המלצה למקרן לקולנוע ביתי.
היי.
הייתי רוצה להתחדש במקרן חדש (אני כרגע עם NEC די ישן) והיית שמח לקבל המלצה למקרן טוב בתקציב שלי שיתאים לצרכים שלי.
השימוש העיקרי למקרן יהיה צפייה בתכני FULL HD (לרוב סרטים-לפעמים גם ספורט אם זה משנה).
כמו כן חשוב גם שישדר טוב טלוויזיה (שידורי SD).
המקורות שלו הן:
ממיר HOT HD
DVD
HTPC
(הכל יעבור דרך ממתג)
החדר יהיה חשוב כמעט לגמרי או לגמרי כשאני אשתמש בו. מרחק ההקרנה הוא 3.5 מטרים ומרחק הישיבה כמעט זהה-3.3 מטרים.
יש לי מסך ביחס 1:1 (כל הבאסה...) ברוחב 2 מטר (אם אני לא טועה גודל התמונה המירבי שאני יכול לקבל ברוחב הזה הוא בערך 80".. מבאס אבל לא נורא, זה אומר שאני לא צריך איזה מקרן ממש רצחני..התמונה לא צריכה להיות גדולה כל כך).
בנוסף, הייתי שמח לקצת הסבר יותר מעמיק על צפייה ב3D במקרן.
קראתי פה קצת על זה והבנתי שאני צריך סוג של מתאם ומקרן תומך וכמובן משקפיים מתאימות.
כמה יעלה לי להוסיף את התלת מימד?וכמה עולות כל זוג משקפיים? (אני צריך בערך 5 ואם הן זולות אשמח ליותר).
התקציב שלי הוא 10K ואם בשביל התלת מימד צריך להוסיף עוד קצת אז לא נורא...
אני מעדיף לקנות את המקרן בארץ (אלא אם כן ההפרשים במחירים ממש משמעותיים ואז אני אולי אנסה להביא מחו"ל-למרות שזה נראה ככאב ראש לא קטן.
זהו אני מקווה שלא שכחתי כלום...
תודה רבה,
דניאל.
הייתי רוצה להתחדש במקרן חדש (אני כרגע עם NEC די ישן) והיית שמח לקבל המלצה למקרן טוב בתקציב שלי שיתאים לצרכים שלי.
השימוש העיקרי למקרן יהיה צפייה בתכני FULL HD (לרוב סרטים-לפעמים גם ספורט אם זה משנה).
כמו כן חשוב גם שישדר טוב טלוויזיה (שידורי SD).
המקורות שלו הן:
ממיר HOT HD
DVD
HTPC
(הכל יעבור דרך ממתג)
החדר יהיה חשוב כמעט לגמרי או לגמרי כשאני אשתמש בו. מרחק ההקרנה הוא 3.5 מטרים ומרחק הישיבה כמעט זהה-3.3 מטרים.
יש לי מסך ביחס 1:1 (כל הבאסה...) ברוחב 2 מטר (אם אני לא טועה גודל התמונה המירבי שאני יכול לקבל ברוחב הזה הוא בערך 80".. מבאס אבל לא נורא, זה אומר שאני לא צריך איזה מקרן ממש רצחני..התמונה לא צריכה להיות גדולה כל כך).
בנוסף, הייתי שמח לקצת הסבר יותר מעמיק על צפייה ב3D במקרן.
קראתי פה קצת על זה והבנתי שאני צריך סוג של מתאם ומקרן תומך וכמובן משקפיים מתאימות.
כמה יעלה לי להוסיף את התלת מימד?וכמה עולות כל זוג משקפיים? (אני צריך בערך 5 ואם הן זולות אשמח ליותר).
התקציב שלי הוא 10K ואם בשביל התלת מימד צריך להוסיף עוד קצת אז לא נורא...
אני מעדיף לקנות את המקרן בארץ (אלא אם כן ההפרשים במחירים ממש משמעותיים ואז אני אולי אנסה להביא מחו"ל-למרות שזה נראה ככאב ראש לא קטן.
זהו אני מקווה שלא שכחתי כלום...
תודה רבה,
דניאל.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
דניאל,
אני לא מבין מדוע בגלל המסך שיש לך כרגע החלטת להגביל את גודל ההקרנה ל 80 אינץ? אפשר להקרין על קיר,להחליף מסך ?? קצת נראה לי תמוה הרעיון לבחור מקרן בגלל מסך הקרנה קיים
בכל מקרה, התקציב שלך בעייתי מאוד והא לא יספיק למקרן תלת מימד ו 5 זוגות משקפיים (מדובר בהוצאה של 500 דולר רק למשקפיים)
אני לא מבין מדוע בגלל המסך שיש לך כרגע החלטת להגביל את גודל ההקרנה ל 80 אינץ? אפשר להקרין על קיר,להחליף מסך ?? קצת נראה לי תמוה הרעיון לבחור מקרן בגלל מסך הקרנה קיים
בכל מקרה, התקציב שלך בעייתי מאוד והא לא יספיק למקרן תלת מימד ו 5 זוגות משקפיים (מדובר בהוצאה של 500 דולר רק למשקפיים)
נערך לאחרונה על ידי ride ב 11/05/2011 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מקרני FHD 3D עולים משמעותית יותר מהתקציב שציינת. החל מ3700$ בחו"ל.
לגבי מקרני 2D, ישנם שני מקרנים של אפסון שעושים את העבודה. ה8350 ישאיר לך עודף ברכישה מחו"ל וה8700 עולה כ13K ברכישה מחו"ל.
שווה לברר מה מחיר הדגמים האלה בארץ, המקבילים שלהם הם ה3600 וה5500.
ישנם גם מקרני DLP טובים מאוד בתקציב שלך, אך אני לא הייתי רוכש מקרן DLP בלי לבדוק קודם אם אתה רגיש לקשתות, תוך צפיה בדגם הספציפי.
לגבי מקרני 2D, ישנם שני מקרנים של אפסון שעושים את העבודה. ה8350 ישאיר לך עודף ברכישה מחו"ל וה8700 עולה כ13K ברכישה מחו"ל.
ישנם גם מקרני DLP טובים מאוד בתקציב שלך, אך אני לא הייתי רוכש מקרן DLP בלי לבדוק קודם אם אתה רגיש לקשתות, תוך צפיה בדגם הספציפי.
נערך לאחרונה על ידי opv ב 11/05/2011 20:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
No place like home.......... Theater
מאחורי המסך ישנה ספרייה ולכן אין לי קיר להקרין עליו...ride כתב:דניאל,
בכל מקרה, התקציב שלך בעייתי מאוד והא לא יספיק למקרן תלת מימד ו 5 זוגות משקפיים (מדובר בהוצעה של 500 דולר רק למשקפיים)...
ולקנות מסך חדש..ניראה לי די מסובך. המסך הוא מסך חשמלי שמוטבע בתקרה..לפתוח עכשיו עוד רוחב בקיר ולהחליף מסך זה בעייתי בשבילי (שלא לדבר על זה שזה יקפיץ לי את התקציב). אולי אני אעשה את זה יותר מאוחר אבל כרגע זה נראה לי מסובך מדי.
סליחה אבל מה הכוונה ב"המקבילים שלהם הם 3600 וה5500"?opv כתב:מקרני FHD 3D עולים משמעותית מהתקציב שציינת. החל מ3700$ בחו"ל.
ישנם גם מקרני DLP טובים מאוד בתקציב שלך, אך אני לא הייתי רוכש מקרן DLP בלי לבדוק קודם אם אתה רגיש לקשתות, תוך צפיה בדגם הספציפי....
ואני לא מאמין שאני רגיש לקשתות. המקרן שברשותי כרגע הוא מקרן DLP וגם כשהייתי אצל חבר בעל מקרן DLP לא שמתי לב לבעיה. בכל מקר אשמח לקבל המלצות למקרני DLP וכמובן שאבדוק אם הבעיה קיימת בדגם בחנות.
ואם אני קונה מקרן 720P של תלת מימד זה ייכנס בתקציב?
ואתם בכלל ממליצים לוותר על הFULL HD בשביל התלת מימד? (למרות שלדעתי כן, מקסימום אני אראה FULL HD בLCD)
ואשמח לקבל גם המלצות אז למקרני FULL HD ו720P 3D...
תודה על התגובות המהירות.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
הכוונה לדגמים הארופאים המשווקים בישראל שהם הקרובים ביותר לדגמים האמריקאים שהציע לך OPVסליחה אבל מה הכוונה ב"המקבילים שלהם הם 3600 וה5500"?...
לגבי מקרני 720P תלת מימד. ראיתי, לא אהבתי (ואני מאוד עדין), מדובר בדרך כלל במקרנים שמתאימים יותר למצגות מאשר לקולנוע ביתי, בעזרת DLP-LINK הם הומרו למקרנים התומכים בתלת מימד. ה crosstalk במקרנים הזולים הוא נוראי וחוץ מחוויית כאבי עיניים, לא תזכה מהם להרבה
אז בעצם אין לי שום סיכוי לצאת עם מקרן 3D טוב בפחות מ15K?אם ככה אז אני כנראה אוותר על התלת מימד.
אז אם אפשר בבקשה המלצות למקרני FULL HD טובים..לא משנה לי אם יהיו DLP (אני ממש לא יודע מה ההבדלים...זה באמת משנה?)
תודה שוב.
אז אם אפשר בבקשה המלצות למקרני FULL HD טובים..לא משנה לי אם יהיו DLP (אני ממש לא יודע מה ההבדלים...זה באמת משנה?)
תודה שוב.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
המקרנים שהציע לך OPV הם מצויינים. אם תקנה את הדגמים האמריקאים ישאר לך עודף אפילו מהדגם הבכיר. את המחירים המעודכנים בארץ אין לי, אז תצטרך לבדוק בחנויות מתמחות. חשוב לי לציין שקנייה בארץ מזכה אותך בשלוש שנות אחריות ועוד נורה (יכול לעזור אם אתה משתמש כבד)
לצערי, אני חושב שטעית (או שלשמחתי OPV טעה) האפסון 8700 עולה 13K מחו"ל לפי OPV (או שהוא טעה, מה שישמח אותי מאודride כתב:המקרנים שהציע לך OPV הם מצויינים. אם תקנה את הדגמים האמריקאים ישאר לך עודף אפילו מהדגם הבכיר. את המחירים המעודכנים בארץ אין לי, אז תצטרך לבדוק בחנויות מתמחות. חשוב לי לציין שקנייה בארץ מזכה אותך בשלוש שנות אחריות ועוד נורה (יכול לעזור אם אתה משתמש כבד)...
ההבדל באיכות התמונה גדול מאוד?זה שווה את זה?והאפסון 8350 לא יתן תמונה טובה מספיק לתנאים שלי?
ואני ממש לא משתמש כבד למרות שאם היה לי מקרן טוב הייתי שמח גם לשחק עליו קצת פרו וכאלה מהHTPC..
אבל אני ממש לא נחשב למשתמש כבד...בממוצע-פחות משעה בשבוע של שימוש. אני פשוט מעדיף בארץ כדי לחסוך כאב ראש (אבל אם ההבדל גדול הראש ישרוד).
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
8350 יהיה לך מצוין.
7.5K להביא מחו"ל כולל הכל (עם אחריות mack,משלוחה,מיסים) - לי לא כאב הראש מזה...
בארץ בין 11-12K עם אחריות גם לנורה (והיה מבצע שמקבלים סטרימר לא יודע אם עדיין בתוקף)
מקרן מדהים למחירו לטעמי...(במיוחד שיצא לי 6.8K)
בארץ בין 11-12K עם אחריות גם לנורה (והיה מבצע שמקבלים סטרימר לא יודע אם עדיין בתוקף)
מקרן מדהים למחירו לטעמי...(במיוחד שיצא לי 6.8K)
אפשר אולי המלצה מאיפה כדאי להזמין? (מהארץ ומחו"ל)
ואם אסור לכתוב פה, אשמח אם תוכלו לשלוח לי פרטים למייל [email protected]
תודה!
ואם אסור לכתוב פה, אשמח אם תוכלו לשלוח לי פרטים למייל [email protected]
תודה!
שבררתי בארץ התקשרתי לכמה חברות מפהidan309 כתב:נראה לי שאתה מתבלבל עם ה-2900.
אם אכן ניתן להשיג את ה-3600 ב-9,000 ש"ח לדעתי זה האופציה הטובה היותר יחסית לעלות...
http://www.epson.co.il/partners.html
שהם יותר מוכרות לשוק העסקי ושאלתי וזה הסכום שדובר עליו.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
8350 ...
אם זה לא המחיר ל3600, אז 7.5K ל8350 מחו"ל היתה הבחירה הבאה שלי
אני הזמנתי ממוכר באי ביי שהיה מאוד נוח וקומוניקטיבי,משלוח במחיר טוב,והוא גם סידר לי את האחריות של mack.
אפשר גם אחריות לנורה...(עוד 170$ בערך אם אני זוכר נכון)
אני הזמנתי ממוכר באי ביי שהיה מאוד נוח וקומוניקטיבי,משלוח במחיר טוב,והוא גם סידר לי את האחריות של mack.
אפשר גם אחריות לנורה...(עוד 170$ בערך אם אני זוכר נכון)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: