עזרה בהגדרת EVENTGHOST וערכת MCE
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אהלן,
ברשותי ערכת ה-MCE הזו:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 442wt_1139
הורדתי את התוכנה EVENTGHOST על מנת לשלוט על הווליום של הפובאר מהשלט. לתוכנה הוספתי את הפלאגין, והפובאר עצמה מגיבה כשאני מבצע את הפעולות מתוך EVENTGHOST. כיצד אני גורם לשלט לבצע את הפעולות האלו עכשיו? בעצם, כיצד מתבצע הקשר בין ה-EVENTGHOST לבין השלט? במידה והעניין הזה נפתר, בגדול אפשר להלביש על השלט כל פונקציה שרוצים.
ברשותי ערכת ה-MCE הזו:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 442wt_1139
הורדתי את התוכנה EVENTGHOST על מנת לשלוט על הווליום של הפובאר מהשלט. לתוכנה הוספתי את הפלאגין, והפובאר עצמה מגיבה כשאני מבצע את הפעולות מתוך EVENTGHOST. כיצד אני גורם לשלט לבצע את הפעולות האלו עכשיו? בעצם, כיצד מתבצע הקשר בין ה-EVENTGHOST לבין השלט? במידה והעניין הזה נפתר, בגדול אפשר להלביש על השלט כל פונקציה שרוצים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תסתכל בצד שמאל של התוכנה, ותלחץ על כפתור בשלט. אתה תראה שמופיע Event עם קוד/שם מסויים.
מה שאתה צריך לעשות זה "לשדך" בין ה-Event הזה לבין הפעולה הרצויה בפובאר. את זה עושים בצד ימין של התוכנה.
מה שאתה צריך לעשות זה "לשדך" בין ה-Event הזה לבין הפעולה הרצויה בפובאר. את זה עושים בצד ימין של התוכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הצלחתי לשלוט על ווליום המאסטר במחשב, אבל אני לא מצליח להגדיר הנמכה או הגבהה של הווליום דרך הפובאר עצמו. הפלאג אין עובד, אבל אין אופציה לקנפג, כמו שיש בווליום הראשי של הווינדוס. מה עושים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תבדוק אם אתה מצליח להגדיר שליטה בפובאר עם כפתורים אחרים בשלט. ייתכן שכפתורי הווליום בעייתיים כי הדרייבר עושה Hook Up מכפתורי הווליום של השלט ישירות לווליום של מערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

זה לא זה. עוד בשלב הראשוני, כשאני עושה CONFIGURE, יש כפתורים שהוא פשוט רושם "THIS ACTION HAS NO OPTIONS TO CONFIGURE". בווליום המאסטר למשל, זה לא קרה.
הבעיה חוזרת בווליום של הפובאר, אבל גם כשניסיתי להגדיר שכפתור ה-START יפעיל את ה-MPC HC קיבלתי את אותה הודעה. יש משהו שאני מפספס?
הבעיה חוזרת בווליום של הפובאר, אבל גם כשניסיתי להגדיר שכפתור ה-START יפעיל את ה-MPC HC קיבלתי את אותה הודעה. יש משהו שאני מפספס?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק