כמה אני צריך לחשוש מרטפון VS אלקטרה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Shasoosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #1 

אני נעול על פיליפס LED 5605 ומחפש מהיכן לרכוש. חנויות שנותנות אחריות של אלקטרה גובות בממוצע אלף שקל יותר ונותנות שנתיים אחריות, לעומתם לדוגמא אבי סופר שלוקח מחיר זול יותר ונותן 3 שנות אחריות מרטפון.
אין לי מושג מה ההבדלים ואשמח לשמוע אותם.
אני מודאג מכך שאקבל מסך עם פיקסל שרוף (זה המזל שלי, אני לא חושב שיש מוצר אחד שקניתי ולא הייתי צריך להחזיר לפחות פעם אחת) במידה ויש פיקסל שרוף מאוד אתחרט אם יאמר לי "אם היית קונה דרך היבואן המורשה..."
לא יודע מה האחריות אומרת על הנייר (בטח 3 פיקסלים) והסוכני מכירות בשתי החנויות יאמרו "אל תדאג.. גם בחצי פיקסל המסך יוחלף" אבל אנחנו יודעים שברגע שיש תקלה לא כך פני הדברים.

תודה

Shasoosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אני מחר רוצה לרכוש את המסך.
אשמח לתגובה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78876
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

מרבית היבואנים מכריזים על 3-5 פיקסלים תקולים לפני החלפה. פועל, אם תרכוש בחנות שתלחם עבורך, יש סיכוי מזערי שלא יחליפו לך במקרה של פיקסל אחד תקול.

Shasoosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

איך אוכל לדעת אם החנות היא "נלחמת" ?
כרגע אחת האופציות היא "אבי סופר" , אני יודע שזאת שאלה כללית מידי אך האם התגובות בדרך כלל טובות מרכישה משם?

7BAR
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני אומר לך שני דברים מניסיון אישי
אחריות אלקטרה = שירות לא בשמיים יחס אנושי לא כזה בשמיים יש מענה אמא ואבא אבל בגלל פיקסל או שתיים
אני מאוד מתקשה להאמין שהם יתנו לך שירות ויחליפו לך מסך..
אבי סופר ? אתה צוחק עליי ? הם מומחים בכסף תן תכסף סע לשלום את מי אתה מעניין שם בכלל.. (הם ישלחו אותך לדבר עם המנורה=נותן האחריות)
אם כבר אתה קונה תדאג באמת שבעל החנות או העובדים שם אנושיים וילחמו בישבלך (בטח ובטח לא רשת של מוצרי חשמל כגון אבי סופר/אלמ וכדומה)
כי בלי הכוח שלהם אתה ביידים של אלקטרה/רטפון/יד שלום וכו' וכו'
גם אם יעלה לך יותר ב 500 שקל עדיף לך ראש שקט ולדעת שיש לך לאן לחזור.

אלקטרה-שירות
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שלום רב !

שליחה #6 

שלום רב !

הינך מוזמן לפנות למוקד השירות הארצי מטעמנו בטלפון מספר 03-9530900, שישמחו לסייע לך ולענות לכל שאלותיך.

בברכה,

חדוות כהן
מנהלת קשרי לקוחות
חטיבת שירות אלקטרה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”