ניופאן קנתה את מיני ליין סמליין מה ההשלכות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ממש לא ברור לי מאליו שזה יעבור ברמת הרגולטור. זה לא פחות מרעידת אדמה בשוק המסכים והקמעונאות בישראל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רק כדי שנבין את הסטטוס.
כדי שהממונה על ההגבלים יאשר את המהלך (מה שהוא לא אישר כאשר אלקטרה ניסתה לרכוש את הפעילות ממיניליין) צריך קודם כל להיחתם הסכם עקרוני בין ה"קונה למוכר" וזה בעצם מה שקרה השבוע.
כלומר, במידה והממונה על ההיגבלים ייאשר את העיסקה, אזי היא תצא לפועל.
זה מהלך מעניין מאוד ולדעתי לא ממש טוב לנו, הצרכנים.
זה אומר שהרשתות מאוד מאוד אינטרסנטיות למותג ספציפי....
צריך לזכור שהרשתות חשמל אחראיות לאחוז גדול מאוד של מכירות המסכים.
כדי שהממונה על ההגבלים יאשר את המהלך (מה שהוא לא אישר כאשר אלקטרה ניסתה לרכוש את הפעילות ממיניליין) צריך קודם כל להיחתם הסכם עקרוני בין ה"קונה למוכר" וזה בעצם מה שקרה השבוע.
צריך לזכור שהרשתות חשמל אחראיות לאחוז גדול מאוד של מכירות המסכים.
גם לגלובס הגיעו הטרולים של הפורום ? 
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
תגידו, יש מצב שעכשיו נקבל עבור מוצרי סמסונג שירות מעט יותר טוב במקום ראטפון?
אני בחרתי להחרים את מוצרי סמסונג (שלעצמם מציעים בד"כ תמורה מצויינת לכסף) רק בגלל השירות של היבואן וראטפון אחרי שני נסיונות רעים מאוד...
אני בחרתי להחרים את מוצרי סמסונג (שלעצמם מציעים בד"כ תמורה מצויינת לכסף) רק בגלל השירות של היבואן וראטפון אחרי שני נסיונות רעים מאוד...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הניחוש שלי שניופאן נותנים ויתנו שירות יותר טוב ממינליין....ויביאו מבחר יותר גדול של מסכים.BlkBrd כתב:תגידו, יש מצב שעכשיו נקבל עבור מוצרי סמסונג שירות מעט יותר טוב במקום ראטפון?
אני בחרתי להחרים את מוצרי סמסונג (שלעצמם מציעים בד"כ תמורה מצויינת לכסף) רק בגלל השירות של היבואן וראטפון אחרי שני נסיונות רעים מאוד......
קשה לי להאמין שרטפון תשאר בתמונה....וזה דווקא טוב.
לגבי א.ל.מ....נו טוב, עכשיו ידחפו שם גם טושיבה בנוסף לסמסונג.
כנ"לBlkBrd כתב:תגידו, יש מצב שעכשיו נקבל עבור מוצרי סמסונג שירות מעט יותר טוב במקום ראטפון?
אני בחרתי להחרים את מוצרי סמסונג (שלעצמם מציעים בד"כ תמורה מצויינת לכסף) רק בגלל השירות של היבואן וראטפון אחרי שני נסיונות רעים מאוד......
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
איך זה בדיוק משנה את התמונה?MartinHSabag כתב:רק כדי שנבין את הסטטוס.
צריך לזכור שהרשתות חשמל אחראיות לאחוז גדול מאוד של מכירות המסכים....
גם היום כל רשת חשמל בבעלות יבואן כזה או אחר של מסכי טלוויזיה.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אני מנחש שאם לכל יבואן תהייה עכשו רשת שיווק שם הוא "ידחוף" את הסחורה שהוא מייבא ואולי גם לא כל כך יתחרה במחירים ייתכן ויבואנים מקבילים ימצאו לעצמם יותר מקום בשוק,אבל מצד שני ייתכן שכל שילוב של יבואן+רשת שיווק יגוון את ההיצע המוצרים וע"י כך יתחרה על נתח שוק,אבל רק לאלוהים הפתרונים
בינתיים כמו שמרטין כתב העניין עוד לא גמור
בינתיים כמו שמרטין כתב העניין עוד לא גמור
אני מקווה שזה לא יקרה
כי אם זה קורה ניופאן תשלוט ברוב השוק ואולי תעלה מחירים כי אף אחד לא יכול להתחרות בדבר כזה גדול
יש להם מותגים מעולים הם לא צריכים עוד מותגים שלא יקרא להם מה שקרה למותג של סוני כשהוא נמכר לברימאג אי אפשר להיות בעלי הבית של כל דבר וחוץ מזה זה יהרוס להם את מותג הבית הכי חשוב שלהם טושיבה כי סמסונג מוכרת יותר ובסוף טושיבה תעבור ליבואן אחר חבל להתחיל בזה יש להם מספיק מותגים תנו לשוק לחיות אל תהרגו אותו
יש להם מותגים מעולים הם לא צריכים עוד מותגים שלא יקרא להם מה שקרה למותג של סוני כשהוא נמכר לברימאג אי אפשר להיות בעלי הבית של כל דבר וחוץ מזה זה יהרוס להם את מותג הבית הכי חשוב שלהם טושיבה כי סמסונג מוכרת יותר ובסוף טושיבה תעבור ליבואן אחר חבל להתחיל בזה יש להם מספיק מותגים תנו לשוק לחיות אל תהרגו אותו
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
Re: אני מקווה שזה לא יקרה
יש את אלקטרה שהיא ענקית בפני עצמה. ויש גם את ח.י. עם מותג מאד חזק (LG).NBAFUN כתב:כי אם זה קורה ניופאן תשלוט ברוב השוק ואולי תעלה מחירים כי אף אחד לא יכול להתחרות בדבר כזה גדול
יש להם מותגים מעולים הם לא צריכים עוד מותגים שלא יקרא להם מה שקרה למותג של סוני כשהוא נמכר לברימאג אי אפשר להיות בעלי הבית של כל דבר וחוץ מזה זה יהרוס להם את מותג הבית הכי חשוב שלהם טושיבה כי סמסונג מוכרת יותר ובסוף טושיבה תעבור ליבואן אחר חבל להתחיל בזה יש להם מספיק מותגים תנו לשוק לחיות אל תהרגו אותו...
אני באמת לא רואה איך זה ישנה את התמונה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
הממונה על ההגבלים התחלף מאז. אם הקודם לא ממש הקפיד ואפשר לתת דוגמאות רבות למיזוגים ורכישות במשק שהביאו כמעט למונופול, לפי פרסומים על הממונה החדש , הוא יקפיד עוד פחות.MartinHSabag כתב:רק כדי שנבין את הסטטוס.
כלומר, במידה והממונה על ההיגבלים ייאשר את העיסקה, אזי היא תצא לפועל....
איך בדיוק קשורה רטפון לסיפור הזה?ronen61 כתב:כנ"לBlkBrd כתב:תגידו, יש מצב שעכשיו נקבל עבור מוצרי סמסונג שירות מעט יותר טוב במקום ראטפון?
אני בחרתי להחרים את מוצרי סמסונג (שלעצמם מציעים בד"כ תמורה מצויינת לכסף) רק בגלל השירות של היבואן וראטפון אחרי שני נסיונות רעים מאוד.........
מה שכנראה עלול להשתנות זו שיטת התמחור של המוצרים(וגם זה לא וודאי)