צריך עזרה בקניית מקרן ראשוני
אהלן קודם כל אני מחפש מקרן לא יקר עד 4 אלף חשוב לי שיהיה אפשרות ל 3D איתו כמובן HDMI
הקטע שהמקרן אמור להיות לשימוש מועט (XBOX360 משחקי כדורגל מעניינים וסרטים מידי פעם)
מישהו יכול לעזור לי עם דגמים אין לי בעיה יד 2 אפילו או לקנות דרך איביי אם מישהו הזמין בעבר ויודע בערך להסביר כמה עולה כל הסיפור של מכס ומעמ
תודה רבה לכם על העזרה מחכה לתגובות רוצה להספיק לפני גמר ליגת האלופות
הקטע שהמקרן אמור להיות לשימוש מועט (XBOX360 משחקי כדורגל מעניינים וסרטים מידי פעם)
מישהו יכול לעזור לי עם דגמים אין לי בעיה יד 2 אפילו או לקנות דרך איביי אם מישהו הזמין בעבר ויודע בערך להסביר כמה עולה כל הסיפור של מכס ומעמ
תודה רבה לכם על העזרה מחכה לתגובות רוצה להספיק לפני גמר ליגת האלופות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ב 4000 ש״ח אתה בקושי יכול לקבל 2Dkobilan כתב:אהלן קודם כל אני מחפש מקרן לא יקר עד 4 אלף חשוב לי שיהיה אפשרות ל 3D איתו כמובן HDMI
תודה רבה לכם על העזרה מחכה לתגובות רוצה להספיק לפני גמר ליגת האלופות...
מיסים על מקרן הם 34% (מע״מ+מס קניה)על מחיר המוצר+המשלוח מוגבל לתקרה של 2500 ש״ח.
בהצלחה
3Dkobilan כתב:אהלן קודם כל אני מחפש מקרן לא יקר עד 4 אלף חשוב לי שיהיה אפשרות ל 3D איתו כמובן HDMI
תודה רבה לכם על העזרה מחכה לתגובות רוצה להספיק לפני גמר ליגת האלופות...
התקציב שלך אולי יספיק למספר זוגות משקפיים
מקרן ראשוני ? בלוחות יד שניה באתר תמצא מיצובישי 3000 מקרן פצצה או אפסון 8100 , אם יש לך מזל הם עדיין ברי השגה , בתקציב שלך - לא הייתי חושב פעמיים
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
ל ViewSonic יש סידרה של מקרנים שתומכים בתלת מימד שיכולים להיכנס לתקציב. מכיוון שאף אחד מהמקרנים האלה לא מוגדר כמקרן קולנוע ביתי (אלא הם יותר מתאימים לתחום המצגות) לא בדקנו אותם באתר