הערסים הגיעו לרמות חדשות....
אתמול ערב יום העתמאות חברתי ואני וחבר שלי ואחיו ובנות זוגם הגענו לפארק הלאומי בר"ג להופעות פתאום 2 ערסים עולים חד ע"ג השני ומשפריצים ספריי קצף למרחקים, כמובן הם אוהבים לדחוף בחוזקה וכו'
היום בפארק וולפסון על גבול ת"א ר"ג אני מגיע עם רמקולים אישיים (מופעלי סוללות AA) שנשמע רק אני וחברי, בצד השני של הפארק מגיע משפחה עם גנרטור ורמקול מוגבר ומחליטה לשתף את כל הפארק במוזיקה מזרחית בקריוקי בפול ווליום במקום לשים את זה על חלש שרק הם יהנו.
כנראה זה השידרוג של הMP3 ברמקול של הטלפון במקום אוזניות באוטובוסים.
היום בפארק וולפסון על גבול ת"א ר"ג אני מגיע עם רמקולים אישיים (מופעלי סוללות AA) שנשמע רק אני וחברי, בצד השני של הפארק מגיע משפחה עם גנרטור ורמקול מוגבר ומחליטה לשתף את כל הפארק במוזיקה מזרחית בקריוקי בפול ווליום במקום לשים את זה על חלש שרק הם יהנו.
כנראה זה השידרוג של הMP3 ברמקול של הטלפון במקום אוזניות באוטובוסים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כל כך סמלי דווקא ביום העצמאות לפתוח שרשור שכל המהות שלו הוא "אנחנו" ו"הם".
הערסים יפסיקו להיות ערסים, והצפונים יפסיקו להיות צפונים מתנשאים כאשר כל אחת מהקבוצות לא תתפוס את השניה ככזו ..
הכל בראש. לא כולם אותו הדבר , זה אולי לא כוס התה שלי או שלך אבל הגיע הזמן להבין שאנשים במהות שלהם שונים אחד מהשני.
הערסים יפסיקו להיות ערסים, והצפונים יפסיקו להיות צפונים מתנשאים כאשר כל אחת מהקבוצות לא תתפוס את השניה ככזו ..
הכל בראש. לא כולם אותו הדבר , זה אולי לא כוס התה שלי או שלך אבל הגיע הזמן להבין שאנשים במהות שלהם שונים אחד מהשני.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
Pavelz כתב:מקווה שמתישהו מדענים יוכלו לבודד את הגנים שגורמים לילד להיוולד ערס ואז תהיה תרופה לזה...
אשתי גנטיקאית שחוקרת מחלות, מבטיח להעביר לה את הבקשה, אולי היא תעשה על זה דוקטורט!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
פרס נובל מובטח. מתאר לעצמי שניתן יהיה לעשות גם גרסה אמריקאית לטפל ב guidossagyle כתב:Pavelz כתב:מקווה שמתישהו מדענים יוכלו לבודד את הגנים שגורמים לילד להיוולד ערס ואז תהיה תרופה לזה...![]()
אשתי גנטיקאית שחוקרת מחלות, מבטיח להעביר לה את הבקשה, אולי היא תעשה על זה דוקטורט!...
Need more cowbell
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לא מסכים, מדובר על סוג של אנשים שלא אכפת להם להפריע ולפגוע במישהו אחר, כי ככה בא להם באותו רגע.Lior_M כתב:הכל בראש. לא כולם אותו הדבר , זה אולי לא כוס התה שלי או שלך אבל הגיע הזמן להבין שאנשים במהות שלהם שונים אחד מהשני....
אלו אותם אנשים שיושבים בפארק עם שקית מלאה גרעינים, ואחרי שהם קמים המקום נראה כמו מזבלה.
כאשר מחליפים חיתול לילד על החוף, משאירים את החיתול עם המגבונים המשומשים על החול, כי הפח נמצא חמישים מטר מהם, "למה מי מת,שאני אלך עד לפח"?
במילה אחת, ערסים הם "הזבל הלבן" שלנו, שפוגעים באיכות החיים של הרוב.
אין קשר למוצא ועדה, הם יכולים להיות מכל מוצא ומכל עדה, פשוט אנשים בלי שום תרבות.
שמוליק ו.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ערס זה יותר תוצר של חינוך לקוי ולא פועל יוצא של עדת מוצא של הוריו.shmulikwe כתב:לא מסכים, מדובר על סוג של אנשים שלא אכפת להם להפריע ולפגוע במישהו אחר, כי ככה בא להם באותו רגע.Lior_M כתב:הכל בראש. לא כולם אותו הדבר , זה אולי לא כוס התה שלי או שלך אבל הגיע הזמן להבין שאנשים במהות שלהם שונים אחד מהשני....
אלו אותם אנשים שיושבים בפארק עם שקית מלאה גרעינים, ואחרי שהם קמים המקום נראה כמו מזבלה.
כאשר מחליפים חיתול לילד על החוף, משאירים את החיתול עם המגבונים המשומשים על החול, כי הפח נמצא חמישים מטר מהם, "למה מי מת,שאני אלך עד לפח"?
במילה אחת, ערסים הם "הזבל הלבן" שלנו, שפוגעים באיכות החיים של הרוב.
אין קשר למוצא ועדה, הם יכולים להיות מכל מוצא ומכל עדה, פשוט אנשים בלי שום תרבות....
יש גם מספיק ערסים רוסים שמשתכרים בפארקים ומתנהגים כמו בהמות. לא צריך להיות יוצא מרוקו כדי להיות "ערס"
Need more cowbell
הערסים לא "נולדים" ביום העצמאות או בחגי ישראל האחרים.
הם רק בולטים יותר בימי המנגל.
זו תוצאה מתמשכת וישירה של תרבות "מגיע לי" ותרבות "למה , מה קרה?" שרואים אותה כל יום בכל מקום - בכביש, בתור בבנק/סופרמקרט/ כל מקום אחר שיש בו תור וכו'.
תמצית התרבות הזאת היא "אני פה ! אני לא רואה אף אחד ממטר (! ) ועכשיו אני צריך XXX ויש למישהו בעיה עם זה?...".
התחשבות ?
" למה מי מת?..."
זה מפריע למישהו ?
"שיתמודד...".
זה בניגוד לחוק?
"שתבוא משטרה...".
זה מה יש.
ארז
הם רק בולטים יותר בימי המנגל.
זו תוצאה מתמשכת וישירה של תרבות "מגיע לי" ותרבות "למה , מה קרה?" שרואים אותה כל יום בכל מקום - בכביש, בתור בבנק/סופרמקרט/ כל מקום אחר שיש בו תור וכו'.
תמצית התרבות הזאת היא "אני פה ! אני לא רואה אף אחד ממטר (! ) ועכשיו אני צריך XXX ויש למישהו בעיה עם זה?...".
התחשבות ?
" למה מי מת?..."
זה מפריע למישהו ?
"שיתמודד...".
זה בניגוד לחוק?
"שתבוא משטרה...".
זה מה יש.
ארז
אותו סיפור גם בפארק הלאומי אשקלון.
אנשים מביאים גנרטורים בשביל המקרר.
שמים את הגנרטור רחוק כמה שיותר מהמקום שתפסו.
כך שהמשפחות האחרות סובלות את הרעש.
ניגשנו אליהם מס' פעמים עד שהואילו בטובם לכבות את הגנרטור.
ועוד הם התלוננו בפנינו שהבשר שלהם יתקלקל בגלל שאין גנרטור.
גועל נפש.
יום העצמאות בפארק הלאומי אשקלון לא מומלץ.
אנשים מביאים גנרטורים בשביל המקרר.
שמים את הגנרטור רחוק כמה שיותר מהמקום שתפסו.
כך שהמשפחות האחרות סובלות את הרעש.
ניגשנו אליהם מס' פעמים עד שהואילו בטובם לכבות את הגנרטור.
ועוד הם התלוננו בפנינו שהבשר שלהם יתקלקל בגלל שאין גנרטור.
גועל נפש.
יום העצמאות בפארק הלאומי אשקלון לא מומלץ.
סליחה אבל,mulder כתב:פעם הבאה תצטיידו ברמקולים גדולים וברגע שהערסים מתחילים עם הקריוקי תשימו מוזיקה קלאסית בקולי קולות.
או שפשוט לדחות את המנגל ליום אחר ולא לצאת עם כל הבהמות. יותר שקט ואין ערסים ופקקים....
יום העצמאות זה לא יום דיכאון או יום אבל שצריך לחגוג בשקט שאף אחד לא ישמע.
אנשים באו לשמוח.
לא אתה תגביל להם את השמחה וכנמה דציבלים להשמיע במוזיקה.
ואם המקום לא מתאים לך,
קח את רגליך ותעבור לפינה שקטה יותר.
אנחנו היינו 15 אנשים עם לא מעט בשר ולא היה שום צורך בקירור כי יש לנו קרחומים שנועדו לפיקניק, להביא גנרטור ומקרר לפארק מאיפה הלוגיסטיקה הזו של רכבים גדולים וכו'
לפני שנתיים הייתי בפארק בריטניה שם אנשים באו עם משאית קירור..... ולא שמו מוזיקה בקולי קולות (היתה משפחה שעשתה כישרונות צעירים עם רמקולים אבל דאגה שלא ישמע בכל הפארק וכמו כן לזמן קצר.
לפני שנתיים הייתי בפארק בריטניה שם אנשים באו עם משאית קירור..... ולא שמו מוזיקה בקולי קולות (היתה משפחה שעשתה כישרונות צעירים עם רמקולים אבל דאגה שלא ישמע בכל הפארק וכמו כן לזמן קצר.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אלימות
אלימות זה לא חייב לבוא במילים או במכות.
אלימות זה גם לא לראות ממטר את הסביבה.
זה לעשות מסיבה בווליום פסיכוטי ב4 בבוקר, כי המשטרה לא אוכפת את זה ביום העצמאות
ופתאום לא משנה שחצי מהילדים בשכונה לא מצליחים לישון
ובטח ההורים שלהם.
וזה לא ערסים, זה לא ילדים. אלו פשוט הורים ששמו את הילדים שלהם אצל הסבתא.
לצערי, זו המנטליות שאנחנו חיים בה.
זה בתור כמעט בכל מקום, בכביש, בעסקים ובתענוגות
אלימות זה לא חייב לבוא במילים או במכות.
אלימות זה גם לא לראות ממטר את הסביבה.
זה לעשות מסיבה בווליום פסיכוטי ב4 בבוקר, כי המשטרה לא אוכפת את זה ביום העצמאות
ופתאום לא משנה שחצי מהילדים בשכונה לא מצליחים לישון
ובטח ההורים שלהם.
וזה לא ערסים, זה לא ילדים. אלו פשוט הורים ששמו את הילדים שלהם אצל הסבתא.
לצערי, זו המנטליות שאנחנו חיים בה.
זה בתור כמעט בכל מקום, בכביש, בעסקים ובתענוגות
העם דורש..... כל מיני דברים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אם קוראים את זה בקול של מירי פסקל מאחד העם 1 זה נשמע אפילו מצחיק.b2k כתב:סליחה אבל,mulder כתב:פעם הבאה תצטיידו ברמקולים גדולים וברגע שהערסים מתחילים עם הקריוקי תשימו מוזיקה קלאסית בקולי קולות.
או שפשוט לדחות את המנגל ליום אחר ולא לצאת עם כל הבהמות. יותר שקט ואין ערסים ופקקים....
אנשים באו לשמוח.
ואם המקום לא מתאים לך,
קח את רגליך ותעבור לפינה שקטה יותר....
אז תצחק, חופשי.mulder כתב:אם קוראים את זה בקול של מירי פסקל מאחד העם 1 זה נשמע אפילו מצחיק.b2k כתב:סליחה אבל,mulder כתב:פעם הבאה תצטיידו ברמקולים גדולים וברגע שהערסים מתחילים עם הקריוקי תשימו מוזיקה קלאסית בקולי קולות.
אנשים באו לשמוח.
ואם המקום לא מתאים לך,
קח את רגליך ותעבור לפינה שקטה יותר.......
תנסה גם בקול של יצאפן או שאולי מארץ נהדרת.
לא מתאים לך, סע למקום אחר ויותר שקט.
יום העצמאות זה לא יום דיכאון או יום אבל.
העניין הוא שכל אחד יש את המוזיקה שהוא אוהב, האחד אוהב מזרחית, השני מעדיף את מצעד גלגל"צ והשלישי יעדיף לשמוע את הגשש החיוור בפעם המיליון.b2k כתב:סליחה אבל,mulder כתב:פעם הבאה תצטיידו ברמקולים גדולים וברגע שהערסים מתחילים עם הקריוקי תשימו מוזיקה קלאסית בקולי קולות.
אנשים באו לשמוח.
ואם המקום לא מתאים לך,
קח את רגליך ותעבור לפינה שקטה יותר....
ולא נראה לי שלמישהוא יש את הזכות לכפות על הכלל, כי כאשר אני שם ברמקולים ניידים את המוזיקה שלי אני לא רוצה להפריע למי שלידי, אדם צריך להבין שלא כל הפארק באותו טעם מוזיקלי והוא יכול לכוון את המערכת שלו כך שרק הוא וסביבתו הקרובה ישמעו כמו שרוב האנשים הנורמלים עושים - אם המכונית ליד הפיקניק פותחים דלת עם מוזיקה מהמערכת או רדיו נייד אבל לא מערכת שכל הציבור ישמע