xbmc - העברת מיקום ספריית הסרטים וצפייה בקדימונים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shlompis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

היי,
רכשתי כונן קשיח נוסך עבור המחשב,
אני מעוניין להעביר לכונן זה את כל הסרטים מבלי שאזדקק לסרוק את כל התקייה מחדש עם ה- Scraper בכדי לקבל את פרטי הסרט. כיצד ניתן לבצע זאת ?

שאלה נוספת,
נתקלתי בטיפ הבא המתאר כיצד ניתן למקם קובץ וידאו המציג קדימון לסרט ולהציג אותו בקלות במקום שימוש באתר אינטרנט.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=54652
ביצעתי בדיוק מה שמתואר אך כאשר אני לוקחץ על כפתור הקדימון בחלון פרטי הסרט הוא פונה לאתר חיצוני וכל הזמן מקרטע ועוצר לטעינה ולא ניגש לקובץ המקומי שמיקמתי כפי שמתאר ההסבר.
ניסיתי גם להסיר את ה v בהגדרות שמנחה את התוכנה להציג קדימונים מהאתר HD-Trailers.net. חזרתי על מה שביצעתי על פי הלינק המצורף ועדיין לא מופיע לי כפתור קדימון בכניסה לפרטי הסרט.
האם מישהו ניסה או יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה/טעות שלי ?
אני עובד עם גרסת xbmc האחרונה 10.1

תודה מראש,
שלומי

psike
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 546
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

setting - video - library - export video library
אני אוהב להשתמש ב separate
זה ייצור לך קבצי NFO עם המידע על הסרטים. עדיין תצטרך לעשות עדכון לספרייה שלך אבל הוא פשוט יקרא את הנתונים מהקבצים ולא יוריד אותם מחדש מהאינטרנט.
קיימת עוד דרך להתעסק עם המסד נתונים של התוכנה ולשנות שם את הפפניה לסרטים אבל זה יותר מסובך וכבר התחיל להשתנות בגרסאות החדשות.

בקשר לטריילרים אני לא יודע, ברגע שקיים קובץ movie-trailer התוכנה אמורה לנגן אותו ולא משהו מהאינטרנט.
תוודא שכל סרט נמצא בתיקיה משלו, רצוי גם בשביל השאלה הקודמת שלך.

shlompis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

psike כתב:setting - video - library - export video library
אני אוהב להשתמש ב separate
זה ייצור לך קבצי NFO עם המידע על הסרטים. עדיין תצטרך לעשות עדכון לספרייה שלך אבל הוא פשוט יקרא את הנתונים מהקבצים ולא יוריד אותם מחדש מהאינטרנט.
קיימת עוד דרך להתעסק עם המסד נתונים של התוכנה ולשנות שם את הפפניה לסרטים אבל זה יותר מסובך וכבר התחיל להשתנות בגרסאות החדשות.
...
היי, תודה על התשובה,
מה לגבי התמונות שהורדתי עבור כל סרט ( עטיפה ו- FanArt ) , האם זה נשמר ?

psike
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 546
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

עד כמה שאני זוכר התהליך ייצור לך לכל סרט קבצי NFO למידע וקבצי תמונות לעטיפה ו FANART.

אני מעדיף להשתמש בתוכנה Ember Media Manager שעושה את כל זה ללא קשר ל XBMC. הרבה יותר נוח וניתן לשלוט על עוד דברים.
הבעיה היא בעיקר אם רוצים מידע על סרטים בעברית אז כבר עדיף הסקראפר הפנימי של XBMC.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”