YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - שאלה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
lariel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ארז, תודה רבה על העדכון YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 25/04/2011 -עשית אחלה עבודה במיוחד לאנשים כמוני שסקריפט טוב יכול לחסוך להם הרבה זמן

האמת ניסיתי להריץ את זה על מספר קבצים ויצא מצויין, אבל כאשר הרצתי את זה על בערך 100 סרטים זה נתקע לי ב cmd (מסך) בזמן הורדה של trailer. האם זה בעייה אצלי במחשב או שהסקריפ לא עומד בריצה על הרבה סרטים והפתרון להריץ קבוצה קטנה בכול פעםץ

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #2 

lariel כתב:ארז, תודה רבה על העדכון YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 25/04/2011 -עשית אחלה עבודה במיוחד לאנשים כמוני שסקריפט טוב יכול לחסוך להם הרבה זמן

האמת ניסיתי להריץ את זה על מספר קבצים ויצא מצויין, אבל כאשר הרצתי את זה על בערך 100 סרטים זה נתקע לי ב cmd (מסך) בזמן הורדה של trailer. האם זה בעייה אצלי במחשב או שהסקריפ לא עומד בריצה על הרבה סרטים והפתרון להריץ קבוצה קטנה בכול פעםץ
...
רצוי בהרצה ראשונית לבצע על קבוצות קטנות יותר, למרות ש 100 סרטים לא אמור להוות בעיה.

אפשרי שהוא נתקע על סרט מסויים.

הציעו כאן בעבר הצעה חכמה של להוריד את כמות ה threads ל - 1 ואז אתה רואה בדיוק על איזה קובץ הוא נתקע.

lariel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה אני אנסה להוריד גם את הגירסה השנייה (ZAPPITI) לא הבנתי שהיא האחרונה שהעלת

אבל לפני ספר שאלות: (ניסיתי לקרוא שירשורים אבל לא מצאתי את התשובה)
1) מה סדר הפעולות שצריך לעשות לפני הרצה מחדש? איזה ספריות, קבצים צריך למחוק אם בכלל..
2) קיבלתי הערת הזהרה מהסוג
Warning: Stylesheet module file:/E:/YAMJheb/skins/default/ppp/str.xsl is include
d or imported more
than once. This is permitted, but may lead to errors or unexpected behavior

האם זה בעיה?

כאשר אני לוחץ על קובץ index שנוצר בhard disk החיצוני במחשב אני לא מקבל את כל התצוגה של הסרטים רק חלק, האם זה נכון בכלל לבדוק את זה במחשב או רק במזרים מדיה עצמו
תודה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”