האם C-200 יודע להריץ תכנים בפורמט HDDVD?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
לראשונה ניתקלתי בפורמט HDDVD , המחולק לשתי תיקיות כדלקמן:
ADV_OBJ
HVDVD_TS
השאלה, האם C200 אמור בכלל להריץ קובץ בפורמט כזה, ואם לא בצורה ישירה, אז אולי בדרך אחרת?
תודה רבה
לראשונה ניתקלתי בפורמט HDDVD , המחולק לשתי תיקיות כדלקמן:
ADV_OBJ
HVDVD_TS
השאלה, האם C200 אמור בכלל להריץ קובץ בפורמט כזה, ואם לא בצורה ישירה, אז אולי בדרך אחרת?
תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בזמנו היה ניתן, אך בשל הפסקת הפורמט, הופסקה התמיכה בפורמט זה. אם הסטרימר ינגן, הרווחת. אם לא, נסה לאחד את כל קבצי הוידאו בעזרת tsMuxerGUI.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה זיו.
המכשיר לא מצליח להריץ את הסרט. לחיצה על שם הקובץ, גורמת לכניסה לתיקייה, וזהו.
כאשר אתה אומר "בזמנו היה ניתן", האם הכוונה היא שגרסאות קושחה ישנות יותר תמכו בפורמט, ובמצב הנוכחי זה כבר לא קיים?
נשמע לי קצת משונה, כי תמיד סברתי שעדכוני קושחה, מתקנים באגים ומוסיפים פונקציות , אבל לא גורעים תכונות ממה שהיה קודם...
המכשיר לא מצליח להריץ את הסרט. לחיצה על שם הקובץ, גורמת לכניסה לתיקייה, וזהו.
כאשר אתה אומר "בזמנו היה ניתן", האם הכוונה היא שגרסאות קושחה ישנות יותר תמכו בפורמט, ובמצב הנוכחי זה כבר לא קיים?
נשמע לי קצת משונה, כי תמיד סברתי שעדכוני קושחה, מתקנים באגים ומוסיפים פונקציות , אבל לא גורעים תכונות ממה שהיה קודם...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ייתכן והיכולת נשברה ואף אחד לא שם לב.
בחנתי את הנושא בעבר עם ה- A-110. לא זוכר כרגע אם בדקתי עם ה- C-200.
בחנתי את הנושא בעבר עם ה- A-110. לא זוכר כרגע אם בדקתי עם ה- C-200.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, תודה לכם.
למען האמת, אינני אוהב להתעסק עם המרות, וזאת בעצם הייתה הסיבה, שבעטיה החלטתי לבסוף לרכוש את ה-C-200 , זוכר את שרלוק הולמס, זיו?
מקסימום, ננסה להשיג מקור אחר...
למען האמת, אינני אוהב להתעסק עם המרות, וזאת בעצם הייתה הסיבה, שבעטיה החלטתי לבסוף לרכוש את ה-C-200 , זוכר את שרלוק הולמס, זיו?
מקסימום, ננסה להשיג מקור אחר...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

bariko,
על איזה שרלוק הולמס אתה מדבר?
עם ה- C-200 אין ברוב המקרים צורך בהמרות כמו שציינת, אבל בטח שאל תצפה לתמיכה בפורמט שלא קיים בדף הנתונים של המכשיר.
על איזה שרלוק הולמס אתה מדבר?
עם ה- C-200 אין ברוב המקרים צורך בהמרות כמו שציינת, אבל בטח שאל תצפה לתמיכה בפורמט שלא קיים בדף הנתונים של המכשיר.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זיו,
לפני רכישת ה-C200 ,השגתי גרסת בלוריי של שרלוק, שבה אין קובץ M2TS אחד גדול. במשך כיומיים שברתי את הראש בנסיונות איחוד עם TSMUXER, פתחתי שרשור בנושא, ולמרות כל הרעיונות לעזרה, שום דבר לא הלך.
ואז הצטרפת, ולא הבנת מדוע אני מסתבך כל כך הרבה, כאשר אתה, באמצעות ה-C200, כבר צפית בו מזמן, וכל מה שנדרש היה, זה פעולה פשוטה של מספר שניות, להכין קובץ תרגום עם שם זהה.
זה למעשה מה שדרבן אותי לרכוש את המכשיר, ומאז לא הייתי צריך להתעסק יותר עם המרות למיניהם.
הרי גם בסרטים שיש קובץ M2TS אחד גדול, צריך לבצע המרה, בכדי להכניס כתובית חיצונית
לפני רכישת ה-C200 ,השגתי גרסת בלוריי של שרלוק, שבה אין קובץ M2TS אחד גדול. במשך כיומיים שברתי את הראש בנסיונות איחוד עם TSMUXER, פתחתי שרשור בנושא, ולמרות כל הרעיונות לעזרה, שום דבר לא הלך.
ואז הצטרפת, ולא הבנת מדוע אני מסתבך כל כך הרבה, כאשר אתה, באמצעות ה-C200, כבר צפית בו מזמן, וכל מה שנדרש היה, זה פעולה פשוטה של מספר שניות, להכין קובץ תרגום עם שם זהה.
זה למעשה מה שדרבן אותי לרכוש את המכשיר, ומאז לא הייתי צריך להתעסק יותר עם המרות למיניהם.
הרי גם בסרטים שיש קובץ M2TS אחד גדול, צריך לבצע המרה, בכדי להכניס כתובית חיצונית
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, אם לא אמצא גרסה אחרת, אז ננסה.
תודה בכל אופן
תודה בכל אופן