Nexus S vs. Desire S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

היי,

אני ואחי מעונינים לקנות סמארטפון אנדרויד, ואלו המכשירים שנראים רלוונטים מבחינת מחיר. מישהו יכול להצביע על הבדל מהותי בינהם ? אני יודע שה desire מגיע עם ה sense וה nexus מגיע "נקי". מעבר לכך, יש הבדלים מהותיים אחרים ? ביצועים ? גרפיקה ? איכות שמע (חשוב מאוד) ?

תודה רבה.

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

היי, אפשר לשאול מה התקציב?

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

בערך 2100...

MarkK
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אני קניתי את ה DESIRE S אתמול. זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שלי (הקודם היה ה TOUCH HD עם WM6), ואני נכנס באיטיות לעולם הזה. המכשיר מרגיש קומפקטי יותר מהקודם, ונוח לאחיזה. איכות השיחה טובה מאוד, וכך גם הרמקול. המסך מגיב היטב ומהר. לגבי העברית - הורדתי מקלדת מהמרקט (SLIDEIT) אבל עוד לא מצאתי איך לישר את הטקסט בעברית לימין.
לסיכום אחרי יום: מכשיר נחמד, אבל עדיין יש הרבה ללמוד ולהתרגל.

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה MarkK
יצא לך להשוות אותו מול ה nexus s ?

MarkK
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

את ה NEXUS יצא לי להחזיק ביד למשך כ 10 דקות (הסתובב אצלנו בעבודה). הוא משמעותית גדול פיזית מה DESIRE, וזאת אחת הסיבות שהעדפתי את השני. המסך שלו גם מאוד ריספונסיבי, והממשק חלק. כמובן שהוא חסר את ה SENSE של HTC, לחיוב ולשלילה.
לי באופן אישי יש איזו חיבה בלתי מוסברת ל HTC יותר מל SAMSUNG, וזאת סיבה נוספת לבחירה ב DESIRE.

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

MarkK, אני איתך בכל מה שכתבת. אני בכל זאת שואל כדי לדעת אם אני מפספס משהו.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #8 

MadCow,
אלה שני מכשירים שונים מאוד. הנקסוס S הוא מכשיר שמריץ גירסת אנדרואיד גולמית (מה שנקרא הסטוק), הוא-הוא המכשיר של גוגל ולכן מקבל ויקבל את עידכוני המערכת של האנדרואיד ראשון, הוא כמובן מריץ כיום באופן רשמי את גירסת Gingerbread. הדייזיר S הוא המשכו הישיר של מכשיר הדייזיר של חברת HTC וההבדלים בין שני מכשירי הדיזייר האלה, הם יחסית לא גדולים (מעבד גרפי חזק יותר, יותר זיכרון RAM ויותר זיכרון פנימי). הדיזייר S מריץ את ממשק ה Sense UI המפורסם ואהוב כל כך על ידי לא מעט אנשים. אגב, לנקסוס S יש מסך טוב יותר וגדול יותר ממסך הדיזייר (מסך 4 אינצ' ה-Super AMOLED של סמסונג). ת'כלס הבדלי החומרה בין הדיזייר S לנקסוס S הם לא כל כך גדולים ולכן ההבדל יהיה בתוכנה שרצה על המכשירים וכאן, זה כבר עניין של העדפה אישית הדיזייר הוא יותר מכשיר של להוציא מהקופסה ולהתחיל לעבוד

כדאי לך להסתכל גם על מכשירים נוספים שיכנסו לך בתקציב כגון מכשיר הגלקסי S של סמסונג שהוא המכשיר הנמכר ביותר עד היום מבין מכשירי האנדרואיד (שמכיל חומרה מאוד דומה לנקסוס S ומריץ את הממשק של סמסונג שנקרא TouchWiz). מכשיר נוסף שנכנס לך לתקציב הוא מכשיר ה Desire HD שהוא האח הגדול של הדייזר בעל מסך ה 4.3 אינצ'

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

osherov תודה על התשובה המפורטת. אני מבין את ההבדלים בין ה desire ל nexus ואני נמנה מאלה שאוהבים את ה sense ככה שמבחינתי זה אפילו יתרון. למיטב ידיעתי, גם במקרה הגרוע אפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין את הגרסה הנקייה. בכל מקרה, ה galaxy s לא בא בחשבון מכיון שלטעמי הוא מגושם ומכוער (יסלחו לי בעלי המכשיר). לגבי גודל המסך זה גם נלקח בחשבון. ה HD יורד מהפרק כי הוא פשוט גדול מדי ליד, ולכן נשארו רק שני המועמדים הללו.

הנטיה שלי היא ל desire s ושל אחי ל nexus s והשאלה שלי יותר מכוונת להאם יש הבדלי ביצועים בינהם, ולפי מה שאתה אומר אז כנראה שבאמת המכשירים זהים מהבחינה הזו (כמו שחשבתי).

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #10 

אז באמת אין שום דבר שאתה מפספס (Y)
רק אל תשכח לספר לנו על החוויה עם הדיזייר S החדש שלך

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

תודה רבה. שום דבר עוד לא סגור 8) אבל כשייסגר אז בוודאי שאתן חוות דעת.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”