חיבור A210 חדש
שתי שאלות ממתחיל (לא ראיתי תשובה ברורה בפוסטים ישנים).
1) למה צריך שרת NFS למחשב WIN 7? למה לא להשתמש ב- CIFS
2) כרגע אני מזהה את כל התיקיות והקבצים על המחשב (עדיין ללא NFS או CIFS), אבל העברית מחורבשת. האם יפתר ע"י NFS/CIFS או שצריך עדכון קושחה או משהו אחר?
תודה!
יובל
1) למה צריך שרת NFS למחשב WIN 7? למה לא להשתמש ב- CIFS
2) כרגע אני מזהה את כל התיקיות והקבצים על המחשב (עדיין ללא NFS או CIFS), אבל העברית מחורבשת. האם יפתר ע"י NFS/CIFS או שצריך עדכון קושחה או משהו אחר?
תודה!
יובל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
1. NFS מעניק ביצועים טובים יותר אשר מגיעים לידי ביטוי רק בתכנים תובענים במיוחד ולפרקי זמן קצרים. בצע השקעה ב- NFS רק במידה ואתה נתקל בבעיות אשר נובעות מקצב הרשת הנתמך תחת CIFS מול הסטרימר.
2. אם אין שיתוף, אז כיצד אתה מזהה את התיקיות מהרשת?
2. אם אין שיתוף, אז כיצד אתה מזהה את התיקיות מהרשת?
לא ברור לי - אבל אני לא מומחה
NFS לא התקנתי ולא קנפגתי CIFS באופן יזום.
יש לי WIN 7 PRO שפתחתי עליו שיתוף לתיקיות שרציתי ונתתי הרשאות ל- GUEST USER. זה כל מה שעשיתי עד עכשיו.
איך להמשיך? עדכון קושחה, לאפשר CIFS, עוד רעיונות?
תודה.
יש לי WIN 7 PRO שפתחתי עליו שיתוף לתיקיות שרציתי ונתתי הרשאות ל- GUEST USER. זה כל מה שעשיתי עד עכשיו.
איך להמשיך? עדכון קושחה, לאפשר CIFS, עוד רעיונות?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
יש מדריך בדביק אשר מסביר כיצד להגדיר שיתוף נכון מעל WIN7, מומלץ לעיין.
תודה, עשיתי כל מה שכתוב במדריך
אני מאמין ש- CIFS יאפשר צפייה בסרטים.
מה שלא ברור לי זה למה שמות תיקיות וקבצים בעברית מחורבשים בסטרימר.
מה שלא ברור לי זה למה שמות תיקיות וקבצים בעברית מחורבשים בסטרימר.
זיו, האם המדריך תומך או נותן פיתרון למכונה 64 bitziv_r כתב:יש מדריך בדביק אשר מסביר כיצד להגדיר שיתוף נכון מעל WIN7, מומלץ לעיין....
לא הלך לי לפי המדריך בדביק
הלינק לשאלה שלי ללא התיחסות ואשמח לאחת כזו.
מצטער - לא יכול לשלוח הודעה פרטית (משתמש חדש...)
גם לי הווינדוס 64 ביט, LAN 100, לא קנפגתי NFS, עשיתי שיתוף, רואה אותם (פרט לעברית מחורבשת), אבל נותן לי הודעת שגיאה כשאני מנסה לנגן כל סוג של קובץ.
יש לך מושג אם עובד לך דרך CIFS? איך בודקים? מה עוד עשית? שדרגת קושחה?
אשמח לצ'טט (Skype/Yahoo - yshach) או להתקשר אליך. זה פשוט מתסכל.
תודה, יובל
תודה, יובל
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
פה יש הסבר ליצירת שיתוף אשר יאפשר הזרמה של תכנים ישירות מהמחשב וגם גישה מהמחשב לדיסק שבפופקורן.
בוצע על חלונות 7 אולטימט 64 ביט:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 05#1351505
בוצע על חלונות 7 אולטימט 64 ביט:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 05#1351505
Re: מצטער - לא יכול לשלוח הודעה פרטית (משתמש חדש...)
עם שיתוף samba עובד ללא שום בעיות.yshach כתב:גם לי הווינדוס 64 ביט, LAN 100, לא קנפגתי NFS, עשיתי שיתוף, רואה אותם (פרט לעברית מחורבשת), אבל נותן לי הודעת שגיאה כשאני מנסה לנגן כל סוג של קובץ.
תודה, יובל...
כמובן ששידרגתי קושחה.
אתה יכול לתת לי צילום מסך בהגדרות ב A210
משהו בסגנון הזה
http://www.mediasmartserver.net/blog/wp ... hare-a.JPG
סליחה על הבורות
אבל איך אני עושה שיתוף SAMBA? אין לי מדריך למשתמש ולא כלום, אני די אבוד כרגע...
הסבר לאידיוט בבקשה...
הסבר לאידיוט בבקשה...
אני כנראה ממש גרוע
כנס בהגדרות לתפריט ה-NMT APPS, תפעיל את שרת ה-SAMBA, כנס לרשתות דרך התפריט הראשי (3 ריבועים), משם ל-NETWORK BROWSER (הראשון), ל-WORKGROUP, ל-PCH A200 וכשתגיע ל-SHARE תלחץ על ADD (כפתור כחול), אתה יכול גם לתת שם לשיתוף וכו', שם המשתמש nmt והסיסמא 1234.
איפה זה NMT APPS? איך מגיעים אליו?
איפה זה NMT APPS? איך מגיעים אליו?
- Irus
- חבר מביא חבר

אתה לא גרוע, פשוט צריך להבין את התפריטים, הנתונים ולבדוק האם ביצעת התקנות כלשהן.
קודם כל, ההסבר שלי מתייחס לפופקורן עם דיסק פנימי, אשר עבר פרמוט והותקנו עליו ה-NMT APPS דרך תפריט ההגדרות. יש גם אפשרות להתקין את חבילת השרתים (NMT APPS) על דיסק און קי, אם כי זה פחות מומלץ.
במידה וחבילת השרתים הותקנה, נוספה לך עמודה חדשה בתפריט ההגדרות ובה אתה יכול לבצע את הפעלת השרת הרלוונטי (סמבה למשל) כפי שהוזכר בהסבר.
לאחר מכן, אתה צריך להיכנס לתפריט הרשת בפופקורן (מעין 3 ריבועים) ולשתף את הכונן הפנימי בכדי שתוכל לזהות אותו דרך המחשב.
בחלק השני של ההסבר, תוכל לראות כיצד לשתף תיקיות מסוימות במחשב בכדי שתוכל לגשת אליהן ישירות מהפופקורן ולהזרים תוכן. כמובן שיש גם תמונות מסך עם הגדרות והרשאות שיש לבצע במערכת.
מעבר לזה, אני מציע שתעבור על ההסברים בקישור למטה, בכדי שתקבל תמונה רחבה יותר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
קודם כל, ההסבר שלי מתייחס לפופקורן עם דיסק פנימי, אשר עבר פרמוט והותקנו עליו ה-NMT APPS דרך תפריט ההגדרות. יש גם אפשרות להתקין את חבילת השרתים (NMT APPS) על דיסק און קי, אם כי זה פחות מומלץ.
במידה וחבילת השרתים הותקנה, נוספה לך עמודה חדשה בתפריט ההגדרות ובה אתה יכול לבצע את הפעלת השרת הרלוונטי (סמבה למשל) כפי שהוזכר בהסבר.
לאחר מכן, אתה צריך להיכנס לתפריט הרשת בפופקורן (מעין 3 ריבועים) ולשתף את הכונן הפנימי בכדי שתוכל לזהות אותו דרך המחשב.
בחלק השני של ההסבר, תוכל לראות כיצד לשתף תיקיות מסוימות במחשב בכדי שתוכל לגשת אליהן ישירות מהפופקורן ולהזרים תוכן. כמובן שיש גם תמונות מסך עם הגדרות והרשאות שיש לבצע במערכת.
מעבר לזה, אני מציע שתעבור על ההסברים בקישור למטה, בכדי שתקבל תמונה רחבה יותר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
אין לי כונן פנימי ב- A210
אני רוצה להשתמש במחשב ה- WIN 7 כשרת הראשי (וכרגע היחיד).
ניסיתי לעבור על הקישורים ורובם מתחייחסים לקיום כונן פנימי (או DOK). אני רוצה קינפוג מינימלי שלא דורש כונן או DOK (אין לי בעיה להשתמש ב- DOK להתקנת תוכנות ודרייברים חסרים).
מה חסר לי כרגע? עשיתי שיתוף על המחשב, שדרגתי קושחה לאחרונה, אני רואה את התיקיות דרך הסטרימר (עברית מחורבשת - אנגלית 100%). מה עוד חסר לי ואיפה בהגדרות ב- A210
(SAMBA, NFS, CIFS
מה חסר לי במחשב?
שוב תודה!
ניסיתי לעבור על הקישורים ורובם מתחייחסים לקיום כונן פנימי (או DOK). אני רוצה קינפוג מינימלי שלא דורש כונן או DOK (אין לי בעיה להשתמש ב- DOK להתקנת תוכנות ודרייברים חסרים).
מה חסר לי כרגע? עשיתי שיתוף על המחשב, שדרגתי קושחה לאחרונה, אני רואה את התיקיות דרך הסטרימר (עברית מחורבשת - אנגלית 100%). מה עוד חסר לי ואיפה בהגדרות ב- A210
(SAMBA, NFS, CIFS
מה חסר לי במחשב?
שוב תודה!
- Irus
- חבר מביא חבר

כפי שהוזכר, אתה יכול להתקין את חבילת השרתים על DOK חיצוני. אתה כמובן לא חייב.
במידה וביצעת את השיתוף כמו בהסבר לא צריכה להיות בעיה גם עם קבצי וידאו. שים לב להגדרות בתפריט ה-Sharing בחלונות ולאפשרויות ההזרמה, הכל צריך להיות פעיל חוץ ממסמכים.
במידה וביצעת את השיתוף כמו בהסבר לא צריכה להיות בעיה גם עם קבצי וידאו. שים לב להגדרות בתפריט ה-Sharing בחלונות ולאפשרויות ההזרמה, הכל צריך להיות פעיל חוץ ממסמכים.
נפתרה התעלומה
פשוט לא הוספתי GUEST USER לרשימת השיתוף - מטעמי בטיחות הגדרתי WORKGROUP ולא EVERYONE (והוספתי את הסטרימר ל- WORKGROUP). מסתבר שצריך להוסיף GUEST ידנית (הפעלתי את החשבון, אבל לא בחרתי אותו ספציפית בלשוניות SHARE ו- SECURITY).
אגב, בשום מקום במסמכולוגיה שמצאתי על הפופקורן (מדריך למשתמש לא מצורף לאריזה המקורית) לא כתוב שהוא משתמש ב- GUEST USER, ניחשתי את זה אבל לא הלכתי עד הסוף.
מה שבלבל אותי מאותו רגע זה שתמונות ומוזיקה כן מנוגנים. הסיבה היא שהם הגיעו ב- STREAMING מה- MEDIA PLAYER, אבל וידאו גדול עליו...
אגב, בשום מקום במסמכולוגיה שמצאתי על הפופקורן (מדריך למשתמש לא מצורף לאריזה המקורית) לא כתוב שהוא משתמש ב- GUEST USER, ניחשתי את זה אבל לא הלכתי עד הסוף.
מה שבלבל אותי מאותו רגע זה שתמונות ומוזיקה כן מנוגנים. הסיבה היא שהם הגיעו ב- STREAMING מה- MEDIA PLAYER, אבל וידאו גדול עליו...