עד כמה חשוב ( אם בכלל ) סאב עם תיקון תדרים עצמאי ?
שלום לכולם ,
לאחר ששמעתי מספר סאבים בשבועות האחרונים , הגעתי למספר מצומצם של סאבים שבאחד מהם אבחר.
התקציב הוא עד 5K ללא חריגה. לצערי לא מצאתי משהו מעניין ביד שניה , אם למשהו יש מושג על אחד שמסתובב
בלוחות או סתם מכיר מישהו שמעוניין למכור , אשמח להתעדכן בפרטי.
בכל מקרה , השלושה שבהם אני מתמקד -
1. SUNFIRE HRS-12
2. וולודיין CHT-Q12 מגיע עם שלט ואקולייזר לתיקון תדרים עצמאי.
3. פרדיים DSP-3200
האם ישנו יתרון לסאב שמגיע עם תיקון תדרים עצמאי ? במידה ויש ברסיבר כבר את האודיסי זה מגיע לתוצאה יותר
מדויקת מהאודיסי או שזה סתם גימיק שיווקי שאפשר לוותר עליו ?
גודל הסלון - 9X5 , חלל יחסית גדול , לא הייתי רוצה במקרה שלי סאב 8-10 אינטש עם מגבר חלש מדי , את זה כבר
בדקתי עם אחד הסאבים שהיו ברשותי והוא לא נתן תוצאה בסרטים כמו שהייתי מצפה.
תודה.
לאחר ששמעתי מספר סאבים בשבועות האחרונים , הגעתי למספר מצומצם של סאבים שבאחד מהם אבחר.
התקציב הוא עד 5K ללא חריגה. לצערי לא מצאתי משהו מעניין ביד שניה , אם למשהו יש מושג על אחד שמסתובב
בלוחות או סתם מכיר מישהו שמעוניין למכור , אשמח להתעדכן בפרטי.
בכל מקרה , השלושה שבהם אני מתמקד -
1. SUNFIRE HRS-12
2. וולודיין CHT-Q12 מגיע עם שלט ואקולייזר לתיקון תדרים עצמאי.
3. פרדיים DSP-3200
האם ישנו יתרון לסאב שמגיע עם תיקון תדרים עצמאי ? במידה ויש ברסיבר כבר את האודיסי זה מגיע לתוצאה יותר
מדויקת מהאודיסי או שזה סתם גימיק שיווקי שאפשר לוותר עליו ?
גודל הסלון - 9X5 , חלל יחסית גדול , לא הייתי רוצה במקרה שלי סאב 8-10 אינטש עם מגבר חלש מדי , את זה כבר
בדקתי עם אחד הסאבים שהיו ברשותי והוא לא נתן תוצאה בסרטים כמו שהייתי מצפה.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
היי
הכל תלוי איזו גירסה של אודסי יש שלך ברסיבר ואיזו תוכנת תיקון תדרים יש בסאב.
במידה ויש לך את ה XT32 , הגירסה האחרונה והמתקדמת ביותר של אודסי, ברסיבר אתה מסודר, במידה ויש לך את הגירסה הקודמת תצטרך לבדוק מי עושה את התיקון טוב יותר אודסי או זו של הסאב.
הכל תלוי איזו גירסה של אודסי יש שלך ברסיבר ואיזו תוכנת תיקון תדרים יש בסאב.
במידה ויש לך את ה XT32 , הגירסה האחרונה והמתקדמת ביותר של אודסי, ברסיבר אתה מסודר, במידה ויש לך את הגירסה הקודמת תצטרך לבדוק מי עושה את התיקון טוב יותר אודסי או זו של הסאב.
מסכים.הכל תלוי איזו גירסה של אודסי יש שלך ברסיבר ואיזו תוכנת תיקון תדרים יש בסאב....
יש ברשותי רסיבר אונקיו 608 , אני מניח שהאודיסי שם הוא דיי בסיסי.
אשמח לדעת איפה מפרסמים או נותנים מידע על סוג התיקון תדרים בסאבים.
לדעתי בסאב של סאנפייר אין כלל , אותו כנ"ל בפרדיים.
היחידי מבין השלושה הוא הוולודיין , אך אני מסיק ממחירו שהוא בעל תיקון תדרים בסיסי גם כן.
אני יודע שקיימים סאבים באלפי דולרים , סאבים היי הנד למיניהם שגם לא כוללים תיקון תדרים עצמאי , כך שלהסיק
מהפיצ'ר הזה משהו לגבי איכותו של הסאב זה גם משהו שצריך לקחת בערבון מוגבל.
תקנו אותי אם אני טועה.
היחידי מבין השלושה הוא הוולודיין , אך אני מסיק ממחירו שהוא בעל תיקון תדרים בסיסי גם כן.
אני יודע שקיימים סאבים באלפי דולרים , סאבים היי הנד למיניהם שגם לא כוללים תיקון תדרים עצמאי , כך שלהסיק
תקנו אותי אם אני טועה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה יכול לרכוש סאב ללא תיקון תדרים ולרכוש את ה RC של SVS שעושה שימוש ב XT32 של אודסי וכולל אפשרות למדידה של 32 נקודות. חדש עולה כ 4000 ש"ח, בהזמנה דרך האתר שלהם, אבל תנסה לבדוק ב EBAY או באודיוגון שם הם נמכרים בפחות. מדובר במכשיר פצצה ,שהיה ברשותי ונמכר לאחר רכישת הפרוססור של אינטגרה שמכיל כבר את ה XT32 .LiorShap כתב:יש ברשותי רסיבר אונקיו 608 , אני מניח שהאודיסי שם הוא דיי בסיסי.
תקנו אותי אם אני טועה....
http://www.svsound.com/products-parts-subeq.cfm
בהצלחה
- sivimassivi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]
הודעה מבעל אינטרנס - מרטין
[/interest]
[/interest]
אני לא מצליח להבין מה הקשר? אמנם מדובר ברסיבר בסיסי של אונקיו אבל סה"כ מדובר ביציאה עם טווח תדרים מאוד מצומצם, אני בטוח שגם ברסיבר שעולה פי 10 לא יצא ספקטרום רחב יותר לסאב או הפרדה איכותית יותר...sivimassivi כתב:[interest]
[/interest]...
בדר"כ הבעיה של הרסיברים היא בהגברה הפנימית והDAC בסרטי HD לסאב אין שימוש בשניהם. (לסאב יש כאמור מגבר פנימי) והמקור הוא דיגיטלי.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אתה לא מצליח להבין את הקשר כי אין קשר.guyII כתב:אני לא מצליח להבין מה הקשר? אמנם מדובר ברסיבר בסיסי של אונקיו אבל סה"כ מדובר ביציאה עם טווח תדרים מאוד מצומצם, אני בטוח שגם ברסיבר שעולה פי 10 לא יצא ספקטרום רחב יותר לסאב או הפרדה איכותית יותר...sivimassivi כתב:[interest]
[/interest]......
פשוט הזדמנות של אותה חברת פורום, לציין רסיבר של ימאהה וסאב וופר של וורפדייל או בשרשור אחר מסך של TCL , תומסון ומקרן אופטומה.
המשותף לכל התגובות שלה, המלצות על מוצרים של SG.
אכןאתה לא מצליח להבין את הקשר כי אין קשר....
dspeaker יעשה יופי של עבודה בחצי מהמחיר של ה SVS (לא תקף לפותח השרשור שכן אין פה ממש יחס של מחיר
בין RC חיצוני לתקציב שצוין רק לסאב).
sivimassivi ,
מאחל לך הצלחה במכירה של מוצרי S.G שאת מנסה לדחוף לי.
סאב של וורפידייל ? אני מקווה שאת לא צוחקת. מבלי לזלזל ואני שונא להשמיץ מוצרים , הוא לא בליגה של הסט-אפ
שלי מחברת Cabasse , בכל זאת צריך שיהיה איזון מסוים.
ועוד דבר , תפתחי אתרים קצת בחו"ל , "קצת" מכובדים כמו AVS FORUM , תראי שם סאבים של SVS , ריטמיק , HSU ,
שעולים אלפי דולרים , חלקם מחוברים לרסיבר ב Level שלי. אין עם זה שום בעיה וקשר.
סאב של וורפידייל ? אני מקווה שאת לא צוחקת. מבלי לזלזל ואני שונא להשמיץ מוצרים , הוא לא בליגה של הסט-אפ
ועוד דבר , תפתחי אתרים קצת בחו"ל , "קצת" מכובדים כמו AVS FORUM , תראי שם סאבים של SVS , ריטמיק , HSU ,
שעולים אלפי דולרים , חלקם מחוברים לרסיבר ב Level שלי. אין עם זה שום בעיה וקשר.
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 11/05/2011 20:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה אתה עונה לה/לו?LiorShap כתב:sivimassivi ,
שעולים אלפי דולרים , חלקים מחוברים לרסיבר ב Level שלי. אין עם זה שום בעיה וקשר....