מקרן תלת מימד
אשמח לקבל עזרה- אני מחפשת מקרן לא לבית אלא לעסק לצורך הקרנת סרטים לילדים - מקרן שאפשר יהיה לצפות בו בסרטי תלת מימד.
היכן הכי משתלם לרכוש והכי זול שיש זה הכי חשוב כי התקציב שלי אינו גבוה . הבנתי מהפורום שניתן לרכוש מחו"ל מקרנים האם אין מיסוי גבוה על כך? אני אעדיף לרכוש בארץ אשמח לקבל המלצות.
תודה
היכן הכי משתלם לרכוש והכי זול שיש זה הכי חשוב כי התקציב שלי אינו גבוה . הבנתי מהפורום שניתן לרכוש מחו"ל מקרנים האם אין מיסוי גבוה על כך? אני אעדיף לרכוש בארץ אשמח לקבל המלצות.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה. אני ללא ספק לוקחת את העצה לקחת ספק עם אחריות .
לגבי כמות הילדים- יכול להגיע ל-80 ילדים בכל הקרנה.
לגבי התקציב מבחינתי מינימום יד שניה כל מה שלא יעלה על 3000 ש"ח אם בכלל זה אפשרי כי ראיתי מחירים סביב 5-6 אש"ח השאלה אם יש להשיג יד שניה בעלות זולה יותר?
לגבי כמות הילדים- יכול להגיע ל-80 ילדים בכל הקרנה.
לגבי התקציב מבחינתי מינימום יד שניה כל מה שלא יעלה על 3000 ש"ח אם בכלל זה אפשרי כי ראיתי מחירים סביב 5-6 אש"ח השאלה אם יש להשיג יד שניה בעלות זולה יותר?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
מקרני תלת מימד הם חדשים מאוד בשוק ולכן הסיכוי שתשיגי יד שנייה שתומך בתלת מימד הוא קטן. המקרנים שראית סביב ה 5-6 תומכים ב DLP-LINK. חשוב שתדעי שמחיר כל זוג משקפיים הוא גדול , וכדי להשיג 80 זוגות תצטרכי משכנתא לא קטנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם זה ל-80 איש, תצטרכי לפחות 80 משקפיים (מן הסתם תחזיקי יותר למקרה שייתקלקלו, סוללות גמורות וכאלה).
בהנחה שאת קונה אותם במחיר חו"ל (129$ למשקפיים אוניברסאליות), אזי מדובר על 36,120 ש"ח רק על המשקפיים.....
מכאן נובע שאת צריכה משקפיים פאסיביות, שהן עולות כ-10$ ליחידה, כלומר, המשקפיים לבד זה 2,800 ש"ח ואז תצטרכי מקרן שיודע לעבוד בצורה כזו או שני מקרנים ב-STACK.
אני מקווה שאת מבינה שהתקציב שהגדרת, לא ריאלי.
בהנחה שאת קונה אותם במחיר חו"ל (129$ למשקפיים אוניברסאליות), אזי מדובר על 36,120 ש"ח רק על המשקפיים.....
מכאן נובע שאת צריכה משקפיים פאסיביות, שהן עולות כ-10$ ליחידה, כלומר, המשקפיים לבד זה 2,800 ש"ח ואז תצטרכי מקרן שיודע לעבוד בצורה כזו או שני מקרנים ב-STACK.
אני מקווה שאת מבינה שהתקציב שהגדרת, לא ריאלי.
- sivimassivi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
את הולכת להשתמש במקרן באופן מאסיבי ואת חייבת אחריות מקומית ונגישה ככל שניתן.
בכל אופן מכל נקודה שלא תרכשי העניין במהותו הוא לא זול יחסית אבל האמת היא שכבר גם לא מ-מ-ש יקר...
[interest]נערך על ידי ride: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
בכל אופן מכל נקודה שלא תרכשי העניין במהותו הוא לא זול יחסית אבל האמת היא שכבר גם לא מ-מ-ש יקר...
[interest]נערך על ידי ride: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
דור, אתה תותח!DorM כתב:אני רואה שאתה עובד באס ג'י.sivimassivi כתב:[interest]
הודעה מבעל עיניין - מרטין
[/interest]...
אז אולי תסדר לה את המקרן + המפענח + 80 זוגות משקפיים במחיר שיכנס לתקציב שלה?
ככה תרוויחו לקוחה מרוצה...
בדיוק חיפשתי מה משותף לוורפדייל,TCL , תומסון, אופטומה ועוד המצלות הזויות מהמשתמשת הזאת.