תשכחו מ- DViCO, מעכשיו זה MINEVOX
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת WINIX אשר מיזגה את חברת DViCO אל שורותיה, לא יכולה לקרוא יותר למוצרי החברה החדשים בתחום הסטרימרים בשם DViCO בשל המיזוג ולכן השם החדש יהיה MINEVOX CO.,LTD. סדרת ה- TViX תמשיך להתקיים באותו שם.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
Shayosef כתב:זה בסדר, שכחתי מהם גם בלי השם החדש, מנותקים מהלקוחות ומהשוק.
יקרים ללא תמורה
* מחזיק שניים בבית......
ממש לא נכון
מה זאת אומרת מנותקים?
הכל עובד פיקס
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
חיים כתב:Shayosef כתב:זה בסדר, שכחתי מהם גם בלי השם החדש, מנותקים מהלקוחות ומהשוק.
יקרים ללא תמורה
* מחזיק שניים בבית......
ממש לא נכון
מה זאת אומרת מנותקים?
הכל עובד פיקס...
מנותקים זה אומר שגם היום הפתרון הטוב ביותר שיש להם עבור פורמטי האודיו החדשים הוא בצורת פאץ' מעצבן שצריך להתקין כל פעם וגם אז ה DOLBY TRUE HD עובד בחלק ובחלק לא.
וזאת אחרי שהיה כבר דור קודם שלא תמך בפורמטים החדשים כלל והדור הנוכחי היה אמור להיות "הפיצוי" המתקן.
לא אתחיל בהשוואות הרבות שניתן לעשות בין ה DVICO היקרים לעומת המתחרים הזולים שלהם שברוב המקרים מציעים הרבה יותר ובהרבה פחות.
סה"כ שאני רכשתי את כל ה Tvixים שלי ציפיתי למוצר פרימיום, וחוץ מאיכות הבניה וכמה דברים בודדים נוספים הם נופלים מהמתחרים בכמעט כל פרמטר.
מבחינתי זה אומר שהם מנותקים.
שי
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ממש לא ,
tvix 6500 שברשותי ו ה 4100 הישן יותר (ואני מניח גם ה 6600) הוכיחו לי שמדובר במכשירים מליגה ראשונה מבחינת אמינות , ביצועים (חשוב) ותמיכה בפורמטים . אין משהו (לפחות לא נתקלתי ) ש ה6500 לא מנגן .
tvix 6500 שברשותי ו ה 4100 הישן יותר (ואני מניח גם ה 6600) הוכיחו לי שמדובר במכשירים מליגה ראשונה מבחינת אמינות , ביצועים (חשוב) ותמיכה בפורמטים . אין משהו (לפחות לא נתקלתי ) ש ה6500 לא מנגן .
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
כנראה שאתה לא מכיר מספיק טוב את המתחרים.uris כתב:ממש לא ,
tvix 6500 שברשותי ו ה 4100 הישן יותר (ואני מניח גם ה 6600) הוכיחו לי שמדובר במכשירים מליגה ראשונה מבחינת אמינות , ביצועים (חשוב) ותמיכה בפורמטים . אין משהו (לפחות לא נתקלתי ) ש ה6500 לא מנגן ....
ביצועים ? לוקח ל S1 שלי המון זמן לעלות.
תמיכה בפורמטים ??? אין לו עד היום תמיכה רשמית בפורמטים החשובים, קרי האחרונים, צריך פאץ' ! שגם הוא בדרך לא דרך הגיע למשתמשים.
יקר בהרבה מרוב הסטרימרים בשוק בהפרש לא מבוטל, באמת שאני לא מבין את הצידוד העיוור של חלק מהאנשים במוצרים שהם קנו כאשר ניתן להסיק שהמוצר לא עומד בהבטחות או מול המתחרים.
שי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה 6500 באמת מכשיר טוב, רק שלוקח לו המון זמן לעלות והוא לא תומך בקבצי מוזיקה שהוקלטו בקצב הגבוה מ 48Khz
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה אכפת לכם שזה פאץ ? בחיי שאני לא מבין..
ואם הפאץ יוכנס לתוך ה FW אז זה בסדר ? מישהו בדק מה החברות האחרות עשו ? זה הריי סמנטי לחלוטין.
זמן עליה למי אכפת ? עוד 10 שניות פחות 10 שניות. לאן כולם ממהרים ?
ואם הפאץ יוכנס לתוך ה FW אז זה בסדר ? מישהו בדק מה החברות האחרות עשו ? זה הריי סמנטי לחלוטין.
זמן עליה למי אכפת ? עוד 10 שניות פחות 10 שניות. לאן כולם ממהרים ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
על אותו משקל אתה יכול להגיד שכל הפרמטרים לא מזיזים לך...
אבל בפועל, לפחות בארץ, משלמים הרבה ובנוסף למה שהוזכר פה לגבי הפאץ׳ עם הפורמטים החדשים וזמן העלייה, יש עוד שני פרמטרים חשובים, לפחות לחלק גדול מהמשתמשים, כמו הזרמה ברשת וג׳וקבוקס מובנה עם תמיכה מלאה, אשר לוקים בחסר/לא קיימים ב-Dvico, ואצל המתחרים, שחלקם זולים יותר, הדברים קיימים ומתפקדים.
אבל בפועל, לפחות בארץ, משלמים הרבה ובנוסף למה שהוזכר פה לגבי הפאץ׳ עם הפורמטים החדשים וזמן העלייה, יש עוד שני פרמטרים חשובים, לפחות לחלק גדול מהמשתמשים, כמו הזרמה ברשת וג׳וקבוקס מובנה עם תמיכה מלאה, אשר לוקים בחסר/לא קיימים ב-Dvico, ואצל המתחרים, שחלקם זולים יותר, הדברים קיימים ומתפקדים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא מה שאמרתי או התכוונתי להגיד.Irus כתב:על אותו משקל אתה יכול להגיד שכל הפרמטרים לא מזיזים לך...
אבל בפועל, לפחות בארץ, משלמים הרבה ובנוסף למה שהוזכר פה לגבי הפאץ׳ עם הפורמטים החדשים וזמן העלייה, יש עוד שני פרמטרים חשובים, לפחות לחלק גדול מהמשתמשים, כמו הזרמה ברשת וג׳וקבוקס מובנה עם תמיכה מלאה, אשר לוקים בחסר/לא קיימים ב-Dvico, ואצל המתחרים, שחלקם זולים יותר, הדברים קיימים ומתפקדים....
אני חושב שזמן עלית המכשיר הוא לא פרמטר חשוב. זו לפחות דעתי. כשחיפשתי מכשיר לא התעסקתי עם הפרמטר הזה בכלל. הוא זניח.
לגבי כן פאץ או לא פאץ, כמו שאמרתי זה סמנטי.
תן לי לשאול אותך משהו. אם בגרסה הבאה 2.10 של 66xx הפאץ יגיע עם ה fw ויותקן אוטומטית זה ישנה לך משהו ?
רשת - אין לנו ויכוח. המוצרים של Dvico נחותים בגלל יכולות המעבד אבל זה עניין של אופן השימוש. מי שמזרים מקומית מדיסקים קשיחים זה לא אמור לעניין אותו.
JB - אין לי בעיה עם ה TVIXE. לא מובנה אבל עובד לי מצויין.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ענין הפאץ סתם נראה רע ולא מכובד למכשירים ברמת מחיר כזו.Lior_M כתב:מה אכפת לכם שזה פאץ ? בחיי שאני לא מבין..
זמן עליה למי אכפת ? עוד 10 שניות פחות 10 שניות. לאן כולם ממהרים ?...
תחשוב שהרסיבר של פיוניר היה מצריך פאץ לפורמטים.
לא היה מפריע לך?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת ובשיא הרצינות ויכול להיות שזה רק אני,sam22 כתב:ענין הפאץ סתם נראה רע ולא מכובד למכשירים ברמת מחיר כזו.Lior_M כתב:מה אכפת לכם שזה פאץ ? בחיי שאני לא מבין..
זמן עליה למי אכפת ? עוד 10 שניות פחות 10 שניות. לאן כולם ממהרים ?...
תחשוב שהרסיבר של פיוניר היה מצריך פאץ לפורמטים.
לא היה מפריע לך?...
אם בסופו של דבר במבחן התוצאה זה עושה את מה שאני רוצה אז לא, לא היה מפריע לי.
זה לא שצריך להתקין את זה לפני כל סרט ..
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
זמן העלאה לא רלוונטי,
אצלי הוא נכבה רק בהפסקות חשמל..
אבל מה עם איזה JB מובנה..?
אצלי הוא נכבה רק בהפסקות חשמל..
אבל מה עם איזה JB מובנה..?
...
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הממשק של כל ה-TVIX-ים מיושן ביותר.
1. חוסר ב-JB מובנה שמביא אינפורמציה מהרשת
2. חוסר יכולת להראות את כל הכוננים בו זמנית. כאשר אני מחזיר מספר כוננים ורוצה לראות סרט מסוים, אני צריך לבזבז זמן ארוך לחפש אותו בכל הכוננים.
אחרי שקניתי את הבוקסי, לא אגע ב-DVICO עם מקל.
1. חוסר ב-JB מובנה שמביא אינפורמציה מהרשת
2. חוסר יכולת להראות את כל הכוננים בו זמנית. כאשר אני מחזיר מספר כוננים ורוצה לראות סרט מסוים, אני צריך לבזבז זמן ארוך לחפש אותו בכל הכוננים.
אחרי שקניתי את הבוקסי, לא אגע ב-DVICO עם מקל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הפאצ' והגוק בוקס וזמן העליה אלו דברים חשובים אבל ממש לא בראש סדר העדיפויות.
אם זמן העליה היה 5 שניות פחות והפאצ' היה מובנה בFW במקום עוד 5 שניות התקנה....זה ממש לא עקרוני.
הכי חשוב לדעתי (לפי סדר חשיבות יורד):
1. יציבות ואמינות- 6600 לעולם לא קרס או התקלקל לי (למול מכשירים אחרים שאני שומע שקורסים ותקולים כל שני וחמישי)
2. תמיכה ועדכוני קושחה (בלי זה, המכשיר הופך לאבן ללא שימוש תוך זמן קצר כמו מכשירי HDX לדוגמא)
3. ממשק וקלות הפעלה וקינפוג (הכל "קל" ומהיר ב6600 ).
4. ביצועי רשת (MKV עובד סביר+ בבלוריי יש צורך לשיפור).
שהרשימה הזו לנגד עיניי, המוצרים של DVICO לדעתי נותנים את האיזון והתמורה הטובה ביותר (כרגע).
אם זמן העליה היה 5 שניות פחות והפאצ' היה מובנה בFW במקום עוד 5 שניות התקנה....זה ממש לא עקרוני.
הכי חשוב לדעתי (לפי סדר חשיבות יורד):
1. יציבות ואמינות- 6600 לעולם לא קרס או התקלקל לי (למול מכשירים אחרים שאני שומע שקורסים ותקולים כל שני וחמישי)
2. תמיכה ועדכוני קושחה (בלי זה, המכשיר הופך לאבן ללא שימוש תוך זמן קצר כמו מכשירי HDX לדוגמא)
3. ממשק וקלות הפעלה וקינפוג (הכל "קל" ומהיר ב6600 ).
4. ביצועי רשת (MKV עובד סביר+ בבלוריי יש צורך לשיפור).
שהרשימה הזו לנגד עיניי, המוצרים של DVICO לדעתי נותנים את האיזון והתמורה הטובה ביותר (כרגע).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הפאץ' זה בגלל עניין חוקי.
זה היה בזמנו כמעט זהה עם כמה נגני ה-DVD המולטיזון.
זה היה בזמנו כמעט זהה עם כמה נגני ה-DVD המולטיזון.