מחפש מחבר 90 מעלות בשביל הממיר HOT
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
כחלק מהעבודות שיפוץ שעשו לנו בבית יצרו לנו מזנון גבס שבפועל יצא לא יותר מדי עמוק כפי שאני הייתי רוצה
לצערנו כשהטכנאי של HOT בא לבית הוא חיבר את הממיר יחד עם 2 מתאמים שהוסיפו לממיר עוד כמה ס"מ וגרמו לכך שהוא לא יושב במזנון כמו שצריך
אני רוצה לדעת איך ואיפה אני מוצא מתאם 90 מעלות לחיבור של הממיר בשביל שאני אוכל להכניס אותו כמו שצריך למזנון, איך קוראים לחיבור הזה בפועל בכלל? (ידעתי אבל זה יצא לי מהזיכרון)
לצערנו כשהטכנאי של HOT בא לבית הוא חיבר את הממיר יחד עם 2 מתאמים שהוסיפו לממיר עוד כמה ס"מ וגרמו לכך שהוא לא יושב במזנון כמו שצריך
אני רוצה לדעת איך ואיפה אני מוצא מתאם 90 מעלות לחיבור של הממיר בשביל שאני אוכל להכניס אותו כמו שצריך למזנון, איך קוראים לחיבור הזה בפועל בכלל? (ידעתי אבל זה יצא לי מהזיכרון)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי יאן התכוון לתקע ההזנה של הכבלים, ה-RF IN.
לתקע קוראים F Plug.
יש באיביי:
http://cgi.ebay.com/F-male-plug-F-femal ... 41554ef1dc
לתקע קוראים F Plug.
יש באיביי:
http://cgi.ebay.com/F-male-plug-F-femal ... 41554ef1dc
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
כן, הדבר הנחמד הזה... נראה כמה עולה בחנויות בטבריה, מניח שלא יכולים לסחוט יותר מדי על זה
רק מוזר שהטכנאי שם 2 "מסננים" על הכבל בבית שלנו
אח"כ נתעסק עם זה שוב כשאני אחבר טלויזיה בחדר שלי
רק מוזר שהטכנאי שם 2 "מסננים" על הכבל בבית שלנו
אח"כ נתעסק עם זה שוב כשאני אחבר טלויזיה בחדר שלי
רק אחרי שתקנה ותיתאמצ ,בתקלה הראשונה יסיר לך הטכנאי את זה.זה מקור להנחתות ולשיבושי צפיה.
אחרת מזמן היו מבריגים לך במקום הבליטה מהקיר.זה פותר יופי ומיקום של הממיר אבל זה לא תקני ומקצועי.
את המנחת/חוסם מתח אפשר לבקש למקם בתיבת הסתעפות/ארון חיבורים ,אם זה בעיה אסטתי.ת.
בעידן האנאלוגי לא היתה בעיה של שימוש במחבר 90 מעלות,בדיגטאלי זה מתכון בטוח למקרובלוקינג ופריזים.
אחרת מזמן היו מבריגים לך במקום הבליטה מהקיר.זה פותר יופי ומיקום של הממיר אבל זה לא תקני ומקצועי.
את המנחת/חוסם מתח אפשר לבקש למקם בתיבת הסתעפות/ארון חיבורים ,אם זה בעיה אסטתי.ת.
בעידן האנאלוגי לא היתה בעיה של שימוש במחבר 90 מעלות,בדיגטאלי זה מתכון בטוח למקרובלוקינג ופריזים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רוביןהוד כתב:רק אחרי שתקנה ותיתאמצ ,בתקלה הראשונה יסיר לך הטכנאי את זה.זה מקור להנחתות ולשיבושי צפיה.
בעידן האנאלוגי לא היתה בעיה של שימוש במחבר 90 מעלות,בדיגטאלי זה מתכון בטוח למקרובלוקינג ופריזים....
אין שום בעיה להשתמש במתאמים שונים...
פילטרים שונים שמים בשביל לא לשרשר למסך אנלוגית (DC BLOCKER) וסביר להניח שגם איזולטור בדרך.
בכל מקרה את כל הפילטרים ניתן להרכיב גם בארון לכיוון אותו קו ובכל להפחית את ה"עומס" מאחורי הממיר.
לא מכיר מה יש בטבריה אבל הכי טוב לברר בחנויות אלקטרוניקה השונות (כמה כבר יש בטבריה?) או להזמין מרשת (יש בחיפה).
שבוע שעבר הייתי בפוריה, היית אומר לי אז הייתי מארגן לך.
לפני הלימודים עבדתי בתחום בהוט,ועיקר ה"פגעים" והתקלות היו מימומחים וחובבים שונים .יש תקנים בחברת הכבלים
שזרים לא יפנימו עד שיווכחו בבעיה בעשר אצבעות.
ביום עבודה רגיל הייתי אוסף "פיצפקעס" מתקלות שהלקוחות גרמו לעצמם,ושיפוצניקים ששיפצרו להם את תשתיות הכבלים.
ברגע שישנה תקלה שנגרמה מחלקים שלקוח הרכיב בעצמו וקרא לחברת הכבלים לתקנה ,היתה מחויבות לחייבו על הביקור
,גם כאשר כוונת הלקוח היתה טובה ונאיבית.
שזרים לא יפנימו עד שיווכחו בבעיה בעשר אצבעות.
ביום עבודה רגיל הייתי אוסף "פיצפקעס" מתקלות שהלקוחות גרמו לעצמם,ושיפוצניקים ששיפצרו להם את תשתיות הכבלים.
ברגע שישנה תקלה שנגרמה מחלקים שלקוח הרכיב בעצמו וקרא לחברת הכבלים לתקנה ,היתה מחויבות לחייבו על הביקור
,גם כאשר כוונת הלקוח היתה טובה ונאיבית.