צריך עזרה בקניית מקרן ראשוני

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
kobilan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן קודם כל אני מחפש מקרן לא יקר עד 4 אלף חשוב לי שיהיה אפשרות ל 3D איתו כמובן HDMI
הקטע שהמקרן אמור להיות לשימוש מועט (XBOX360 משחקי כדורגל מעניינים וסרטים מידי פעם)
מישהו יכול לעזור לי עם דגמים אין לי בעיה יד 2 אפילו או לקנות דרך איביי אם מישהו הזמין בעבר ויודע בערך להסביר כמה עולה כל הסיפור של מכס ומעמ
תודה רבה לכם על העזרה מחכה לתגובות רוצה להספיק לפני גמר ליגת האלופות

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

kobilan כתב:אהלן קודם כל אני מחפש מקרן לא יקר עד 4 אלף חשוב לי שיהיה אפשרות ל 3D איתו כמובן HDMI
הקטע שהמקרן אמור להיות לשימוש מועט (XBOX360 משחקי כדורגל מעניינים וסרטים מידי פעם)
מישהו יכול לעזור לי עם דגמים אין לי בעיה יד 2 אפילו או לקנות דרך איביי אם מישהו הזמין בעבר ויודע בערך להסביר כמה עולה כל הסיפור של מכס ומעמ
...
ב 4000 ש״ח אתה בקושי יכול לקבל 2D :) אז תאלץ לוותר על ענין ה 3D

מיסים על מקרן הם 34% (מע״מ+מס קניה)על מחיר המוצר+המשלוח מוגבל לתקרה של 2500 ש״ח.

בהצלחה

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #3 

kobilan כתב:אהלן קודם כל אני מחפש מקרן לא יקר עד 4 אלף חשוב לי שיהיה אפשרות ל 3D איתו כמובן HDMI
...
3D :?: :?:
התקציב שלך אולי יספיק למספר זוגות משקפיים
מקרן ראשוני ? בלוחות יד שניה באתר תמצא מיצובישי 3000 מקרן פצצה או אפסון 8100 , אם יש לך מזל הם עדיין ברי השגה , בתקציב שלך - לא הייתי חושב פעמיים

kobilan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לא הבנתם חברה אני מחפש מקרן שהוא 3D READY
שבעתיד אני יקנה לו את המתאם הזה ומשפקים משהו שOptoma 3d XL Adapter עובד איתו טוב

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

ל ViewSonic יש סידרה של מקרנים שתומכים בתלת מימד שיכולים להיכנס לתקציב. מכיוון שאף אחד מהמקרנים האלה לא מוגדר כמקרן קולנוע ביתי (אלא הם יותר מתאימים לתחום המצגות) לא בדקנו אותם באתר

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”