מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לצמיתות בקבצי MKV
לאחר חיפוש מקיף ושימוש באין ספור תוכנות עוד לא מצאתי תוכנה שמדביקה לצמיתות כתוביות בקבצי MKV .
כל התוכנות מדביקות אותם כל עוד אני מנגן תסרט במחשב ברגע שאני מחבר עם USB לLCD אז אין כתוביות לצערי .
(מדובר על פיליפס דגם:42PFL5405H).
אם מישהו יכול לתת לי תוכנה פלוס מדריך לתוכנה שתדביק אותם לצמיתות ושאני מתכוון לצמיתות אז זה בכל מקום שאני ינגן תסרט הן יופיעו אני אשמח....
בתודה מראש לעוזרים ...
אסי......
כל התוכנות מדביקות אותם כל עוד אני מנגן תסרט במחשב ברגע שאני מחבר עם USB לLCD אז אין כתוביות לצערי .
(מדובר על פיליפס דגם:42PFL5405H).
אם מישהו יכול לתת לי תוכנה פלוס מדריך לתוכנה שתדביק אותם לצמיתות ושאני מתכוון לצמיתות אז זה בכל מקום שאני ינגן תסרט הן יופיעו אני אשמח....
בתודה מראש לעוזרים ...
אסי......
תודה רבה על העצה אני ינסה.iakovl כתב:"מדריך פשוט"
קח את הקובץ MKV שלך, חלץ ממנו את הזרם וידאו עם mkvextract
אחרי חילצת את הוידאו שלב את הכתוביות עם כל תוכנה שתבחר
שלב מחדש את הקובץ שיצרת בMKV המקורי עם mkvmerge...
יש אפשרות שתוכל לשלוח לי מדריך עם תמונות או משהו יותר מפורט אני אשמח
בתודה מראש אסי.....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
asi792, רק תבין שאין ממש "הדבקה לצמיתות" של כתוביות עם MKVMerge GUI. זה בסך הכל לוקח קובץ כתוביות SRT חיצוני ודוחף אותו לתוך קובץ ה MKV. זה לא נוגע או משנה בכלל את הוידיאו של הקובץ. אם המסך שלך לא מסוגל לקרוא כתוביות חיצוניות אני בכלל לא בטוח שהכנסת הכתוביות לתוך הקובץ תפתור את הבעיה.
אני חושב שמה שאתה מחפש זו תוכנה שמסוגלת לקחת קובץ כתוביות ולהפוך אותו לחלק אינטגרלי מהסרט. מה שהרבה אנשים קוראים לו "כתוביות צרובות". זה פתרון מאוד בעייתי ואני הייתי מציע לך לרדת ממנו.
אני חושב שמה שאתה מחפש זו תוכנה שמסוגלת לקחת קובץ כתוביות ולהפוך אותו לחלק אינטגרלי מהסרט. מה שהרבה אנשים קוראים לו "כתוביות צרובות". זה פתרון מאוד בעייתי ואני הייתי מציע לך לרדת ממנו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מזדקן, כבר לא קורא טוב, מבין עוד פחות ורק טובליבם של מנהלי האתר והעורך מחזיק אותי עדיין בפורומים. אני כל כך מבוייש שאלך עכשיו למקלחתץ לתלות את עצמי מהטוש
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Catskinner כתב:אני מזדקן, כבר לא קורא טוב, מבין עוד פחות ורק טובליבם של מנהלי האתר והעורך מחזיק אותי עדיין בפורומים. אני כל כך מבוייש שאלך עכשיו למקלחתץ לתלות את עצמי מהטוש...
חס וחלילה!!!
חילצת אותי מבעיות אין ספור פעמים, ואני מעדיף שתהיה איתנו כל הזמן.
גם כאשר אתה לא במיטבך, זה עדיין הרבה יותר טוב מהרבה אחרים, הנמצאים בשיא כושרם