בעיות עם מגבר טריו L-01A
ברשותי מגבר L-01A ּ L-01T וגם טיונר שניהם משנת 1980 עם רמקולים KEF 105.4 איכות הצליל טובה מאוד אולם המגבר התקלקל כבר פעמיים בהפרשים של שנה , כל תיקון עלה לי כ- 500 ש"ח . האם כדאי להשקיע או ללכת על משהו אחר, יתכן ויש דרך טובה ואמינה יותר להחזיר המערכת לעבודה היות והצליל היה מעולה חם ועמוק, אשמח לקבל עצות ורעיונות.
רצ"ב פרוספקט המערכת למתענינים.
רצ"ב פרוספקט המערכת למתענינים.
- liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מגבר משנת 1980?
חבוב אתה בסדר?
חבוב אתה בסדר?
אם אתה מרוצה מהצליל שלו, ועושה רושם שאכן כך ,כי אתה שומר לו אמונים הרבה זמן אז תתקן אותו-אוליי משהו יסודי ומערכתי יותר ותקווה שיחזיק עוד איזה עשר שנים...
אני מכיר חבר בפורום שיש לו מגבר סיטאיישן בן למעלה מ40 שנה שנשמע הרבה הרבה יותר טוב ממגברים חדשים...
ישראל
אני מכיר חבר בפורום שיש לו מגבר סיטאיישן בן למעלה מ40 שנה שנשמע הרבה הרבה יותר טוב ממגברים חדשים...
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לפרש את פשר התגובה שלך?liranpereg כתב:מגבר משנת 1980?
חבוב אתה בסדר?...
ymar,
כמו ש-il62 אמר, יכול מאוד להיות שיש משהו אחר שגורם לתקלות הללו. כלומר, מה שאתה מתקן כל הזמן הוא הסימפטום ולא המקור של הבעיה.
אם אתה אוהב את הצליל, תקן אותו כי כנראה שלא תמצא משהו אחר חדש, בפחות מכמה אלפי ש"ח טובים....
ייתכן והבעיה ברמקולים
נתקלתי בבעיה די דומה,למרות שהרסיבר הישן שהיה לי לא נשרף,אך להגיע למצב עבודה לקח לו זמן של דקה לערך.
משיחה בין מס' חנויות,אילן מלייזר סיטי דיבר על כך כי הרמקולים מפני שהם ישנים מידי,שינו את התנגדותם,וזו באמת הייתה הבעיה.
משיחה בין מס' חנויות,אילן מלייזר סיטי דיבר על כך כי הרמקולים מפני שהם ישנים מידי,שינו את התנגדותם,וזו באמת הייתה הבעיה.
- liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מגבר מלפני 30 שנה כמעט?? זה נדירMartinHSabag כתב:אתה יכול לפרש את פשר התגובה שלך?liranpereg כתב:מגבר משנת 1980?
חבוב אתה בסדר?......
הוא אמר שהיו לו הרבה תיקונים... בכסף של התיקונים אפשר לקנות משהו שמשתווה למגברים שהיו לפני 30 שנה ולחסוך עוד הרבה תיקונים בעתיד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: