YesMax
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
הצטרפתי שלשום לרשימת בעלי ה-YesMax לאחר התלבטות. המקס החליף אצלי ממיר Pace 1000 שהיה מחובר לטרנסקודר ומיתוג באונקיו 702.
יש שיפור משמעותי באיכות התמונה ואני מופתע מקלות התפעול של הייס מקס.
רכשתי את המקס במבצע במקום העבודה, 1690 ב-10 תשלומים + פטור למשך 36 חודש מהתשלום החודשי.
כן החלפתי ממיר רגיל ל-3100 שמשורשר עם DVR של פיוניר 520 80G, שגם הוא מחובר לטרנסקודר, וממנו לרסיבר האונקיו 702 לצורך מיתוג בחיבור קומפוננט. בפרוש יש הנחתה בסיגנל והאיכות נמוכה מהחיבור של הייס מקס.
ערן
יש שיפור משמעותי באיכות התמונה ואני מופתע מקלות התפעול של הייס מקס.
רכשתי את המקס במבצע במקום העבודה, 1690 ב-10 תשלומים + פטור למשך 36 חודש מהתשלום החודשי.
כן החלפתי ממיר רגיל ל-3100 שמשורשר עם DVR של פיוניר 520 80G, שגם הוא מחובר לטרנסקודר, וממנו לרסיבר האונקיו 702 לצורך מיתוג בחיבור קומפוננט. בפרוש יש הנחתה בסיגנל והאיכות נמוכה מהחיבור של הייס מקס.
ערן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שוב המקס לא מקליט?
מישהו הצליח להבין את החוקיות של "הקלטה נכשלה"? בערך תוכנית אחת מעשר המקס פשוט לא מקליט. האור האדום לא נדלק, ואח"כ התוכנית מופיעה ברשימה עם "ההקלטה נכשלה". היא גם נשארת ברשימת "תוכניות מוזמנות להקלטה" הרבה אחרי שהיא נגמרה...
די נמאס לי, האמת. אולי נארגן תביעה?
די נמאס לי, האמת. אולי נארגן תביעה?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
שלום drixie,
היו לי המון בעיות בעבר עם המקס, והפיתרון שהציע לי לבסוף אחד הטכנאים פשוט עבד: לעולם על תכבה את המכשיר.
כבר קרוב לחמישה חודשים לא כיביתי את המכשיר ושום הקלטה לא נכשלה לי.
היו לי המון בעיות בעבר עם המקס, והפיתרון שהציע לי לבסוף אחד הטכנאים פשוט עבד: לעולם על תכבה את המכשיר.
כבר קרוב לחמישה חודשים לא כיביתי את המכשיר ושום הקלטה לא נכשלה לי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני גם לא מכבה את המכשיר ולא נתקלתי בבעיות כאלו.