מקרן היטאצ'י ללא שלט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי
אני מתכוון ל INPUT , כרגע מחובר המחשב למקרן דרך כניסת RGB ובנוסף מחובר גם ממיר הטלוויזיה דרך כניסת VIDEO IN, בתפריט בגב המכשיר ישנו לחצן INPUT לעבור בין ה"מודים" השונים אך לחצן זה מעביר רק
ממצב RGB1 ל RGB2 ואינו מאפשר לעבור לצפייה בחיבורי הVIDEO IN כך שאיני יכול
לצפות בטלוויזיה / DVD , שום לחצן בגב המכשיר אינו מעביר לכניסת הוידאו וממה שזכור לי הייתה קיימת אפשרות כזו בשלט..
רב תודות!!
אני מתכוון ל INPUT , כרגע מחובר המחשב למקרן דרך כניסת RGB ובנוסף מחובר גם ממיר הטלוויזיה דרך כניסת VIDEO IN, בתפריט בגב המכשיר ישנו לחצן INPUT לעבור בין ה"מודים" השונים אך לחצן זה מעביר רק
ממצב RGB1 ל RGB2 ואינו מאפשר לעבור לצפייה בחיבורי הVIDEO IN כך שאיני יכול
לצפות בטלוויזיה / DVD , שום לחצן בגב המכשיר אינו מעביר לכניסת הוידאו וממה שזכור לי הייתה קיימת אפשרות כזו בשלט..
רב תודות!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי
גם לי לא נשמע הגיוני ... אני נאבק כבר שבוע וחופר ברשת הורדתי את כל סוגי ה MANUAL ...
לחיצה על INPUT בגב המכשיר מקפיצה מ RGB1-RGB2 הלוך ושוב ...
מתקשה להאמין שאולי משהו השתבש בכניסה עצמה פיזית.
ניסיתי את פונקציית האוניברסליות של שלט הוט, לא עבד ..כנראה שלא זיהה את הקוד המתאים...
שוב תודה...
גם לי לא נשמע הגיוני ... אני נאבק כבר שבוע וחופר ברשת הורדתי את כל סוגי ה MANUAL ...
לחיצה על INPUT בגב המכשיר מקפיצה מ RGB1-RGB2 הלוך ושוב ...
מתקשה להאמין שאולי משהו השתבש בכניסה עצמה פיזית.
ניסיתי את פונקציית האוניברסליות של שלט הוט, לא עבד ..כנראה שלא זיהה את הקוד המתאים...
שוב תודה...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי אתה מנסה להעביר למקרן רזלוציה שהוא לא תומך בה ולכן הוא לא מצליח להראות תמונה (אל תשכח שמדובר במכשיר מאוד ישן). שנה את הרזלוציה של המקור בהתחלה למשהו קטן כמו 800X600 ובדוק