HC קיבלתי את אותה הודעה. יש משהו שאני מפספס?

נשלח: 15/05/2011 18:27
על ידי ran_carney
:(