דיסק קשיח 2TB לפופקורן A200/210
ברשימה שלמעלה כתוב על הדיסק הזה:
Formatted and Installed NMT Apps w/o issue. This is an Advanced Format HDD, please align correctly if you use this HDD for the NMT Apps.
עשית לו "כיול" כלשהו? התקנת את הapps עליו והכל עובד?
Formatted and Installed NMT Apps w/o issue. This is an Advanced Format HDD, please align correctly if you use this HDD for the NMT Apps.
עשית לו "כיול" כלשהו? התקנת את הapps עליו והכל עובד?
גם אני הייתי באותה התלבטות לפני בערך חודשיים והלכתי דווקא על הWD.
עד כה (טפו3X) לא היו איתו בעיות. מקווה שזה ישאר ככה.
מבחינת רעש - שקט מאוד. הזמן היחיד שאני שומע אותו זה כשאני עובר בין תיקיות.
מבחינת טמפרטורה - אחרי שהרכבתי אותו בA-200 השארתי את המארז פתוח והפעלתי כמה סרטי בלוריי ברצף כדי לאמץ אותו כמה שאפשר. למגע הוא לכל היותר נעשה חמים(כ40 מעלות). זה ממש הפתיע אותי לטובה.
גם כשהמארז סגור אפשר להרגיש שהצד שהדיסק נמצא בו חמים במקרה הרע בעוד שהצד של המעבד של הפופקורן חם כמעט תמיד.
אני מבין את ההתלבטות שלך כי יש המון חוות דעת לא טובות. אולי אם עוד משתמשים שיש להם את הWD יגיבו בפוסט תוכל לקבל איזשהו מושג.
אחת מהסיבות שלא הלכתי על האפשרות ההגיונית האחרת, ה Samsung HD204UI EcoGreen היא ששני משתמשים בפורום אחר שרכשו אותו אמרו לי שהוא לא שקט כמו שמשתמע מהביקורות ואני תמיד מעדיף את האפשרות השקטה. הוא שקט ביחס להארד דיסק רגיל 7200RPM אבל פחות שקט מהWD Green.
אם זה פחות קריטי לך יכול להיות שהsamsung הוא הבחירה.
עד כה (טפו3X) לא היו איתו בעיות. מקווה שזה ישאר ככה.
מבחינת רעש - שקט מאוד. הזמן היחיד שאני שומע אותו זה כשאני עובר בין תיקיות.
מבחינת טמפרטורה - אחרי שהרכבתי אותו בA-200 השארתי את המארז פתוח והפעלתי כמה סרטי בלוריי ברצף כדי לאמץ אותו כמה שאפשר. למגע הוא לכל היותר נעשה חמים(כ40 מעלות). זה ממש הפתיע אותי לטובה.
גם כשהמארז סגור אפשר להרגיש שהצד שהדיסק נמצא בו חמים במקרה הרע בעוד שהצד של המעבד של הפופקורן חם כמעט תמיד.
אני מבין את ההתלבטות שלך כי יש המון חוות דעת לא טובות. אולי אם עוד משתמשים שיש להם את הWD יגיבו בפוסט תוכל לקבל איזשהו מושג.
אחת מהסיבות שלא הלכתי על האפשרות ההגיונית האחרת, ה Samsung HD204UI EcoGreen היא ששני משתמשים בפורום אחר שרכשו אותו אמרו לי שהוא לא שקט כמו שמשתמע מהביקורות ואני תמיד מעדיף את האפשרות השקטה. הוא שקט ביחס להארד דיסק רגיל 7200RPM אבל פחות שקט מהWD Green.
אם זה פחות קריטי לך יכול להיות שהsamsung הוא הבחירה.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לי יש A210 ולבני יש ב200 C - ובשניהם דיסק פנימי 2T WD GREEN שקנינו אותם ב - KSP. ( אחד לפני כ- 4 חודשים והשני כחודש).
אין בעיות בכלל - אותן אינדיקציות כמו ש ROI232 תיאר. - כלומר שקט, רעש קל במעבר במחיצות, כמעט ולא מתחמם.
הדיסק האחרון 2T קיבלתי בשדרוג עקב החלפה במסגרת האחריות של הדיסק קודם זהה רק 1T שהתברר שהיה פגום.
אין בעיות בכלל - אותן אינדיקציות כמו ש ROI232 תיאר. - כלומר שקט, רעש קל במעבר במחיצות, כמעט ולא מתחמם.
הדיסק האחרון 2T קיבלתי בשדרוג עקב החלפה במסגרת האחריות של הדיסק קודם זהה רק 1T שהתברר שהיה פגום.
מה כוונה "איזה מהם"? נפח? כי אין סוגים שונים בסדרה ירוקה...peretz87 כתב:אני גם כנראה אקנה דיסק פנימי מהסדרה הירוקה של WD (ללפופקורן A210) אבל אני בהתלבטות איזה מהם. התקציב הוא 400-550 ש"ח...
Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EAR ב-KSP עולה 440 ש"ח. (לא פרסומת
אך בכל זאת ממליץ לבדוק את SAMSUNG ECOGREEN. אותה עלות...
יש לי שלושה - שתיים F4 ואחד F3 (בסטרימר וכונן רשת) ואני מרוצה - לא מתחממים ושקטים.
כמו כן חוץ מי המלצות משתמשי PCH קראתי תגובות מומחי דיסקים קשיחים, רובם ממליצים על SAM לעומת WD (מבחינת איכות המוצר, טמפרטורה ועבודה שקטה).
לפי הרשימה באתר : http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
ראיתי שיש סוגים שונים של WD של הסדרה הירוקה. למשל Western Digital WD20EVDS , Western Digital WD20EADS, Western Digital WD20EARS.
ובקשר לזה שאמרת שעולה 440 ש"ח, יש עליו ביקורת מעורבת באתר שנתתי. אני אבדוק גם לגבי סמסונג אם יש הארדיסקים בטווח המחירים שנתתי.
ראיתי שיש סוגים שונים של WD של הסדרה הירוקה. למשל Western Digital WD20EVDS , Western Digital WD20EADS, Western Digital WD20EARS.
ובקשר לזה שאמרת שעולה 440 ש"ח, יש עליו ביקורת מעורבת באתר שנתתי. אני אבדוק גם לגבי סמסונג אם יש הארדיסקים בטווח המחירים שנתתי.
חלק מהם כבר לא נמכרים, רק אם תעשה הזמנה מיוחדת, לא נראה לי ששווה...peretz87 כתב:לפי הרשימה באתר : http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
....
WD20EARS עם קאש 64 הוא שנמצא בעיקר היום בשוק...
לא חייב NTFS, במיוחד שאתה רוצה להתקין עליו APPS - תתן לנגן לפרמט את הדיסק ב-EXT.peretz87 כתב:כנראה שאני אלך על סמסונג. אם אני אקנה אותו אז צריך לעשות לו פרמוט NTFS. איך לעשות את זה? והאם יש צורך לעשות משהו בנוסף?...
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כל הטענות פה על הסדרה הירוקה של WD לא מופרחות אבל אני רוצה לחדד משהו קטן..
WD Caviar Green - אולי הסדרה הכי חסכונית ש WD הוציאו אך במחשב נייח ההארדיסק יעשה בעיות, הוא מתאים יותר לאיחסון [מכאן נובע ההמלצות גם של חברת פופקורן לשים אותו בסטרימרים.]
אם אתה צריך הארדיסק למחשב שיעשה את העבודה וירוץ כמו שצריך תקנה את ה Caviar Blue, כי אין באמת צורך ב Black..
לסטרימרים ? WD Caviar Green הכי מומלץ ולא עושה שום בעיות כאשר ההארדיסק משמש לאיחסון ולהרצת סרטים מהסטרימר [לא מערכות הפעלה וכדומה במחשבים..]
WD Caviar Green - אולי הסדרה הכי חסכונית ש WD הוציאו אך במחשב נייח ההארדיסק יעשה בעיות, הוא מתאים יותר לאיחסון [מכאן נובע ההמלצות גם של חברת פופקורן לשים אותו בסטרימרים.]
אם אתה צריך הארדיסק למחשב שיעשה את העבודה וירוץ כמו שצריך תקנה את ה Caviar Blue, כי אין באמת צורך ב Black..
לסטרימרים ? WD Caviar Green הכי מומלץ ולא עושה שום בעיות כאשר ההארדיסק משמש לאיחסון ולהרצת סרטים מהסטרימר [לא מערכות הפעלה וכדומה במחשבים..]