חיבור HDMI לטלויזיה הפסיק לעבוד
טוב, אחרי תסכול של כמה שעות החלטתי לנסות את עזרת הפורום.
מישום מה, חיבור ה-HDMI שלי לטלויזיה הפסיק לעבוד. הוא עבד, אתמול שלשום ובכלל בשנה האחרונה ופתאום הפסיק.
המחשב - ASROCK ION 330
הטלוזיה LCD סמסונג.
הדברים שניסיתי:
1. חיבור לכניסת HDMI אחרת, הטלויזיה מזהה מהמחשב מחובר (מופיע האופציה לבחור את ה INPUT של הHDMI החדש אך לא מוצגת תמונה.
2. RESTART למחשב כאשר הטלויזיה מכוונת על ה-INPUT.
3. בדיקה של אותו כבל על טלויזיה שונה עם ה LAPTOP (לא אותו מחשב) - עובד!
4. בדיקה של הלפטופ עם אותו כבל מול הטלויזיה - לא עובד!
5. נסיון לחיבור בעזרת כניסת VGA - עובד. לא ניתן להגיע להגדרות כלשהן עבור ה OUTPUT של המחשב. הדבר היחידי שמופיע הוא INPUT VGA.
רעיונות יתקבלו בברכה, אם מישהו נתקל בבעיה הנ"ל כנ"ל...
מישום מה, חיבור ה-HDMI שלי לטלויזיה הפסיק לעבוד. הוא עבד, אתמול שלשום ובכלל בשנה האחרונה ופתאום הפסיק.
המחשב - ASROCK ION 330
הטלוזיה LCD סמסונג.
הדברים שניסיתי:
1. חיבור לכניסת HDMI אחרת, הטלויזיה מזהה מהמחשב מחובר (מופיע האופציה לבחור את ה INPUT של הHDMI החדש אך לא מוצגת תמונה.
2. RESTART למחשב כאשר הטלויזיה מכוונת על ה-INPUT.
3. בדיקה של אותו כבל על טלויזיה שונה עם ה LAPTOP (לא אותו מחשב) - עובד!
4. בדיקה של הלפטופ עם אותו כבל מול הטלויזיה - לא עובד!
5. נסיון לחיבור בעזרת כניסת VGA - עובד. לא ניתן להגיע להגדרות כלשהן עבור ה OUTPUT של המחשב. הדבר היחידי שמופיע הוא INPUT VGA.
רעיונות יתקבלו בברכה, אם מישהו נתקל בבעיה הנ"ל כנ"ל...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
סיכוי דיי גדול שלוח פיקוד HD הלך לעולמו.
במידה ויציאות הHDMI וVGA נמצאות על אותו כרטיס, חיבור VGA וכיוון לרזולוציית HD אתה תראה תמונה לא פחות טובה כמו בHDMI.
מה שכן זה עניין של סאונד שצריך לחבר אותו בנפרד.
במידה ויציאות הHDMI וVGA נמצאות על אותו כרטיס, חיבור VGA וכיוון לרזולוציית HD אתה תראה תמונה לא פחות טובה כמו בHDMI.
מה שכן זה עניין של סאונד שצריך לחבר אותו בנפרד.
מה הכוונה בלוח הפיקוד?
תודה על התשובה המהירה!JEXY כתב:סיכוי דיי גדול שלוח פיקוד HD הלך לעולמו.
מה שכן זה עניין של סאונד שצריך לחבר אותו בנפרד....
מה הכוונה בלוח הפיקוד? האם כל היציאות HDMI על אותו לוח פיקוד?
יש לי דרך לבדוק אם זו באמת הבעיה? שאני מחבר את המחשב הטלויזיה מראה באופציות את החיבור אליו מחובר המחשב נניח HDMI2, אבל שבוחרים אותו רשום על המסך "אין אות, בדוק את מקרו המתח ואת חיבור הכל של ההתקן או בדוק את בחירת המקור."
ובכלל הטלויזיה עדיין באחריות זה נשמע כמו משהו שמכוסה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
האם בדקת את המחשב על מסך אחר? (לא רשמת) - יכול להיות שיש תקלה בדרייבר במחשב וצריך להתקין מחדש.
האם בדקת את המסך עם מחשב אחר? (לפי הרישום שלך שכן) - יכול להיות שיש תקלה בלוח הפיקוד ולא בלוח אספקת החשמל בגלל זה הכבל "מזוהה" אך לא מראה כלום.
האם בדקת את המסך עם מחשב אחר? (לפי הרישום שלך שכן) - יכול להיות שיש תקלה בלוח הפיקוד ולא בלוח אספקת החשמל בגלל זה הכבל "מזוהה" אך לא מראה כלום.
אולי זו מקריות טהורה, אבל ממש אתמול גילתי אצלי בעיה זהה. מניסיון עבר, אני נוהג להאשים עדכוני דרייברים כאלה ואחרים, שאוד אוהבים למחר לי את ההגדרות. רק שבינתיים לא היה לי זמן לבדוק את התיאוריה לעומק.
אני עובד עם ויסטה, ותצוגה כפולה. אחת למקרן ואחת ל LCD. נכון לאתמול המחשב הפסיק להכיר ביציאה הדיגיטלית, ולמרות שאיש לא נגע בחיבורים, האופציה לתצוגה משוכפלת בכלל לא מופיעה.
יותר מאוחר אני אלך לשחק עם זה. אם מדובר במשבר דומה, אשמח לעדכן.
אני עובד עם ויסטה, ותצוגה כפולה. אחת למקרן ואחת ל LCD. נכון לאתמול המחשב הפסיק להכיר ביציאה הדיגיטלית, ולמרות שאיש לא נגע בחיבורים, האופציה לתצוגה משוכפלת בכלל לא מופיעה.
יותר מאוחר אני אלך לשחק עם זה. אם מדובר במשבר דומה, אשמח לעדכן.