gt5 להרויח יותר נקודות כיצד?

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3720
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #1 

רציתי לדעת שני דברים
1.האם הPAGANI ZONDA הוא האכב הכי מהיר או שיש יותר מהירים ממנו?
2.באיזו צורה\שלב \ מסלול אני יכול לצבור את מירב הניקוד במירוץ אחד (לא יותר מ20 סיבובים)?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

ישנם מספר "שיטות" להרוויח יחסית הרבה כסף במהירות. דרך אגב, את אחת מהן לא תוכל לבצע כל עוד ה-PSN לא עובד:
1) בעזרת A-SPEC - יש מספר מירוצים שבהם הכסף שמקבלים יחסית לזמן הוא טוב מהאחרים. אני לא יודע איזה אבל אם תחפש GT5 grinding בגוגל (או ב-gtplanet) אז תמצא כאלו
2) יש שיטה שאני ממש לא אוהב (ולא ביצעתי כמובן) - המיועדת לאנשים "מיואשים".השיטה מבוססת על בחירת רכב סופר מהיר, כניסה למירוץ A-SPEC במסלול אובלי וחיבור מקלדת USB. מה שעושים זה בעזרת גומייה (רגילה) משאירים את הגז+פנייה שמאלה קלה בג'וייסטיק וכך הרכב נוסע "לבד", מכיוון שזה מסלול אובלי הרכב משתפשף על הקירות אבל לא נתקע (מישהו אמר "בעייה בפיזיקה של המשחק"???) וכך זוכה מקום ראשון. במקלדת שמים איזה קרטון שילחץ על ה-ENTER בצורה קבועה וכך כאשר נגמר המירוץ המקלדת מתחילה אותו מחדש. אם אתה מעוניין יש לזה המון סרטונים בטיוב.
3) למצוא מירוץ B-SPEC עם המון סיבובים ושתוכל לבחור איזה רכב שאתה רוצה (שיהיה הרבה יותר טוב מהאחרים כמובן) כך שהוא יסע לבד וינצח ולא תצטרך "לשמור" עליו כל הזמן. ככה הוא ינצח אוטומטי ואתה תרוויח כסף.
4) יש אופציה שנקראית remote racing - שבה אתה נותן לנהגי ה-BSPEC שלך לנהוג נגד אלו של אחרים. שיטה מאוד נחמד וחביבה אבל לא ניתנת לביצוע כל עוד אין PSN :(

לגבי הפגני זונדה - זהו בהחלט רכב מהיר אך לא הכי מהיר. הכי מהיר הוא ה-red bull X1 בשביל לקבל אותו אתה צריך לבצע את המשימות המיוחדות שלו (לי עוד אין...)
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 12/05/2011 9:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

רוצה כסף טוב ומכוניות תעשה את B-SPEC

שלח תגובה