שאלה למביני עניין בחנות ITUNES
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
היום ניסיתי להוריד את האפליקציה של האתר gamespoy (אתר המרכז מידע למשחקי קונסולה) כאשר לחצתי על הורדה נאמר לי כי אפליקציה זו אינה קיימת בחנות שישראלית(באזור בו קיימת החנות הישראלית) וכי עליי לשנות חנות לאמריקאית,לחצתי על "שינוי" והועברתי לחנות האמריקאית, לחצתי על הורדה, נתבקשתי להקיש את ה USER ואת הסיסמא אך בסוף קפצה כי ה USER שייך לחנות הישראלית ואינו מתאים לחנות האמריקאית.
האם ניתן לפתוח USER נוסף (אמריקאי) בכדי להוריד מהחנות האמריקאית, והאם ניתן להוריד ל ITUNES שאצלי במחשב
בתודה מראש
אייל
האם ניתן לפתוח USER נוסף (אמריקאי) בכדי להוריד מהחנות האמריקאית, והאם ניתן להוריד ל ITUNES שאצלי במחשב
בתודה מראש
אייל
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

הצלחתי לפתוח חשבון נוסף אך בחשבון האמריקאי לא ניתן להוריד אפליקציות עד שאתה מעדכן תשלום ב ITUNES אין אפשרות של NONE אלא במקום יש אפשרות ל PAYPAL או REDEEM ניסתי להכניס את ה PAYPAL שלי אך ה ITUNES סירב לקבלו כיוון שהאיזור שלו הוא אינו אמריקאי (PAYPAL שלי משוייך לישראל)
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

אחי ניסיתי להוריד תוכנה חינמית אך זה מבקש ממני קודם כל להתאים את ה ITUNES לUSER ולכן אינני מצליחmp3lll כתב:כי אתה לא קורא.
תבחר אפלקציה חינם להורדה נגיד שזאם, ואז תקבל אפשרות ללא כרטיס השראי....
אני חוזר אני מנסה להוריד מהחנות האמריקאית
בכל מקרה כבר התייאשתי מהניסיונות
תודה רבה לכל מי שניסה לעזור
שיהיה לכם יום יהלום
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הבעיה עם הכתובת באמת מעצבן ,פתאום הם התחילו באמת לבדוק אותם
פשוט תעתיקו את הכתובת של הקמפוס של אפל בקופרטינו ..
פשוט תעתיקו את הכתובת של הקמפוס של אפל בקופרטינו ..
Apple
1 Infinite Loop
Cupertino, CA 95014
408.996.1010...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

תודה על העזרה
כן התנתקתי מהיוזר הקודם לפני שהכנסתי את היוזר החדש
העיה מתחלת ל 2
1. כפי שאנשים הבינו לא ניתן להוריד אפליקציה (אפילו אם היא חינמית) ללא הסדרת אמצעי התשלום(בחנות האמריקאית בלבד) ב ITUNES
2. אם בוחרים ב PAYPAL אז החשבון חייב להיות אמריקאי גם כן,אם אין כתובת אותנטית מארה"ב לא ניתן לקשור את חשבון ה PAYPAL ךITUNES
אולי אני אתקשר לחבר שגר בסאן דייגו ואכניס את היוזר שלו כאשר אני נכנס לחנות האמריקאית, נראה לכם שאז זה כן יתן לי לבצע הורדה ואז לסנכרן לאייפון שלי?
כן התנתקתי מהיוזר הקודם לפני שהכנסתי את היוזר החדש
העיה מתחלת ל 2
1. כפי שאנשים הבינו לא ניתן להוריד אפליקציה (אפילו אם היא חינמית) ללא הסדרת אמצעי התשלום(בחנות האמריקאית בלבד) ב ITUNES
2. אם בוחרים ב PAYPAL אז החשבון חייב להיות אמריקאי גם כן,אם אין כתובת אותנטית מארה"ב לא ניתן לקשור את חשבון ה PAYPAL ךITUNES
אולי אני אתקשר לחבר שגר בסאן דייגו ואכניס את היוזר שלו כאשר אני נכנס לחנות האמריקאית, נראה לכם שאז זה כן יתן לי לבצע הורדה ואז לסנכרן לאייפון שלי?