רכשתי רמקולים וורפידל צריך עזרה
שלום רכשתי רמקולים וורפידל אטלנטיק 500SE ובכללי שומעים בהם לא רע רק יש בעיה אחת אני לא אוהב תבאס שם בכלל {ואני חובב באס}הוא נשמע קשה ולא רך ושמגבירים קצת הוא משתלט על הצלילים הגבוהים ומחריד תאזניים{גם שבמגבר הבאס על נמוך} הבאס נמרח ולא מאוזן בכלל עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי להוריד תבאס ברמקול לרמה אפסית כמעט ולרכוש סאב אולי זה יעזור לי תציאו לי בבקשה מה אפשרי לעשות למה ככה אני לא מתכוון להמשיך לשמוע
עכשיו עוד משהו קטן יש מצב שאחרי כמה שעות של שימוש הבאס ישתנה??
עכשיו עוד משהו קטן יש מצב שאחרי כמה שעות של שימוש הבאס ישתנה??
הבאס לא ישתנה
אם הוא עד כדי כך מפריע לך יש כמה אפשרויות
שתשלוט בו דרך הרסיבר אם יש לך הנחתת באס או קרוס אובר שקובע חיתוך תדר תחתון
שינוי מיקום וזוית של הרמקול כמו הרחקה מקיר אחורי או צדדי יכולים לשפר הידהודי באס
אם אין ברירה אפשר לרסן את הבאס ריפלקס -(החור הפתוח בצד הקדמי או האחורי של הרמקול)על ידי ספוג תואם.
ישראל
אם הוא עד כדי כך מפריע לך יש כמה אפשרויות
ישראל
- at500
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- שם מלא: Tzahi Lugassi
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
הבעיה ברמקול הנ"ל היא שיש לו שניי בס ריפלקס אחוריים, אחד לוופר של המיד והשני לשניי הוופרים של הבס. עובדה זו גורמת לרמקול ליהיות בלתי גמיש לחלוטין לגביי מיקומו.
אם תקרא את ההוראות המצורפות ממליצים להציב את הרמקול לא פחות מ-70 ס"מ מהקיר
האחורי, אצלי הרמקול מוצב באופן זה ואני יכול להעיד שהבס נרגע לחלוטין, המיד השתפר והבמה גם כן.
אמנם יש הסתייגות מכל מה שהערתי משום שלי יש את הדגם הרגיל(לא את ה-se), שלפי דעתי יותר מוצלח ורגוע בנושא הבס ועם מיד יותר מודגש.
גם לגודל החדר יש משמעות והאקוסטיקה אצלך יכולה להיות בעייתית(חדר מהדהד וכו'), תנסה לטפל בחדר באופן כזה שירגיע את הבס (שטיח, וילון, שידה עם ספרים וכו').
מקווה שעזרתי, צחי.
אם תקרא את ההוראות המצורפות ממליצים להציב את הרמקול לא פחות מ-70 ס"מ מהקיר
האחורי, אצלי הרמקול מוצב באופן זה ואני יכול להעיד שהבס נרגע לחלוטין, המיד השתפר והבמה גם כן.
אמנם יש הסתייגות מכל מה שהערתי משום שלי יש את הדגם הרגיל(לא את ה-se), שלפי דעתי יותר מוצלח ורגוע בנושא הבס ועם מיד יותר מודגש.
גם לגודל החדר יש משמעות והאקוסטיקה אצלך יכולה להיות בעייתית(חדר מהדהד וכו'), תנסה לטפל בחדר באופן כזה שירגיע את הבס (שטיח, וילון, שידה עם ספרים וכו').
מקווה שעזרתי, צחי.
ישראל וצחי??
ישראל אחי הכוונה שלך היתה לסתום את החור התחתון עם ספוג???
ואיזה ספוג אני שם שם או שזה לא משנה??
צחי אצלי הם בחדר ואין להם אפילו 15 סמ' מהקיר אין לי ברירה עכשיו היה לי לפני גם רמקולים עם באס מאחורה ולא היה לי בעיה איתם
ואיזה ספוג אני שם שם או שזה לא משנה??
צחי אצלי הם בחדר ואין להם אפילו 15 סמ' מהקיר אין לי ברירה עכשיו היה לי לפני גם רמקולים עם באס מאחורה ולא היה לי בעיה איתם
- at500
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- שם מלא: Tzahi Lugassi
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני לא יודע איזה רמקולים היו לך לפניי אבל לרמקולים הנוכחיים שלך יש שלושה
וופרים של 8 אינץ', שניים לבס ואחד למיד, ככה שזה רמקול בעייתי לחדר שלא מתאים לו.
בכל מקרה, אם אין באפשרותך להרחיק את הרמקולים מהקיר, אני מצטרף להמלצתו של ישראל.
צחי.
וופרים של 8 אינץ', שניים לבס ואחד למיד, ככה שזה רמקול בעייתי לחדר שלא מתאים לו.
בכל מקרה, אם אין באפשרותך להרחיק את הרמקולים מהקיר, אני מצטרף להמלצתו של ישראל.
צחי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין?
מרטין קודם כל מה הכוונה גלים עומדים ושנית שמעתי אותם והם נשמעו לי אחלה עכשיו העברתי אותם לסלון למקום דיי פתוח והבאס ניהיה נורמלי החזרתי לחדר ועוד פעם הוא מחרידד שמתי גרביים איפה שישראל אמר לי לשים ויש שיפור קל שמרגישים אותו אבל עדיין לא כמו ששמתי אותו במקום פתוח בלי הגרביים האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות??
וכמו שאמרתי בהתחלה סאב לא יכול לעזור לי??
תודה על העזרה
וכמו שאמרתי בהתחלה סאב לא יכול לעזור לי??
תודה על העזרה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
רון כתב
רכשתי רמקולים וורפידל צריך עזרה ,שראיתי את הכותרת חשבתי שאתה
צריך עזרה להעלות אותם הביתה
בכל מקרה אני יכול לעזור לך בזוג גרבי צמר
אקוסטיים ונקיים, מה שישראל לא יכול לעזור לך
אגב, אתה יודע שמיקום הרמקולים יחסית לפינות משפיע מאד על הבס,נסה ודווח
תתחדש על הקניה
צריך עזרה להעלות אותם הביתה
אקוסטיים ונקיים, מה שישראל לא יכול לעזור לך
אגב, אתה יודע שמיקום הרמקולים יחסית לפינות משפיע מאד על הבס,נסה ודווח
תתחדש על הקניה
אמן מייסר
מה עם ספייקים
לי היו וורפדיל פסיפיק,דגם עם פחות בס משיש לך,אבל לא ממש אהבתי.
פרט לתרגיל הגרב,שמתי ספייקים שריסנו את הבס.
פרט לתרגיל הגרב,שמתי ספייקים שריסנו את הבס.
תודה לכולם
שינית תמיקום שלהם בחדר אחרי יום שלם וגם שמתי גרביים שעזרו עכשיו התוצאה בהרבה יותר טובה אפשר לשמוע נורמלי עכשיו אבל עדיין פה מרגישים עודף באס בחלק מהשירים
avile7 ??
מה ספייקים לרמקולים יכולים לרסן גם תבאס???
ואם כן מאיפה אני מביא כאלה ספייקים אני גר באיזור נס ציונה שלחו אותי לאיזה חנות קרובה
תודה מראש
avile7 ??
מה ספייקים לרמקולים יכולים לרסן גם תבאס???
ואם כן מאיפה אני מביא כאלה ספייקים אני גר באיזור נס ציונה שלחו אותי לאיזה חנות קרובה
תודה מראש
אתה לא חייב לקנות ספייקים
בשלב ראשון תניח 3 או 4 טבעות מתכת קטנות בעובי של 1 ס"מ מתחת לכל רמקול,אומים לברגים זה גם טוב.
אם יש שיפור,אז תלך לקנות ספייקים,ב"אומגה אודיו" מוכרים 8 ספייקים במחיר של 100 ש"ח,ולרמקולים האלו אינך צריך משהו יקר יותר.
אם יש שיפור,אז תלך לקנות ספייקים,ב"אומגה אודיו" מוכרים 8 ספייקים במחיר של 100 ש"ח,ולרמקולים האלו אינך צריך משהו יקר יותר.
הוספתי גם תספייקים
אחרי כל מה שעשיתי הוספתי גם תספייקים ותאמת עכשיו המצב בהרבה יותר טוב אין כבר תבאס שמחריד תאזניים הוא התרסן בכל אופן תודה לכולם