46-47 אינצ', LCD \ LED תקציב מקסימום 6000 - זקוק לעזרה
שלום לכולם,
החלטתי, לא רוצה להסתכן עם צבירות זמזום וכו ב C550 של סמסונג לכן החלטתי לרדת ב 3 אינצ' ולחפש במקום פלזמה תחליף הולם.
הרגלי הצפיה שלי עם חמישים חמישים בין HD ל SD וטווח המחירים שלי הוא מקסימום 6000 ש"ח
אתמול הייתי אצל חבר וראיתי את ה 5405 של פיליפס וה Natural Motion פשוט הדהימה אותי לכן כרגע אני מאוד נוטה לכיוון פיליפס או כל מסך אחר שיתן לי משהו שמשתווה לטכנולוגיה הנ"ל. כרגע המסך היחיד שעומד בתקציב שלי הוא PFL5605 46 אינצ' ובנתיים לא מצאתי בו חסרונות כלשהם (מקריאה בפורום)
אשמח מאוד לכל עזרה שהיא.
תודה מראש
החלטתי, לא רוצה להסתכן עם צבירות זמזום וכו ב C550 של סמסונג לכן החלטתי לרדת ב 3 אינצ' ולחפש במקום פלזמה תחליף הולם.
הרגלי הצפיה שלי עם חמישים חמישים בין HD ל SD וטווח המחירים שלי הוא מקסימום 6000 ש"ח
אתמול הייתי אצל חבר וראיתי את ה 5405 של פיליפס וה Natural Motion פשוט הדהימה אותי לכן כרגע אני מאוד נוטה לכיוון פיליפס או כל מסך אחר שיתן לי משהו שמשתווה לטכנולוגיה הנ"ל. כרגע המסך היחיד שעומד בתקציב שלי הוא PFL5605 46 אינצ' ובנתיים לא מצאתי בו חסרונות כלשהם (מקריאה בפורום)
אשמח מאוד לכל עזרה שהיא.
תודה מראש
לדעתי 5605 סך הכל מבחינת איכות צפיה מסך לא רע , מבחינת ה Natural Motion יתן לך אותה תוצאה של ה 5405 אבל יחסית לשאר הדגמים של פיליפס הדגם הזה לא מצטיין בלהציג תמונה עם "עומק" ,וגם המסך פיזית מאוד עבה , לסיכום נחשב ל LED הכי פשוט של פיליפס אבל יחס עלות תועלת ,כלומר מסך ב 46, ולד, 100 הרץ ומנגנון החלקת תמונה מתחת ל 6000 ש"ח משתלם !
נשלח אלי בהודעה פרטית (לא מובן לי למה)
השולח: דוביגלסמלמין
עריכה:
עוד הודעה..
אני מניח מיכוון שזה נשלח בהודעה פרטית יש כאן איזה אינטרס, בכל זאת אשמח להתייחסותקודם כל אני לא יודע למה כולם מתלהבים מה C550 אבל שיהיה.
דבר שני פיליפס הן נהדרות אבל לא יותר טובות מסמסונג או SONY.
הבעיה היחידה היא בשירות ואחוז התקלות. למה החברה נותנת רק שנתיים אחריות שכל שאר היבואנים נותנים 3?
יש לי חבר שעבד מתקין בחברה מאד גדולה בתחום הפרוייקטים והוא טוען שפיליפס מאד בעיתיות אחריי שנתיים.
אחוז התקלות גבוהה.
לדעתי כבר עדיף ללכת על סמסונג LED או פנסוניק פלזמה 50.
בסדרה 5 של פיליפס אין שום דבר מעניין ובטח שלא פאנל איכותי....
עריכה:
עוד הודעה..
אגב, אני לא מעוניין בפלזמה בכללתמיד יש אינטרס. שלי למשל הוא לעשות ייבוא אישי של תיירת, לא חשוב מדינה באירופה,העיקר שלא תהייה דוברת עברית.
אבל לעניינינו, אני עוסק בתחום אך לא באתי להציע לך דבר כזה או אחר. אני יכול לתרום רק מהנסיון שלי.
בינינו כל המסכים פחות או יותר טובים (המותגים כמובן), השאלה היא על מה הכי כדאי להוציא כסף.
ובפלזמה "50 תקבל תמורה הכי טובה לכסף שלך.
LED כפי שאתה קורה לה היא פשוט LCD מעוצבת , אך עדיין היא לא LED RGB אלא אותה שיטת הקרנה עם מנורות פלורסנט אחוריות ששיגעו את העולם בלמי יש רמת שחור יותר טובה .
וכמובן שבפלזמה אין זמן תגובה גם.
רוב הפלזמות עובדות לפי יצרן 100.000 שעות עבודה, לעומת 60.000 שך LCD.
הפלזמה כידוע מטפלת בשידורי ה SD בצורה הרבה יותר טובה....
אני לא חושב שזה לעניין לפרסם בפורום הודעות פרטיות ששלחו לך,מה בדיוק אתה מנסה להשיג ? שאף אחד לא ישלח לך יותר הודעות פרטיות מפחד
שתפרסם אותן?אם יש לך בעיה עם הודעה ששלחו לך תפנה למנהלים של האתר , בשביל זה הם פה.

שתפרסם אותן?אם יש לך בעיה עם הודעה ששלחו לך תפנה למנהלים של האתר , בשביל זה הם פה.
אני מסכים. יחד עם זאת בהודעות הנ"ל לא היה שום תוכן אישי או פרטי מלבד דעה על המסכים שצוינו שם. לא כל הודעה פרטית אני אפרסם בפורום, הסר חשש מלבך אבל כאשר אני מרגיש שההודעה לא נכתבה בתום ויש בה תוכן אינטרסי \ שיווקי וכו' אפרסם אותה מהסיבות הנ"ל ובפרט בכדי לתרום לטובת הדיון ובכדי לקבל פידבק ממביני הדבר. בטח ובטח כאשר שולח ההודעה (שמעדיף לשלוח הודעה פרטית מאשר לקבל תגובות משאר חברי הפורום) בעל כמות הודעות חד ספרתי.
- דוביגלסמלמין
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: לא הבנתי
מה לא הבנת? אתה חבר חדש ששלח הודעה פרטית לחבר שלא הבין מדוע.דוביגלסמלמין כתב:ממה בדיוק יש לפחד?...
למה לא להתדיין כאן? ולמה אתה לא מסומן כעוסק בתחום?
- דוביגלסמלמין
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0