צפייה בסרטים בלו ריי ב PS3
יש לי ספרייה גדולה של סרטים HD ו לBLU RAY שהורדתי מהאינטרנט וכעת הם מאוחסים על ההארד דיסק נייד.
רוב הסרטים מעל 7 ג'יגה בייט וברגע שאני רוצה להעתיק אותם למקום אחר (נניח לפלייסטישן) אני מקבל שגיאה
על fat32
איך אני מתגבר על זה ?ֿ
יש לציין שאני עובד עם Macbook
רוב הסרטים מעל 7 ג'יגה בייט וברגע שאני רוצה להעתיק אותם למקום אחר (נניח לפלייסטישן) אני מקבל שגיאה
על fat32
איך אני מתגבר על זה ?ֿ
יש לציין שאני עובד עם Macbook
NEWBOY - לא נראה לי ממש ירדת לסוף דעתו וכך או כך - ההודעה שלך לא ממש עוזרת.
עומרי - הבעיה שלך מתחלקת ל2:
א. הסרטים הם כנראה MKV שהPS3 לא קורא ישירות.
ב. FAT32 בדיסק החיצוני - לא תומך בקבצים מעל 4 גיגהבייט
הדרך הכי פשוטה לעקוף את זה - להתקין PS3 MEDIA SERVER ולהעביר את הסרטים ברשת ולתת למחשב לדאוג להמרה.
דרך מספר 2 זה להמיר אותם , האמת זה עדיף לעשות בWINDOWS עם תוכנה כמו MKV2VOB שזה בדיוק מה שהיא עושה - ועל הדרך גם מחלקת את הסרטים לקבצים של 4 גיגה.
תהנה.
ליביו
הדרך הכי פשוטה לעקוף את זה - להתקין PS3 MEDIA SERVER ולהעביר את הסרטים ברשת ולתת למחשב לדאוג להמרה.
דרך מספר 2 זה להמיר אותם , האמת זה עדיף לעשות בWINDOWS עם תוכנה כמו MKV2VOB שזה בדיוק מה שהיא עושה - ועל הדרך גם מחלקת את הסרטים לקבצים של 4 גיגה.
תהנה.
ליביו
אני דוקא חושב שכן הבנתי. הוא דיבר בין היתר גם על סרטי בלוריי שיש לו, ולא ניתן לראותם ישירות. על הזרמה והמרה גם אני כתבתי..liviur כתב:NEWBOY - לא נראה לי ממש ירדת לסוף דעתו וכך או כך - ההודעה שלך לא ממש עוזרת.
תהנה.
ליביו...