רשיון ממסי ב US
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
היי,
יוצא לי להיות פעמיים בשנה בארה"ב וכל פעם בשנים האחרונות אני קופץ לממסי כדי לעשות רשיון בין לאומי,
אף פעם לא היתה לי בעייה עם הרשיון שלי ועצרו אותי לא מעט שוטרים במדינות שונות,
לא ברור לי האם זה חובה או שהרשיון הקיים מספיק?
תודה
יוצא לי להיות פעמיים בשנה בארה"ב וכל פעם בשנים האחרונות אני קופץ לממסי כדי לעשות רשיון בין לאומי,
אף פעם לא היתה לי בעייה עם הרשיון שלי ועצרו אותי לא מעט שוטרים במדינות שונות,
לא ברור לי האם זה חובה או שהרשיון הקיים מספיק?
תודה
בבקשה...
http://he.mot.gov.il/index.php?option=c ... &Itemid=83
גם אני נהגתי לצ'פר את ממסי עד שהבנתי שיש דברים טובים יותר לעשות עם הכסף...
http://he.mot.gov.il/index.php?option=c ... &Itemid=83
גם אני נהגתי לצ'פר את ממסי עד שהבנתי שיש דברים טובים יותר לעשות עם הכסף...
גיא, אני ואתה ודי!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ממש נכון.
עם שוטרים מקומיים במדינות המתירות שימוש ברשיון שלנו באמת אין בעייה ובד"כ לא ממש מעניין אותם הרשיון הבינלאומי.
הבעייה היא אם חס וחלילה קורית תאונה. במקרה כזה, חברת הביטוח תנסה להיאחז בכל שטות כדי להתנער מהחזר הנזקים, לרבות היעדר רשיון בינלאומי.
ולא, אין לי מניות בממסי, אבל אני מניח שהסכום המגוחך של 15 ש"ח לרשיון התקף לשנה זה לא מה שבאמת ירושש אתכם... אגב, בדואר לוקחים על זה פי שתיים, 29 ש"ח, אז עדיף לעשות את זה בממסי.
עם שוטרים מקומיים במדינות המתירות שימוש ברשיון שלנו באמת אין בעייה ובד"כ לא ממש מעניין אותם הרשיון הבינלאומי.
הבעייה היא אם חס וחלילה קורית תאונה. במקרה כזה, חברת הביטוח תנסה להיאחז בכל שטות כדי להתנער מהחזר הנזקים, לרבות היעדר רשיון בינלאומי.
ולא, אין לי מניות בממסי, אבל אני מניח שהסכום המגוחך של 15 ש"ח לרשיון התקף לשנה זה לא מה שבאמת ירושש אתכם... אגב, בדואר לוקחים על זה פי שתיים, 29 ש"ח, אז עדיף לעשות את זה בממסי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אם שוהה הרבה בארה"ב, אולי כדאי לשקול להוציא רישיון מקומי.
בחלק מהמדינות הרישיון הוא ל - 5- 7 שנים (ולא עד סוף תקופת הויזה).
זה דורש השקעה של כ - 3 שעות (תיאוריה + מעשי).
היתרון הגדול - יש לך תעודה אמריקאית לכל דבר: לא צריך להציג יותר דרכון בעליה לטיסות מקומיות, בסוכניות השכרת רכב וכד'. אני חושב שהרישיון האמריקאי הוא גם יותר "בינלואמי" במדינות אחרות מאשר הישראלי.
בחלק מהמדינות הרישיון הוא ל - 5- 7 שנים (ולא עד סוף תקופת הויזה).
זה דורש השקעה של כ - 3 שעות (תיאוריה + מעשי).
היתרון הגדול - יש לך תעודה אמריקאית לכל דבר: לא צריך להציג יותר דרכון בעליה לטיסות מקומיות, בסוכניות השכרת רכב וכד'. אני חושב שהרישיון האמריקאי הוא גם יותר "בינלואמי" במדינות אחרות מאשר הישראלי.
נתקלתי במקרה דומה בצרפת, הנהג שנהג ברכב פגע ברכב (אי שמירת מרחק).pixies כתב:לא ממש נכון.
ולא, אין לי מניות בממסי, אבל אני מניח שהסכום המגוחך של 15 ש"ח לרשיון התקף לשנה זה לא מה שבאמת ירושש אתכם... אגב, בדואר לוקחים על זה פי שתיים, 29 ש"ח, אז עדיף לעשות את זה בממסי....
חברת הביטוח טענה שהוא נהג בלי רשיון בינלאומי והוא הציג את הרשיון הישראלי וטען שהוא מקובל.
בדיון הראשון, השופט שאל את חברת הביטוח האם היא רוצה שהוא ייפסוק כנגד תקנות מדינת ישראל ושהוא מציע לחברת הביטוח לפרוע את התביעה של החברה שלנו מבלי שהוא ייתן פס"ד.
רוצה לנחש מה קרה?
גיא, אני ואתה ודי!
לא רק שלא צריך רישיון בינלאומי בארה"ב, אלא שהם לא מכירים בו כרישיון (לפחות בקליפורניה).
ראו http://dmv.ca.gov/dl/dl_info.htm#international
מה שכתוב בו זה אכן נכון, רישיון בינלאומי זה סה"כ מסמך תרגום.
כבר הרבה שנים שהרישיונות הישראלים הם גם באנגלית.
ראו http://dmv.ca.gov/dl/dl_info.htm#international
מה שכתוב בו זה אכן נכון, רישיון בינלאומי זה סה"כ מסמך תרגום.
כבר הרבה שנים שהרישיונות הישראלים הם גם באנגלית.
משה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
רינו, תגיד שיש לך רישיון S מגרן טוריזמו 5, רישיון -על