עזרה לפני קנייה: טלוויזה LCD \ תקציב ~3000 \ 37 אינץ' \ רצוי סמסונג,LG
שבת שלום, בתחילת השבוע אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. וקראתי מספר תגובות של אנשים מקצוענים בדבר ואשמח אם אוכל להעזר בכם.
קודם כל אני אסביר את הפרמטרים שכתבתי
37 אינץ - המרחק בסביבות ה.2.5 מטר והבנתי שזה סטנדרט (זה שידרוג מ29)
תקציב 3000~ - סטודנט קצר בכסף . ראיתי ש LA37C530 LCD סמסונג נמכרת ב2800
LCD - כי LED יקר מידי ופלסמה לגודל הזה לא ראלי.
סמסונג וLG הן שתי חברות מובילות בתחום החומרה למסכים ולכן אני מרגיש בנוח איתן.
שימוש: גם תכנים HD וגם צפייה דרך כבלים. חשוב לי שהתמונה לא תהיה מעוותת בשידור רגיל כפי שאני רואה
לפעמים אצל אחרים.
אני עיזרו לכוון אותי לדגם האידיאלי או לתקן אותי אם אני טועה בגדול או פרמטרים שאני לא מודע להם
קודם כל אני אסביר את הפרמטרים שכתבתי
37 אינץ - המרחק בסביבות ה.2.5 מטר והבנתי שזה סטנדרט (זה שידרוג מ29)
תקציב 3000~ - סטודנט קצר בכסף . ראיתי ש LA37C530 LCD סמסונג נמכרת ב2800
LCD - כי LED יקר מידי ופלסמה לגודל הזה לא ראלי.
סמסונג וLG הן שתי חברות מובילות בתחום החומרה למסכים ולכן אני מרגיש בנוח איתן.
שימוש: גם תכנים HD וגם צפייה דרך כבלים. חשוב לי שהתמונה לא תהיה מעוותת בשידור רגיל כפי שאני רואה
לפעמים אצל אחרים.
אני עיזרו לכוון אותי לדגם האידיאלי או לתקן אותי אם אני טועה בגדול או פרמטרים שאני לא מודע להם
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
oronm
בתקציב שלך C530 נותנת תמורה מעולה.
תנסה להוציא את ה 40C530 בתקציב שלך אפילו אם תוסיף עוד 100-200 ש"ח זה שווה.
יש גם יותר סיכוי שתקבל פנל יותר איכותי במסך 40"....סמסונג כמעט שלא מייצרים בעצמם פנלים 37.
בתקציב שלך C530 נותנת תמורה מעולה.
תנסה להוציא את ה 40C530 בתקציב שלך אפילו אם תוסיף עוד 100-200 ש"ח זה שווה.
יש גם יותר סיכוי שתקבל פנל יותר איכותי במסך 40"....סמסונג כמעט שלא מייצרים בעצמם פנלים 37.
זו הייתה ההתלבטות שלי בדיוק לגבי מסך לחדר שינה אצל הוריי.
ניסיתי לשכנע בכל הכוח שיילכו על 40 ואז הייתי לוקח להם את ה-SAMSUNG בתוספת לא גדולה, אך לשווא...
מרגע שנותרנו על 37, הלכתי על ה-LG שבהשוואת צפייה לא ראיתי הבדל משמעותי לטובת ה-SAMSUNG המקבילה (כן ראיתי הבדל בדגם ה-200HZ של LG, אך הוא גם משמעותית יקר יותר והוריי לא זקוקים לזה).
מקריאה בפורום השתכנעתי שהפאנל של LG עדיף. ריבוי כניסות HDMI (ב-LG יש רק 2, ב-SAM לדעתי 3) לא הייתה פקטור עבור הצרכים של הוריי - ממיר HD בלבד וגם כך ישתמשו ב-USB - אם בכלל - להזרמת מדיה.
בסופו של דבר ה-LG הכריע גם בשל המחיר הנמוך יותר (עם אחריות יבואן רשמי) ומבצע התקנה על הקיר זול. פנה אליי בפרטי לגבי הקנייה אם אתה מעוניין. אני לא סוחר, רק מכבד את כללי הפורום.
ניסיתי לשכנע בכל הכוח שיילכו על 40 ואז הייתי לוקח להם את ה-SAMSUNG בתוספת לא גדולה, אך לשווא...
מרגע שנותרנו על 37, הלכתי על ה-LG שבהשוואת צפייה לא ראיתי הבדל משמעותי לטובת ה-SAMSUNG המקבילה (כן ראיתי הבדל בדגם ה-200HZ של LG, אך הוא גם משמעותית יקר יותר והוריי לא זקוקים לזה).
מקריאה בפורום השתכנעתי שהפאנל של LG עדיף. ריבוי כניסות HDMI (ב-LG יש רק 2, ב-SAM לדעתי 3) לא הייתה פקטור עבור הצרכים של הוריי - ממיר HD בלבד וגם כך ישתמשו ב-USB - אם בכלל - להזרמת מדיה.
בסופו של דבר ה-LG הכריע גם בשל המחיר הנמוך יותר (עם אחריות יבואן רשמי) ומבצע התקנה על הקיר זול. פנה אליי בפרטי לגבי הקנייה אם אתה מעוניין. אני לא סוחר, רק מכבד את כללי הפורום.