כיצד יש לנקות מסך מחשב LCD?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מטלית מיקרופייבר + מים מזוקקים או נוזל לניקוי מסכי מחשב.
בשום פנים ואופן לא להשתמש במים מינרלים, מי ברז או בחומרים לניקוי חלונות.
בשום פנים ואופן לא להשתמש במים מינרלים, מי ברז או בחומרים לניקוי חלונות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא מכיר את המטלית של סנו אבל מטלית מיקרופייבר למשקפיים זה מצויין וכמוה גם המטליות מיקרופייבר המגיעות עם ערכות לניקוי מסכי LCD.
בנוגע לטלביזיה: מסך LCD הוא מסך LCD הוא מסך LCD. אותה שיטה ואותם כלים טובים לניקוי כל המסכים, כולל מסכי CRT ומסכי פלזמה, מסכי מחשב וטלביזיה. ההקפדה על סוג הנוזל היא בגלל שרוב המסכים מצופים בחלק החיצוני בפילטר אופטי להגברת הניגודיות או מניעת הישתקפות. הפילטרים האלה יכולים להישרט בקלות רבה מאוד (בגלל זה משתמשים במטלית מיקרופייבר) והחומרים מהם הם מורכבים מאוד רגישים לכימיקלים הנמצאים בחומרי ניקוי ביתיים, למשל אמוניה הנמצאת ברוב התמיסות לניקוי חלונות עלולה פשוט להמיס את אותו ציפוי. זאת הסיבה שמומלץ להשתמש במים מזוקקים בלבד או בתמיסות ניקוי למסכים.
בנוגע לטלביזיה: מסך LCD הוא מסך LCD הוא מסך LCD. אותה שיטה ואותם כלים טובים לניקוי כל המסכים, כולל מסכי CRT ומסכי פלזמה, מסכי מחשב וטלביזיה. ההקפדה על סוג הנוזל היא בגלל שרוב המסכים מצופים בחלק החיצוני בפילטר אופטי להגברת הניגודיות או מניעת הישתקפות. הפילטרים האלה יכולים להישרט בקלות רבה מאוד (בגלל זה משתמשים במטלית מיקרופייבר) והחומרים מהם הם מורכבים מאוד רגישים לכימיקלים הנמצאים בחומרי ניקוי ביתיים, למשל אמוניה הנמצאת ברוב התמיסות לניקוי חלונות עלולה פשוט להמיס את אותו ציפוי. זאת הסיבה שמומלץ להשתמש במים מזוקקים בלבד או בתמיסות ניקוי למסכים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.