IPAD 2 בעיה מעצבנת ברשת אלחוטית WIFI
חברים ערב טוב ,
רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה במכשיר בגלישה ברשת אלחוטית ,
ישנה תופעה שכל 10 דקות בערך האינטנרט פשוט מתנתק, למרות שיש סימון של WIFI פעיל
אבל אי אפשר לעלות את האתר ,
רק אם עושים איפוס להגדרות , אבל זה ממש לא נוח
ראיתי שיש הרבה דיבורים על זה בחו"ל , בל לא בארץ ( כלל לא מדברים על זה ) בכל הפורמים למינהם
אשמח לקבל עצות או פתרונות
המכשיר הוא IPAD2 WIF+3G דגם וריזון 16 GB
תודה רבה
רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה במכשיר בגלישה ברשת אלחוטית ,
ישנה תופעה שכל 10 דקות בערך האינטנרט פשוט מתנתק, למרות שיש סימון של WIFI פעיל
אבל אי אפשר לעלות את האתר ,
רק אם עושים איפוס להגדרות , אבל זה ממש לא נוח
ראיתי שיש הרבה דיבורים על זה בחו"ל , בל לא בארץ ( כלל לא מדברים על זה ) בכל הפורמים למינהם
אשמח לקבל עצות או פתרונות
המכשיר הוא IPAD2 WIF+3G דגם וריזון 16 GB
תודה רבה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עידכנת את המכשיר ל4.3.2 ? כי אם אני לא טועה זה בדיוק הגירסה שהיתה אמורה לפתור את הבעיות עם דגם הCDMA
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

תעדכן ,כשיש אקסלפואיד לBoot loader של המכשיר (שזה המצב לפי מה שידוע לי ) המכשיר פריץ לנצח כול עוד אפל לא מוציאה גירסת חומרה חדשה לאותו הדגם עם Bootloader אחר ,הבעיה מגיעה כשצריך לעשות הפריצה "לא קשורה" זאת אומרת שלא תצתרך להדליק את האיפד דרך המחשב , אבל הם בטוח שזנחו את 4.3.2 כשיש את 4.3.3 ואותה הם מנסים לפרוץ . ככה שפשוט תעדכן לגירסה האחרונה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

בין 4.3.1 ל4.3.2 אין הבדל לפי מה שראיתי חוץ מתיקוני באגים , בין 4.3.3 לבין 4.3.2 יש את ההבדל של שמירת הCheach של הGPS ,big27 כתב:וזה יפתור לי את הבעיה לדעתך ?
וחוץ מזה יש שינויים או תוספות בגרסא הזו ?...
נשמרים הרבה פחות נתונים בקובץ
הקובץ מוצפן
הקובץ לא מועבר יותר לאייטונס ונשאר במכשיר
כשאתה מכבה את שירותי המיקום הוא נמחק
בכול מקרה אם אתה מעדכן אתה גם ככה לא יכול לעדכן לגירסה אחרת מ4.3.3 כי זאת הגירסה היחידה שהם עכשיו מחתימים למכשירים התומכים .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
האם זה קורה לך רק במקום אחד ? ( בבית ? )
לי זה נשמע כמו ניתוק של רשת ה wifi - קורה כל הזמן ובכל מקום , ואז בקשת DHCP מחדש ( זה מסביר את עניין איפוס ההגדרות שפותר לך את הבעיה ).
אם אתה גולש בבית ההמלצה שלי היא לתת כתובת קבועה וכך לחסוך את בקשות ה DHCP מחדש כאשר הרשת מתנתקת.
ברוב המכשירים אתה יכול להגדיר כתובת קבועה לפי SID כלומר, כל עוד אתה מתחבר לרשת בבית אתה תשתמש בכתובת קבועה ובמקומות אחרים ב DHCP.
תבדוק, מה כבר יכול להיות ? מקסימום הבעיה תפתר.
לי זה נשמע כמו ניתוק של רשת ה wifi - קורה כל הזמן ובכל מקום , ואז בקשת DHCP מחדש ( זה מסביר את עניין איפוס ההגדרות שפותר לך את הבעיה ).
אם אתה גולש בבית ההמלצה שלי היא לתת כתובת קבועה וכך לחסוך את בקשות ה DHCP מחדש כאשר הרשת מתנתקת.
ברוב המכשירים אתה יכול להגדיר כתובת קבועה לפי SID כלומר, כל עוד אתה מתחבר לרשת בבית אתה תשתמש בכתובת קבועה ובמקומות אחרים ב DHCP.
תבדוק, מה כבר יכול להיות ? מקסימום הבעיה תפתר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
היי ,Lior_M כתב:האם זה קורה לך רק במקום אחד ? ( בבית ? )
תבדוק, מה כבר יכול להיות ? מקסימום הבעיה תפתר....
אפשר לקבל הדרכה איך לבצע זאת ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הי,big27 כתב:היי ,Lior_M כתב:האם זה קורה לך רק במקום אחד ? ( בבית ? )
תבדוק, מה כבר יכול להיות ? מקסימום הבעיה תפתר....
אפשר לקבל הדרכה איך לבצע זאת ?...
אין לי אייפד אבל העיקרון זהה לכל מכשיר שיש לו התקן רשת ( אלחוטי או קווי ).
נסה פה
https://discussions.apple.com/message/1 ... D=12264151
קרא פה על בעיות ב wifi עם ipad2
http://gigaom.com/mobile/how-to-minimiz ... -the-ipad/
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני חייב לעדכן בפוסט הרלוונטי אשר כבר קיים...
לפני כמה שבועות רכשתי אייפד 2 בביג בוקס-לבן, 16 ג'יגה, 3G.
כמעט 100% מהמזמן האייפד שלי נמצא בבית ולכן עובד על הרשת האלחוטית שמחוברת דרך המחשב שלי. לפחות 8-9 פעמים ביום האייפד מתנתק מהרשת (למרות שהוא מציג כאילו הוא עדיין מחובר) ויש לאפס את ההגדרות או לבצע "שכח רשת זו" ולהתחבר מחדש.
אציין שלאותו ראוטר אלחוטי TP-link WR8411ND, מחוברים גם אייפון 4, סמסונג גלקסי, מדפסת אלחוטית ולפטופ,
לאף אחד אין קשיים במציאת הרשת וגלישה בה, מעולם לא הצטרכתי לבצע איפוס הגדרות לאחד מהם
אין כאן חוקיות בעניין, האייפד יכול לרוץ על הרשת שעה ופתאום מתנתק ולעיתים 5 דקות אחרי איפוס צריך לאפס שוב פעם-אין יותר מתסכל ממכשיר שהיה מיועד למטרה מסוימת שאחד הפיצ'רים הבסיסיים שלו (גלישה באינטרנט) לא פועל כשורה.
הפכתי את את האינטרנט בחיפוש אחר פתרון- הרשת מלאה בפוסטים ודיונים של אנשים אשר נתקלים באותה תופעה. מה לא עשיתי ?! עדכנתי גרסא לראוטר, שיניתי הגדרות פנימיות, בדיקות drop לרשת האינטרנט עם חיבור אלחוטי/בלי חיבור אלחוטי...שום דבר לא עזר.
החלטתי ללכת ל Idigital ולקבל מהם תשובות (ממישהו שהוא כביכול יועץ טכני).
הבחור אמר לי שהוא מכיר את התופעה והרבה מאוד אנשים מגיעים אליו עם הבעיה, יחד עם זאת הוא מראה לי שהמכשיר תקין ושבחנות הוא יכול לגלוש ללא כל בעיה. לטענתו הבעיה היא לא במכשיר וגם לא בראוטר שלי אלא בהגדרות הראוטר. מתברר שלאייפד 2 צריך להגדיר דברים מאוד מסויימים
בראוטר כדי שלא יהיו ניתוקים- מצויין ! הוצאתי דף ועט כדי לרשום.... מתברר שאין שום הגדרות חד משמעיות וצריך לשחק עם הראוטר ולעשות ניסיונות עד שמוצאים את ההגדרה שמתאימה לאייפד (או עד שתצא לך הנשמה). כל ראוטר לטענתו פועל בצורה אחרת עם האייפד, חלק מהראוטרים לא יצטרכו בכלל שינוי הגדרה, בעוד שהאחרים יצטרכו כמה וכמה שינויים עד שיתפסו את החיבור הנכון. ציינתי בפניו שכבר ביצעתי כמה שינויים בהגדרות האייפד והתשובה שהוא נתן לי היא : אז תמשיך לנסות הגדרות אחרות עד שזה יתפוס.
האייפד 2 צריך להיות מכשיר אינטואיטיבי, חכם ופשוט להפעלה ואם אני צריך עכשיו להתחיל להתעסק עם ההגדרות של הראוטר שלי מה עשינו בזה ?! למה כל מכשיר אחר (כולל מכשירי אפל אחרים) קולטים את הרשת ללא כל הפרעה ורק אייפד 2 אחד מסכן, צריך לקבל הגדרות שונות ?
אין לכם מושג כמה זה מרגיז, לא רוצה לחשוב מה קורה לבן אדם שאין לו חוש טכני למחשבים וצריך עכשיו להבין איך לשנות הגדרות באינטרנט של הראוטר או לשבת בטלפון שעות עם איש תמיכה שינסה להבין מה בדיוק הבעיה.
מקווה מאוד שבעדכון גרסא הקרוב, הבעיה הזאת תיפתר.
פשוט מתסכל!
לפני כמה שבועות רכשתי אייפד 2 בביג בוקס-לבן, 16 ג'יגה, 3G.
כמעט 100% מהמזמן האייפד שלי נמצא בבית ולכן עובד על הרשת האלחוטית שמחוברת דרך המחשב שלי. לפחות 8-9 פעמים ביום האייפד מתנתק מהרשת (למרות שהוא מציג כאילו הוא עדיין מחובר) ויש לאפס את ההגדרות או לבצע "שכח רשת זו" ולהתחבר מחדש.
אציין שלאותו ראוטר אלחוטי TP-link WR8411ND, מחוברים גם אייפון 4, סמסונג גלקסי, מדפסת אלחוטית ולפטופ,
לאף אחד אין קשיים במציאת הרשת וגלישה בה, מעולם לא הצטרכתי לבצע איפוס הגדרות לאחד מהם
אין כאן חוקיות בעניין, האייפד יכול לרוץ על הרשת שעה ופתאום מתנתק ולעיתים 5 דקות אחרי איפוס צריך לאפס שוב פעם-אין יותר מתסכל ממכשיר שהיה מיועד למטרה מסוימת שאחד הפיצ'רים הבסיסיים שלו (גלישה באינטרנט) לא פועל כשורה.
הפכתי את את האינטרנט בחיפוש אחר פתרון- הרשת מלאה בפוסטים ודיונים של אנשים אשר נתקלים באותה תופעה. מה לא עשיתי ?! עדכנתי גרסא לראוטר, שיניתי הגדרות פנימיות, בדיקות drop לרשת האינטרנט עם חיבור אלחוטי/בלי חיבור אלחוטי...שום דבר לא עזר.
החלטתי ללכת ל Idigital ולקבל מהם תשובות (ממישהו שהוא כביכול יועץ טכני).
הבחור אמר לי שהוא מכיר את התופעה והרבה מאוד אנשים מגיעים אליו עם הבעיה, יחד עם זאת הוא מראה לי שהמכשיר תקין ושבחנות הוא יכול לגלוש ללא כל בעיה. לטענתו הבעיה היא לא במכשיר וגם לא בראוטר שלי אלא בהגדרות הראוטר. מתברר שלאייפד 2 צריך להגדיר דברים מאוד מסויימים
האייפד 2 צריך להיות מכשיר אינטואיטיבי, חכם ופשוט להפעלה ואם אני צריך עכשיו להתחיל להתעסק עם ההגדרות של הראוטר שלי מה עשינו בזה ?! למה כל מכשיר אחר (כולל מכשירי אפל אחרים) קולטים את הרשת ללא כל הפרעה ורק אייפד 2 אחד מסכן, צריך לקבל הגדרות שונות ?
אין לכם מושג כמה זה מרגיז, לא רוצה לחשוב מה קורה לבן אדם שאין לו חוש טכני למחשבים וצריך עכשיו להבין איך לשנות הגדרות באינטרנט של הראוטר או לשבת בטלפון שעות עם איש תמיכה שינסה להבין מה בדיוק הבעיה.
מקווה מאוד שבעדכון גרסא הקרוב, הבעיה הזאת תיפתר.
פשוט מתסכל!