מבקש המלצה לאוזניות לשימוש מחשבי

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
dkaro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות לשימוש מחשבי. אני גר בבניין עם קירות יחסית דקים, ולכן אינני משתמש כמעט ברמקולים של המחשב ע"מ שלא להפריע לשכנים. מוסיקה אני אמנם שומע ברמקולים בדר"כ, אך בכל הקשור למשחקים, ובעיקר - סרטים, אני משתמש באוזניות.
עד עכשיו אני כבר שנים משתמש באוזניות שאני רוכש באיזור ה-100 ש"ח, כאשר הדגש שלי היה בעיקר כבל ארוך ע"מ שיגיע עד למיטה.

החלטתי כרגע לרכוש אוזניות חדשות - והפעם אני מעוניין להשקיע באמת. מכיוון שמדובר בכלי הכמעט יחיד שאני משתמש בו לסרטים, חשובה לי מאוד האיכות. כמו כן, בסרטים החדשים של השנים האחרונות בפורמטים של ה-DTS, AC3 וכו', בדר"כ הווליום נמוך יחסית - מה שאני מניח מגיע בגלל האיכות הגבוהה יותר. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות יספקו ווליום כמה שיותר גבוה. אני כבר תקופה ארוכה מאוד רואה סרטים ומתבאס מכך שגם על פול ווליום אני שומע יחסית נמוך מאוד.
כמו כן, אופציה של הדמיית 5 ערוצים בהחלט תהווה פלוס ענק, וכמובן מכיוון שמדובר באוזניות שיושבות על הראש לא מעט הנוחות גם כן מאוד קריטית. עדיפות גדולה לאוזניות קשת.

להלן הציפיות:
ווליום גבוה במיוחד (נמאס לי להגביר עד הסוף ובקושי לשמוע משהו..)
איכות שמע (חח כמובן..)
אטומות
כבל ארוך (3 מטר לפחות)
אוזניות נוחות לשימוש ממושך ואף בשכיבה. עדיפות לקשת.
עדיפות להדמיית 5 ערוצים
עדיפות לחיבור USB
קיצר.. אני מעוניין בכמה שיותר טוב, כמו כולם בערך..

כמובן שישנם גם מגבלות תקציב, ואני לא הולך להוציא עכשיו 500-1,000 ש"ח בשביל אוזניות, עם כל הכבוד..

תודה לעוזרים !

dkaro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אני כרגע מתלבט מאוד לגבי ה-G35 Logitech - שבינתיים נראות האיכותיות והמומלצות ביותר שמצאתי ברשת. אך מה שמונע ממני לרכוש אותם כרגע הוא שבכל הביקורות מדגישים שמדובר באוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג, ואילו אני מחפש בראש ובראשונה אוזניות לסרטים.

בכל מקום שאני קורא ביקורת הטענה היא שבסרטים הווליום נמוך - שזו אחת הבעיות שהצגתי שיש לי כרגע - ושאם אני מחפש אוזניות לסרטים בעיקר אולי עדיף אלטרנטיבות אחרות. הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא ברשת אוזניות שמיועדות קודם כל לסרטים..

מישהו?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46386
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5078 פעמים

שליחה #3 

Razer Megalodon - זה לא משנה שהם מיועדות למשחקים, בקולנוע ביתי הן עושות יופי של עבודה ומנסיון. תוכל למצוא את האוזניות בסניפי KSP וייתכן שגם ב- BUG.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

ziv_r כתב:Razer Megalodon - זה לא משנה שהם מיועדות למשחקים, בקולנוע ביתי הן עושות יופי של עבודה ומנסיון. תוכל למצוא את האוזניות בסניפי KSP וייתכן שגם ב- BUG.
...
זיו הוא מחפש אוזניות ב100 שקל . . .

dkaro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ממש לא.

אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח. אולי קצת יותר.

הG-35 למשל מצאתי ב-80$ בחו"ל. השאלה היא האם ישנן אלטרנטיבות טובות יותר כשהייעוד שלי הוא סרטים ולא גיימינג.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

SRH240 בKSP.

dkaro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני יכול לעמוד במחירים של ה-G35 וה-Megalodon (בהזמנות מחו"ל), ואחרי המון מחקרים נראה לי שאלו שתי האופציות הטובות ביותר שלי (או שאני טועה?), כאשר, שוב, הייעוד הוא קודם לסרטים, שנית למשחקים ושלישית מוסיקה.

יש לי סיבה להעדיף דווקא את האחת על פני השנייה (או בכלל אוזניות אחרות?)

dkaro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

Corsair HS1 או Logitech G35 ?

הלוג'יטק יקר בערך ב-100 ש"ח, האם הוא שווה את ההפרש?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”