Samsung PS64D8000
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
esharon כתב:שלום,
רציתי לשאול מה דעתכם על הדגם הנ"ל (פלאזמה) ואיך הוא בהשוואה ל VT30 של פאנסוניק?
האם ישנם הבדלים גדולים לטובת ה VT30? הכוונה לדגמים אירופאים בלבד...
esharon
מה הקשר רק לדגמים אירופאים ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הבנתי שסידרה d עדיפה בדגמים האמריקאים בגלל ה micro dimming + (או שזה רק בלד?)9000es כתב:esharon כתב:שלום,
רציתי לשאול מה דעתכם על הדגם הנ"ל (פלאזמה) ואיך הוא בהשוואה ל VT30 של פאנסוניק?
האם ישנם הבדלים גדולים לטובת ה VT30? הכוונה לדגמים אירופאים בלבד...
esharon
מה הקשר רק לדגמים אירופאים ?...
ב vt 30 הבנתי שבדגם האמריקאי יש פילטר לשחורים עמוקים יותר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
esharon
נתחיל מהתחלה...
הסמסונג 64" ועולה כ 30K
הפנאסוניק 65" ועולה כ 40K
מה התקציב שלך?
נתחיל מהתחלה...
הסמסונג 64" ועולה כ 30K
מה התקציב שלך?
התקציב מתאים לסמסונג 64טלHD כתב:esharon
נתחיל מהתחלה...
הסמסונג 64" ועולה כ 30K
מה התקציב שלך?...
השאלה אם יש טעם להתאמץ ולמתוח את התקציב לפנסוניק? ההפרש שווה את ההשקעה? יש הבדל משמעותי בין הדגמים שמצדיק תוספת לא קטנה באזור של 10k?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מביקורות ראשונות וקריאת פוסטים של קונים בעולם, כרגע עושה רושם שהאיכות של שתייהן די דומה....
(בדיוק כמו שVT20 הייתה מול ה C7000 )....השתיים הטובות ביותר "ראש בראש".
דרך אגב, יש תלונות רבות בעולם על המחיר של הפנאסוניק מול הסמסונג.
מי שרצה את הפנאסוניק והיה עם תקציב מוגבל, קנה את ה 55.
היום ובמקרה שלך, לא הייתי חושב פעמיים והולך על הסמסונג 64.
(בדיוק כמו שVT20 הייתה מול ה C7000 )....השתיים הטובות ביותר "ראש בראש".
דרך אגב, יש תלונות רבות בעולם על המחיר של הפנאסוניק מול הסמסונג.
מי שרצה את הפנאסוניק והיה עם תקציב מוגבל, קנה את ה 55.
היום ובמקרה שלך, לא הייתי חושב פעמיים והולך על הסמסונג 64.
אין למסך הזה 3d - אם אני כבר משקיע סכום כזה אז אני מעדיף שיהיה....דרור3 כתב:יש גם את האופציה הזו במחיר דומה (ראיתי אותה ב-26K)
http://www.hometheater.co.il/vt140950...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
esharon כתב:אין למסך הזה 3d - אם אני כבר משקיע סכום כזה אז אני מעדיף שיהיה....דרור3 כתב:יש גם את האופציה הזו במחיר דומה (ראיתי אותה ב-26K)
http://www.hometheater.co.il/vt140950......
יפה, רק השאלה אם כעת זה העיתוי הנכון ללכת על תלת מימד, כאשר ממילא אין כמעט תכנים כאלה עדיין.
יתכן מאוד שבעתיד הקרוב, ה-3D יהפוך לסטנדרט, ואז גם תהיה צניחה משמעותית במחירים...
גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה, וסביר להניח שלא הייתי ננעל על 3D בגלל מבחר הסרטים שקיים היום (אווטר, טרון וכמה סרטי אנימציה לילדים לא שווים את זה).bariko כתב:esharon כתב:אין למסך הזה 3d - אם אני כבר משקיע סכום כזה אז אני מעדיף שיהיה....דרור3 כתב:יש גם את האופציה הזו במחיר דומה (ראיתי אותה ב-26K)
http://www.hometheater.co.il/vt140950......
יפה, רק השאלה אם כעת זה העיתוי הנכון ללכת על תלת מימד, כאשר ממילא אין כמעט תכנים כאלה עדיין.
יתכן מאוד שבעתיד הקרוב, ה-3D יהפוך לסטנדרט, ואז גם תהיה צניחה משמעותית במחירים......
בסופו של דבר התחדשתי לא מזמן במסך 3D, ואני יכול להגיד שאם משחקים בPS3, ממש לא חסרים תכנים לתלת מימד.
האפקט בחלק מהמשחקים הוא פשוט מדהים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

MovieBit
אם יש אפשרות ליהנות כבר עכשיו מתכני 3D רבים, כמו במקרה שלך- אז סבבה.
אבל לשלם סכום עתק על מסך תלת מימד, כאשר ממילא רוב הזמן השימוש בו יהיה 2D בלבד, זה שיקול שצריך לחשוב עליו היטב...
אבל לשלם סכום עתק על מסך תלת מימד, כאשר ממילא רוב הזמן השימוש בו יהיה 2D בלבד, זה שיקול שצריך לחשוב עליו היטב...
אני חושב שהמהפכה בתחום התוכן התלת מימדי קרובה מאוד.
צפיתי עכשיו בסרטון ביוטיוב שצולם במצלמת תלת מימד GoPro Hero 3D.
זה שכלול של מצלמה קיימת שמיועדת לצילום פעילויות קיצוניות בתנאים קיצוניים, ומתחברת לכמעט כל דבר שניתן לחשוב עליו - קסדה, יד, גוף, מוטות משטחים חלקים לחלוטין ועוד. זה מורכב משתי מצלמות Hero שיודעות לתקשר ביניהן.
מה שגורם לי לחשוב שדברים מסוג זה יעשו שינוי,הוא שהמצלמה הזאת מאוד זולה באופן יחסי לפתרונות הצילום התלת מימדי האחרים ששמעתי, והתוצאות המופקות ממנה הם פשוט מדהימות.
הסרטון ביוטיוב מראה קטעי צניחה חופשית, גלישת גלים, סנואובורד, אופניים, צלילה ועוד, ומציג חוויה מאוד מוחשית.
אני שוקל כרגע לקנות מצלמה אחת שתצטרף למצלמה של חבר שכבר קנה.
לראות רכיבות שטח עם האופניים או חופשות סנואובורד מצולמות בדרך הזאת, זאת חוויה שלדעתי בהחלט מתחילה להצדיק את המחיר של הטכנולוגיה.
מצטער אם קצת סטיתי מנושא הדיון
צפיתי עכשיו בסרטון ביוטיוב שצולם במצלמת תלת מימד GoPro Hero 3D.
זה שכלול של מצלמה קיימת שמיועדת לצילום פעילויות קיצוניות בתנאים קיצוניים, ומתחברת לכמעט כל דבר שניתן לחשוב עליו - קסדה, יד, גוף, מוטות משטחים חלקים לחלוטין ועוד. זה מורכב משתי מצלמות Hero שיודעות לתקשר ביניהן.
מה שגורם לי לחשוב שדברים מסוג זה יעשו שינוי,הוא שהמצלמה הזאת מאוד זולה באופן יחסי לפתרונות הצילום התלת מימדי האחרים ששמעתי, והתוצאות המופקות ממנה הם פשוט מדהימות.
הסרטון ביוטיוב מראה קטעי צניחה חופשית, גלישת גלים, סנואובורד, אופניים, צלילה ועוד, ומציג חוויה מאוד מוחשית.
אני שוקל כרגע לקנות מצלמה אחת שתצטרף למצלמה של חבר שכבר קנה.
לראות רכיבות שטח עם האופניים או חופשות סנואובורד מצולמות בדרך הזאת, זאת חוויה שלדעתי בהחלט מתחילה להצדיק את המחיר של הטכנולוגיה.
מצטער אם קצת סטיתי מנושא הדיון
bariko ,bariko כתב:MovieBit
אבל לשלם סכום עתק על מסך תלת מימד, כאשר ממילא רוב הזמן השימוש בו יהיה 2D בלבד, זה שיקול שצריך לחשוב עליו היטב......
אין פה שום שיקול מכיוון שכל מסך פרימיום שתרכוש ולא משנה מאיזו חברה שיתן לך את הביצועים הטובים
ביותר ב2D יהיה מן הסתם גם מסך 3D . ראה לדוגמה את מסכי הפנסוניק של 2011 - כולם מסכי 3D .
בקשר לתכנים יש כבר המון ויוצאים מדי יום חדשים כך שזה גם מזמן לא מהווה פקטור שצריך בגללו לוותר
על מסך 3D .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

דור,
בדיוק לזה התכוונתי קודם.
כשיגיע היום ובן אדם יגיע לחנות לרכוש לעצמו מסך איכותי, זה כבר יהיה 3D ,גם אם הוא רוצה בכך וגם אם לא.
אני לא חושב שזה המצב נכון לעכשיו. עובדה, מסך השארפ שהומלץ קודם ע"י דרור, קיבל ביקורות חיוביות, מדובר ב- 70 אינטש, ולא תלת מימד.
לגבי תכנים, בקושי אפשר להשיג כיום בלוריי מתורגם, אז אתה מדבר על תלת מימד???
ועזוב כרגע כל מיני גרסאות פיראטיות שמוצאים ברשת. אני מדבר על חוקי בלבד!
בדיוק לזה התכוונתי קודם.
כשיגיע היום ובן אדם יגיע לחנות לרכוש לעצמו מסך איכותי, זה כבר יהיה 3D ,גם אם הוא רוצה בכך וגם אם לא.
אני לא חושב שזה המצב נכון לעכשיו. עובדה, מסך השארפ שהומלץ קודם ע"י דרור, קיבל ביקורות חיוביות, מדובר ב- 70 אינטש, ולא תלת מימד.
ועזוב כרגע כל מיני גרסאות פיראטיות שמוצאים ברשת. אני מדבר על חוקי בלבד!
מסך השארפ שאתה מדבר עליו הוחלף זה עתה בדגם חדש שהוא 3D.bariko כתב:דור,
בדיוק לזה התכוונתי קודם.
ועזוב כרגע כל מיני גרסאות פיראטיות שמוצאים ברשת. אני מדבר על חוקי בלבד!...
אני אישית ורבים כמוני לא זקוקים לתרגום בסרטים , ולגבי חוקי או לא אז לי כבר יש בבית איזה 20
סרטי בלו ריי 3D ובכללית קיימים כבר למעלה מ50 כאלה.....
תאמין לי שאפשר כבר עכשיו להנות מתלת מימד ובמיוחד אם יש לך בבית מסך 3D דור 2.
http://www.blu-ray.com/movies/search.ph ... ion=search