קצת נלחצתי - IXTREAMER? או אולי פופקורן/בוקסי... :מבולבל:

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

כאמור אני עתיד לקבל בימים הקרובים את ה-IXTREAMER (נקנה כמתנה מהדיוטי פרי). קראתי הכל על המכשיר, למדתי אותו מא' ועד ת', ראיתי את ה-UNBOXING המדהים (והארוך... :) ) של זיו אבל מאז התחלתי לקרוא שיש לא מעט בעיות עם מכשירי XTREAMER (ממשק לא נוח, תקיעות רבות, אתחולים, שדרוגים עם מלא באגים ועוד...)
האם רצוי שאחזיר את המכשיר הזה וארכוש את הפופקורן (A210) או את הבוקסי (מאוד אהבתי אותו..)?
מבחינת היכולות של המכשירים - לשימושים שלי אין הבדל גדול ומהותי בין המכשירים, פשוט קראתי רבות על העובדה שהבוקסי עובד נפלא וללא תקיעות, עם ממשק מעולה וכמובן שיש את הפופקורן שהוא אמין וטוב.

דרך אגב, מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר מוצר שנרכש מהדיוטי פרי? אם בכלל?

הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתכם בעניין..
(סטרימר ראשון, נקנה ע"י חברים טובים (לא רוצה לבאס אותם) כמתנת יומולדת 30 :עצוב: )

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

לא צריך להילחץ :)
קודם כל אם קראת את התגובה הנ"ל - http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1408313&favorite=1#1408313 אז רוב הדברים שם לא נכונים (פשוט לא רוצה להשתמש במילה אחרת).
לי אישית ולחברים יש XTREAMER בגרסאות שונות ואנחנו מרוצים. לי יש גם A210 וגם ממנו אני מרוצה.
דעתי -כל השלושה סטרימרים שרשמת טובים מאוד, לכל אחד יש את היתרונות שלו ואת החסרונות. ב-XTREAMER חיסרון זה חוסר JB טוב, ב-A210 חסר ממשק שליטה ממחשב, תפריט שלו לטעמי יותר מסורבל וחסרה לי תמיכה בעברית בתאגים MP3 וכתוביות מובנו ב-MKV.
BOXEE נראה מוצר טוב, גם לא מושלם אך מבחינה עיצובית (גם בחוץ וגם בפנים) לוקח את כולם!

בקיצור - על תתבאס - ל-BOXEE אתה לא יכול להחליף ב-BUG (רק אם תמכור ביד2) אז יש לך אפשרות לבחור בין XT ו-A210....
אם חשוב לך JB - תנסה להחליף, אם לא, לא חייב....

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

בתערוכת HT Show 2011, יהיה ביתן של HT School בו נציג את כל הסטרימרים המובילים בשוק לטובת תהמבקרים בתערוכה כך תוכל לבחון אותם אחד ליד השני.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

MartinHSabag כתב:בתערוכת HT Show 2011, יהיה ביתן של HT School בו נציג את כל הסטרימרים המובילים בשוק לטובת תהמבקרים בתערוכה כך תוכל לבחון אותם אחד ליד השני.
...
אני בא! :) (Y)

אך נראה לי יום הולדת של blknom1 קצת לפני....

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #5 

קודם כל אל תלחץ :P

אני אישית בעלים של בוקסי ופופקורן ישן ודווקא פחות מתחבר למוצרי האקסטרימר אבל אני ממש לא חושב שיש הבדל גדול.
יכול להיות שאפילו לא תרגיש להבדלים בין השניים זה תלוי מה השימושים שלך במכשיר.

אם אתה מזרים הכל מהרשת ואין לך שום צורך בכונן פנימי אני הייתי הולך על הבוקסי...הוא פשוט עובד טוב יותר :)

לפי התקנות באתר באג דיוטי פרי רשום שניתן להחזיר מוצר כשבועיים לאחר שנרכש כל עוד הוא באריזה מקורית ולקבל את הכסף חזרה. לא רשום שם לאן ניתן להחזיר את המוצר אז אני מציע לך להתקשר באם באמת תרצה להחליף את המוצר...

Morgoth
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

godZilla שמח בשבילך שלא נתקלת בתופעות שאני ועוד הרבה שאני מכיר נתקלנו, אבל לזלזל שהחוויה הנוראית שלי ושל אחרים היא שקרית
זה פשוט מטופש ואפילו מיותר. ואני מצטט "לפי דעתי ולפי דעת הרבה אנשים אחרים שאני מכיר".
זו דעתי, קשה לך איתה? מובן, אבל אל תשלול אותה כשלא עברת את אותו הסיוט.

blknom1 למען שקט נפשי ומתנה איכותית, הייתי מחכה קצת ליוני ומגיע לתערוכה HT SHOW על מנת להתרשם מקרוב.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

Morgoth , לא שולל שום דבר. גם אני רשמתי את דעתי (ואת חבריי) ולא זלזלתי באף אחד.
היו דברים שרשמת שהם מעבר לחוויה....
אני אחזור על מה שאמרתי - בכל מכשיר יש חסרונות, גם ב-XT היו לי בעיות וגם ב-A210, אבל מכאן ולמסקנות שלך - זה כבר לא קשור לדעה אישית.
אני גם חושב כמו הרבה כאן - שאין על ניסיון האישי, ותערוכה זו הזדמנות טובה לבחון ולהלחיט.
(חבל שאין כל יום תערוכה). :)

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

godZilla כתב:
MartinHSabag כתב:בתערוכת HT Show 2011, יהיה ביתן של HT School בו נציג את כל הסטרימרים המובילים בשוק לטובת תהמבקרים בתערוכה כך תוכל לבחון אותם אחד ליד השני.
...
אני בא! :) (Y)

אך נראה לי יום הולדת של blknom1 קצת לפני....
...
היה כבר בשביעי לחודש... :)
האמת אין כבר סבלנות לחכות וגם לא כל כך נעים מהחברים שקנו..
נראה לי שאשאר עם ה ixtreamer ואקווה לטוב...

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #9 

אני אישית מציע שתמכור אותו.
יש ברשותי Xtreamer Pro (מבחינת מפרט הם דומים) ואני אישית לא מרוצה. יש לי חבר שגם לא מרוצה.

אני חושב שעיקר הבעיות איתו זה שהביקורות שמבצעים פה (שהן מקיפות) לא כוללות בדיקות אמינות של המוצרים.

1. התמיכה ברשת אלחוטית "עלובה" בלשון המעטה. אם יש לך רשת 802.11n בבית אין בכלל על מה לדבר (העתקת קבצים בקצבים של עשרות בודדות של קילובייטים). שלא נדבר שיש שם דליפות זכרון (אחרי זמן מה חיבור הרשת יפול ותצטרך לאתחל את המכשיר).

2. הביצועים לא טובים, המכשיר פשוט איטי. אל תצפה לניסים ונפלאות, הוא לא עגלה לחלוטין, אבל הוא גם לא מגיב מהר. הוא איטי.

3. אין JukeBox במכשיר. נכון שבאתר הם מפרסמים שיש, אבל אין להם שום תמיכה בזה, וזה משהו שהקהילה עשתה (הם גם מפרסמים שיש Music JukeBox שזה שקר, זה בכלל לא קיים). זה עובד כל כך רע, וכל כך איטי שזה פשוט לא שימושי.

4. אין באמת "ערך מוסף" למכשיר, זה נראה כאילו הוא תומך במלא דברים אבל בפועל הוא לא באמת תומך בכלום. יוטיוב עובד גרוע (ואין מקלדת בעברית). אין שום שידורים חיים שאפשר לצפות בהם מהרשת (לא משהו מהארץ לפחות). ובאופן כללי, חוץ מלנגן סרטים המכשיר הזה לא עושה כלום.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #10 

אני מציע שתבדוק אותו לפני שאתה מוכר אותו.

יש לי אקסטרימר סיידויינדר ובינתיים (טפו טפו טפו) עובד מצויין.

תמיכה טובה מאוד בעברית

לא איטי לטעמי. כן, לפעמים הוא"חושב" לשבריר שניה, אבל הוא לא "איטי".

ממשק פשוט מאוד לתפעול (נכון, אין JUKE אבל זה לא ממש מעניין אותי)

מחובר בכבל רשת ובינתיים עובד טיפ-טופ, אני מזרים הכל מהמחשבים בבית (ואני לא חושב שזה נכון לבנות עם איכויות הסרטים של היום על WIFI )

לא עושה שום דבר חוץ ממדיה זה בערך נכון, והאמת שלא מעניין אותי. בשביל דברים אחרים יש לי מחשבים ולאפטופ. קניתי אותו להזרים סרטים (בעיקר) לטלוויזיה.

סה"כ, בינתיים שווה כל שקל למטרה שקניתי אותו. מקווה שימשיך ככה :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #11 

eyalbs,
כמדומני כל הנקודות שהזכרת הועלו בביקורת על ה- Xtreamer Pro, לכן לא ברורה הביקורת שלך.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

ziv_r כתב:eyalbs,
כמדומני כל הנקודות שהזכרת הועלו בביקורת על ה- Xtreamer Pro, לכן לא ברורה הביקורת שלך.
...
זיו, אז מניסיונך.. מה אתה חושב שכדאי לעשות? האם להישאר עם ה-IXTREAMER או ללכת דווקא על הבוקסי?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #13 

blknom1,
אתה צריך לקרוא את הביקורות והשרשורים הנלווים, לקרוא עוד קצת בפורום על נסיונם של אחרים ולאחר מכן להגיע להחלטה בעצמך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”