מבקש המלצה למסך שנותן איכות תמונה נטו
אני מחפש המלצה למסך בגודל 42" עד 50".
מעוניין להוציא מינימום כסף על מקסימום איכות תמונה. 60% צפייה SD והשאר HD.
אין לי צורך בשום פיצ'רים כגון חיבור אינטרנט או קריאת MKV/AVI כיוון שאצפה דרך חיבור כבלים ומחשב. אני מחפש איכות תמונה נטו. לא איכפת לי ללכת גם על מסך "מיושן" יחסית.
תקציב עד 5000 ש"ח (עדיף לא להשתמש בכולו).
תודה מראש לעונים,
נועם.
אין לי צורך בשום פיצ'רים כגון חיבור אינטרנט או קריאת MKV/AVI כיוון שאצפה דרך חיבור כבלים ומחשב. אני מחפש איכות תמונה נטו. לא איכפת לי ללכת גם על מסך "מיושן" יחסית.
תודה מראש לעונים,
נועם.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Nozza כתב:אני מחפש המלצה למסך בגודל 42" עד 50".
תודה מראש לעונים,
נועם....
מהו מרחק הצפייה .
מהם תנאי התאורה בחדר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
חשבתי ללכת על זו:JEXY כתב:ל60 אחוז צפייה SD איכות תמונה נטו אתה תקבל רק במסך CRT......
http://www.core77.com/blog/object_culture/big_tvs_back_then_10800.asp
נראית לי 50" שזה סבבה אבל אני לא יודע אם היא FHD או רק HDR? מה גם שבמקרה זה תקטין את מרחק הצפייה שציינתי למעלה ל-1.2 מ'.
אולי התלבלבת?JEXY כתב:בגלל שהחדר שלך מואר תרכוש פלאזמה....
בכל זאת אשמח להמלצה על דגם ספציפי עם הקריטריונים שציינתי בתחילה ואוסיף שאני מעוניין רק ב-FHD.
אתה צוחק או מתבלבל? פלאזמה לחדר מואר? CRT? אתה עוסק בתחום? מוזר....JEXY כתב:ל60 אחוז צפייה SD איכות תמונה נטו אתה תקבל רק במסך CRT...
לHD כל מסך יתאים לך... בגלל שהחדר שלך מואר תרכוש פלאזמה....
בסכומים כאלה אני אישית חובב את הדגמים של LG.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איכות צפיה נטו ולרוב בשידורי SD ובתקציב נמוך יחסית תקבל מפלאזמה.....אבל החדר מואר וזו בעיה.
עד כמה הוא מואר?
עד כמה הוא מואר?
- טלHD
- גורו

אני מניח שראית את ה 650 בתצוגה למול 530...Nozza כתב:מישהו מכיר חנות שעדיין מחזיקה אותה בסטוק/בתצוגה?אוריאל כתב:אתה יכול לדעתי באיזור ה5000 לקנות את הC550 חדש.ויש לה 100 HZ......
תסכים איתי שהיא ליגה אחרת ויותר איכותית, במיוחד ברמת השחורים.
אם אתה יכול להתאמץ ל 650, לך על זה.
לא ראיתי את ה 530 וה 650 באותה תצוגה.
כנגד ה 650 היו כמה דגמים של LG שבאמת לא היוו תחרות ברמת הפרטים בשחור. רק הדגמים היקרים של סוני הצליחו לתת לה פייט ופלזמה של LG.
ה 650 מהתצוגה היא בעלת פאנל ac03 שהבנתי שהוא סביר בטיבו.
כרגע אני מתלבט בינה לבין ה 550 שעוד לא ראיתי אך התרשמתי מההמלצות כאן בפורום.
כנגד ה 650 היו כמה דגמים של LG שבאמת לא היוו תחרות ברמת הפרטים בשחור. רק הדגמים היקרים של סוני הצליחו לתת לה פייט ופלזמה של LG.
כרגע אני מתלבט בינה לבין ה 550 שעוד לא ראיתי אך התרשמתי מההמלצות כאן בפורום.
- טלHD
- גורו

מאיפה הבאת את זה ש C550 היא 100HZ ?אוריאל כתב:אתה יכול לדעתי באיזור ה5000 לקנות את הC550 חדש.ויש לה 100 HZ...
- טלHD
- גורו

הפנל שראית הוא AA. הוא בהחלט סביר+, אבל אני לא הייתי מתפשר על פחות מהטוב ביותר SQ.Nozza כתב:לא ראיתי את ה 530 וה 650 באותה תצוגה.
כרגע אני מתלבט בינה לבין ה 550 שעוד לא ראיתי אך התרשמתי מההמלצות כאן בפורום....
הייתי באירוע של סמסונג שהסבירו בו שמנגנון החלקת התנועה שלהם (600Hz) עובד כך שבעצם התדר שבו הטלויזיהטלHD כתב:מאיפה הבאת את זה ש C550 היא 100HZ ?אוריאל כתב:אתה יכול לדעתי באיזור ה5000 לקנות את הC550 חדש.ויש לה 100 HZ......
עובדת הוא 100Hz והתוספת ל600 היא בעצם בעיבוד תמונה,אבל זה היה מאוד מזמן ואם אתה כל כך בטוח שהיא 50
אז יתכן שאני טועה.