עם הטלוויזיה שלי הגיעו זוג משקפי 3D של pansonic דגם : TY-EW3D10U
שהן ללא ספק בעייתיות מאוד לאלו מבניינו שאינם מרכיבים משקפיים אופטיות בשוטף
זליגת האור מכל הכיוונים פשוט מצריכה להחשיך את כל הבית בצורה קיצונית , דבר שמאוד פוגע בחווית הצפייה
עמדו בפניי שתי אפשרויות /b]
1. להזמין סט של משקפיים אחרות
2. לשפצר
החלטתי ללכת על אופציה 2
באמצעות נייר דבק שחור ומשקפיים , 2 דקות עבודה ו 0 ש"ח של השקעה כלכלית , אפשר לשפצר את המשקף ולשפר משמעותית את זליגת האור מהצדדים .
באמצעות רצועות של הדבק , הלבשה על הפנים , תיקונים קטנים , גזירות של חתיכות דבק במקומות הרצויים :
וזהו המוצר המוגמר :
אומנם לא High End אבל בהחלט עושה את העבודה :
(שנייה לפני השיפצור של המשקף השני)
לסיכום , אם אינך משתמש במשקפיים אופטיות ביום יום ובאפשרותך להמנע מרכישת הדגם הזה של המשקף - עשה זאת
במידה ואין אפשרות כזו , האופציה של השיפצור DIY , בהמחלט נותן תמורה להשקעה
* רק חשוב לא להדביק את נקודות הסינכרון וכפתור ההפעלה
נכון שזה נראה דבר "פשוט"-אך אם זה מועיל לצפייה-הרי זה מעולה.
(הייתי ממליץ לך לשלוח לפנסוניק העולמי-את הרעיון והיישום שביצעת-ואולי הם יחשבו על זה שנית-איך ניתן לעצב אחרת את המשקפיים לטובת הכלל)
כל הכבוד..
אבל כאשר רוכשים מוצר כל כך איכותי (לא יודע כמה השקעת, אבל בוודאי שזה לא עלה פרוטות), ניתן לצפות שיספקו ללקוח משקפיים הולמות, ללא צורך בכל מני שפצורים למיניהם...
אבל כאשר רוכשים מוצר כל כך איכותי (לא יודע כמה השקעת, אבל בוודאי שזה לא עלה פרוטות), ניתן לצפות שיספקו ללקוח משקפיים הולמות, ללא צורך בכל מני שפצורים למיניהם...
...
אתה בהחלט צודק
במקרה שלי לא הייתה אפשרות להחלפת המשקף
וכפי שרשמתי מי שיכול מלכתחילה להמנע מרכישת דגם זה של המשקפיים טוב יעשה
לא ממש הבנתי. בעוונותיי, אני עדיין לא מעורה בתחום של התלת מימד.
בן אדם רוכש מסך טלוויזיה 3D, האם למכשיר יכולים להתאים דגמים שונים של משקפיים?
האם יתכן שיספקו לך סוג אחד, אבל מכיוון שהם אינם מספיק טובים, יהיה צורך לרכוש משקף אחר?
bariko כתב:לא ממש הבנתי. בעוונותיי, אני עדיין לא מעורה בתחום של התלת מימד.
בן אדם רוכש מסך טלוויזיה 3D, האם למכשיר יכולים להתאים דגמים שונים של משקפיים?
האם יתכן שיספקו לך סוג אחד, אבל מכיוון שהם אינם מספיק טובים, יהיה צורך לרכוש משקף אחר?
...
למכשיר בהחלט יכולים להתאים סוגים שונים של משקפיים כולל דגמים לא מפנסוניק - XPAND103 לדוגמה.
כמו בכל דבר ניתן לרכוש משקפיים טובות יותר למי של מספיק הדגם המקורי שמגיע עם המסך וזה נכון
לא רק לפנסוניק אלא לכל חברה.