DVB-T או DVB-C עזרה
-
rshadwtd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
הי
המקרה שלי: נמאס לי שכל פעם לראות טלוויזיה אני חייב להיות בסלון ויש לי נקודת הוט בחדר ואני רוצה לראות גם בחדר דרך המחשב מה כדאי לי DVB-T או DVB-C ?
תודה מראש.
המקרה שלי: נמאס לי שכל פעם לראות טלוויזיה אני חייב להיות בסלון ויש לי נקודת הוט בחדר ואני רוצה לראות גם בחדר דרך המחשב מה כדאי לי DVB-T או DVB-C ?
תודה מראש.
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
יש לך מנוי הוט? אם כן סביר להניח שנקודת חיבור הוט פעילה אבל זה תלוי מיקום גיאוגרפי מאחר והוט התחילו לנתק בתי אב בישראל מחיבור אנלוגי. נראה לי שעכו/ראש העין ועוד כמה ערים נותקו מחיבור אנלוגי.
כמה פרטים שכדאי שתענה ואז נוכל לענות לך יותר בברור:
1. בית פרטי או בניין משותף?
2. יש צלחת על הבית?
3. לאיזה ספק תוכן אתה מחובר? הוט או יס?
4. האם אתה מוריד תכנים מהאינטרנט?
5. האם תרצה לנסות IPTV?
6. איזה תשתיות תקשורת יש לך??
כמה פרטים שכדאי שתענה ואז נוכל לענות לך יותר בברור:
1. בית פרטי או בניין משותף?
2. יש צלחת על הבית?
3. לאיזה ספק תוכן אתה מחובר? הוט או יס?
4. האם אתה מוריד תכנים מהאינטרנט?
5. האם תרצה לנסות IPTV?
6. איזה תשתיות תקשורת יש לך??
-
rshadwtd
-
- חבר שרק התחיל

1. בית פרטי
2. כן ויש לי כבר DVB-S.
3.הוט.
4. בטח.
5.אין מספיק תחנות בישראל.
6. הוט.
2. כן ויש לי כבר DVB-S.
3.הוט.
4. בטח.
5.אין מספיק תחנות בישראל.
6. הוט.
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
הכי טוב הוא להשתמש בנקודת הוט אם היא עובדת, אך שים לב כי בשנה הקרובה הוט תפסיק לשדר אנלוגית באיזור מגורייך או שהיא כבר הפסיקה צריך לבדוק את זה. אם שידור אנלוגי הופסק אצלך אז הפתרון שיש לך כרגע הוא לקלוט DVB_T דרך המחשב.
- יעקבלהבות
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
אולי אתה יכול להשתמש ב-SLINGBOX כדי לראות ערוצים מהממיר הוט בסלון ,במחשב או טלוויזיה בחדר.
- מושההשפיץ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
לא יותר פשוט ויעיל להזמין ממיר נוסף של הוט לחדר למחשב ,ולהנות ממאות ערוצים=10 שקלים נוספים ומקבלים ממירHD.
-
rshadwtd
-
- חבר שרק התחיל

תודה חברה על התגובות אבל אין לי טלוויזיה בחדר וגם הכאטיס שאני הולך להזמין הוא DVB-C וגם כלול DVB-T הנה הכרטיס
http://www.technisat.com/indexa326.html ... 849658-211
http://www.technisat.com/indexa326.html ... 849658-211
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
כמה הוא עולה?
כשתקבל אותו יהיה נחמד לראות מדידות על הביטרייט של ערוצי ה HD שלהם.
כשתקבל אותו יהיה נחמד לראות מדידות על הביטרייט של ערוצי ה HD שלהם.
-
rshadwtd
-
- חבר שרק התחיל

הכרטיס הגיע אבל נוצרה בעיה אחרת אני לא מוצא שום תחנה דרך הכרטיס דרך טלויזיה כן (אנלוגי) אז מה הבעיה??
- pazitush
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
לא הבנתי איך בדיוק אתה מתכוון לקבל שידורים דיגיטליים של רשת הכבלים באמצעות כרטיס מחשב זה , ללא אמצעי הפענוח של "הוט" ( הכרטיס החכם שלהם - NDS) ....
שים לב לנתוני המוצר שרכשת...- "Reception of free digital TV and radio programmes on your PC via digital cable
שים לב לנתוני המוצר שרכשת...- "Reception of free digital TV and radio programmes on your PC via digital cable
-
rshadwtd
-
- חבר שרק התחיל

אפילו אנלוגי לא ניתן ??
- pazitush
-
- חבר פעיל מאוד

בשביל אנלוגי לא צריך ת'כרטיס הזה... 
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
אבל הוא בכל זאת אמור לקלוט את ערוצי הוט לא לפתוח אותם אבל לקלוט אותם
- pazitush
-
- חבר פעיל מאוד

נכון ! 
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
תחבר את הממיר ותראה אם הוא קולט כדי לוודא קודם שבכלל עובר משהו לשקע הזה ושהוא לא סתם תלוי באוויר.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
למיטב זיכרוני HOT נהגו לשדר את ערוצים 1,2,10,23,33,99 ללא הצפנה ככה שכרטיס DVB-C הוא לא חסר תועלת לחלוטין. מצד שני הזיכרון שלי הוא מכמה שנים אחורה ואם אתה רוצה לקנות כזה כרטיס כדאי שתבדוק את זה קודם בעצמך - תוציא מהממיר שלך את הכרטיס החכם ותבדוק אם אתה עדיין יכול לקלוט את הערוצים האלה. אם כן אז הם לא מוצפנים ותוכל לקלוט אותם גם באמצעות הכרטיס.pazitush כתב:לא הבנתי איך בדיוק אתה מתכוון לקבל שידורים דיגיטליים של רשת הכבלים באמצעות כרטיס מחשב זה , ללא אמצעי הפענוח של "הוט" ( הכרטיס החכם שלהם - NDS) ....
שים לב לנתוני המוצר שרכשת...- "Reception of free digital TV and radio programmes on your PC via digital cable...
ועם זאת, ההמלצה שלי היא לא לסמוך על HOT שזה תמיד יישאר ככה, אז אני הייתי הולך על DVB-T שבארץ הוא חינמי מהגדרתו.
- pazitush
-
- חבר פעיל מאוד

חינמי. כן. אבל לא HD .... 
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
אמור להיות גם HD מתישהו (וכן, אני יודע שאמור זה שם של דג).pazitush כתב:חינמי. כן. אבל לא HD .......
תבדקו, אולי גם ערוץ 1 HD משודר בהוט ללא הצפנה. אני דווקא אשמח אם מישהו יעשה את הבדיקה וידווח.
- pazitush
-
- חבר פעיל מאוד

ניתן, לעתים, לקלוט ללא הצפנה באמצעות תדרי ההעברה בלוויין עמוס, של משחקי ספורט .....