טקטוקים מהלד של פיליפס. תקלה או ככה זה?
אהלן,
רכשתי פיליפס חדשה (Led, דגם 7605, 46 אינץ).
לאחר כשבוע הטלוויזיה החלה להוציא מהמסך כל מיני תקותקים ופצפוצים. לפעמים ממש קטנים, ולפעמים יותר גדולים. בעיקר זה בולט בהדלקה ובכיבוי (גם אחרי שמכבים אותה עדיין ממשיך).
הטכנאי של אלקטרה, אמר שזאת לא תקלה וככה זה, ושזה יכול לעבור. הוא אמר שזה כתוצאה מהתרחבות והתכווצות של רכיבים במסך.
מומחים יקרים,
מה אתם אומרים?
לאחר כשבוע הטלוויזיה החלה להוציא מהמסך כל מיני תקותקים ופצפוצים. לפעמים ממש קטנים, ולפעמים יותר גדולים. בעיקר זה בולט בהדלקה ובכיבוי (גם אחרי שמכבים אותה עדיין ממשיך).
הטכנאי של אלקטרה, אמר שזאת לא תקלה וככה זה, ושזה יכול לעבור. הוא אמר שזה כתוצאה מהתרחבות והתכווצות של רכיבים במסך.
מומחים יקרים,
מה אתם אומרים?
לא רוצה לסתור אותו סתם , אבל לא נראה לי ....התרחבות והתכווצויות?מה כבר יכול להתכווץ שם ?אני לא יודע על איזוalonb כתב:אהלן,
מומחים יקרים,
מה אתם אומרים?...
רמה של "פצפוצים " מדובר אבל בטלויזיות CRT (תותח אלקטרונים) נוצר שדה חשמלי ע"ג המסך ואז כשמכבים
את המסך הוא מתפוגג ויש פצפוצים אבל מאחר וקנית מסך LED לא נראה לי שזה המצב אצלך...
מה שאתה מתאר קורה בגלל חום שנוצר במערכת , אני לא חושב שבמסכים נוצר חום כזה.dor8 כתב:הגיוני לגמרי.
וזה קורה לא רק במסכים אלא גם במזגזים , מכוניות וכו' ....
אני מניח שיש פה חשמלאים/אלקטרונאים שתכף ישפכו לנו אור על הנושא אבל הקצת המידע שיש לנו
נראה לי שמדובר על פריקת קבלים.
זה יותר התרחבות והתכוצות של הפלסטיק גם אצלי זה היה שהטלויזיה היתה חדשה התופעה נעלמה לגמרי אחרי חצי שנה היה לי את זה גם במזגן החדש וזה נעלם כמובן זה מופיע שהמוצר חדש( נראה לי שמדובר על פריקת קבלים ) לא בהכרך כל הריכבים בטלויזיה מתרחבים בחום ומתכוצים בקור זה הרעש פיצפוצים
- saarpen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
סתם לכלכוך על פיליפס לכאורה.
הטלוויזיות שלהם מצוינות ! ואם אכן יש בעיה שכזו במסך.....בדוק את האחריות ובקש שיחליפו לך. יש לי פיליפס והיא מעולם לא עשתה לי בעיות ובטח לא כפי שאתה מתאר כאן.
הטלוויזיות שלהם מצוינות ! ואם אכן יש בעיה שכזו במסך.....בדוק את האחריות ובקש שיחליפו לך. יש לי פיליפס והיא מעולם לא עשתה לי בעיות ובטח לא כפי שאתה מתאר כאן.
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גם לי יש את אותה בעיה בסמסונג 40 אינץ C650 שאני מפעיל יש רעש פיצוצים שנמשך שעה בערך ומפסיק ואחרי שאני מכבה אותה אותו סיפור ......והיבואן סמיליין לא נתן שום פיתרון 
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....