ZTE BLADE (או - למה לא להתעסק עם חיקויים סינים)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099

שליחה

היי,
רכשתי אנדרואיד סיני, דגם שנקרא star a5000 למרות שבכל מקום ששאלתי הזהירו אותי לא להתעסק עם מכשירים סינים זולים - שהם תמיד גרועים, נתקעים וכו'..

ובכל זאת, מכיוון שאין לי ממש צורך בחידושים הטכנולוגים האחרונים, העדפתי לקחת סיכון, ובינתיים זה מעבר לכל הציפיות שלי.

כן, יש חסרונות - מסך רזיסטיבי ללא מולטי-טאץ' (אבל מגיב מעולה), רזולוציה יחסית נמוכה - WVGA, אבל ממש נוח לקרוא, זליגת אור קלה מהחלק התחתון של המסך (לא ממש מפריע), מעבד יחסית חלש ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. אבל חוץ מזה הכל עובד פיקס.

אין פלאש מן הסתם, אבל יוטיוב ווידואים באפליקציות ייעודיות עובדים חלק. הכל טס. לא מורגשת שום בעיית איטיות גם עם מספר אפליקציות שרצות ברקע. העיצוב של המכשיר ממש יפהפה, והוא אפילו לא מרגיש כמו פלסטיק זול (החלק האחורי מתכתי). הסוללה מחזיקה הרבה מעבר לכל הציפיות שלי - כ-5 שעות של מסך דולק כל הזמן עם ויי-פיי (ואני בכלל לא משוכנע שהסוללה היתה מספיק זמן בטעינה. יכול להיות שבטעינה מלאה זה אפילו יותר). יש גם סוללה נוספת, שזה בכלל להיט (למרות שלא פשוט לפתוח את המכסה האחורי כדי להחליף).

המצלמה אמורה להיות די עלובה. עוד לא בדקתי מאחר ואין לי עדיין כרטיס MICRO SD אז לא ניתן לצלם. בכל מקרה זה לא משנה לי הרבה.

חשוב גם לציין שהמכשיר הזה וכל שאר המכשירים הסינים שניתן למצוא באיי-ביי, דיל אקסטרים, אלי-אקספרס וכו' מבוססים על מעבד mtk5615 שלא מספיק חזק בשביל 3G. לי אישית זה ממש לא משנה. אני כרגע בכלל לא משתמש בסלולארי ואני לא בטוח שאכניס בכלל SIM למכשיר. בשביל מי שכן משתמש בסלולארי - יתרון מעולה של המכשירים הסיניים הוא שניתן להכניס בהם שני כרטיסי סים שיפעלו במקביל.

יש גם מקלט טלוויזיה אנאלוגית. לא עוזר הרבה עכשיו כשכיבו את המשדרים, ואני לא יודע כמה זה היה עוזר עם הקליטה הגרועה שהיתה בארץ.

התקנתי על המכשיר פרינג ואני יכול להשתמש בחשבון הספיקו שלי כדי לקבל ולהוציא שיחות ללא תלות בספק הסלולאר. ממה שהספקתי לבדוק בינתיים זה עובד מעולה, אפילו יותר טוב מהתוכנה של ספיקו ל PC. השמע לא מדהים, אבל אני חושב שזה השמע הכללי של המכשיר.

פאק קטן שמעצבן אותי הוא שארבעת מקשי השליטה שממוקמים מתחת למסך פחות רגישים מהמסך עצמו וצריך ללחוץ עליהם יחסית חזק כדי שיגיבו. בנוסף, הם גם לא מוארים. קצת בעייתי בחושך, אבל מתרגלים.

לסיכום - בינתיים אני מרוצה עד הגג. תמורה הרבה יותר מראויה ל 130$ ששילמתי עליו. אני לא שוכח שזה מוצר סיני זול ויש מצב שעוד יומיים הטאץ' יפסיק לתפקד. זה סיכון שלקחתי כשרכשתי את המכשיר.

טיפ למי שמעוניין לרכוש מכשיר סיני - מדי כמה שבועות יוצאים דגמים חדשים. את הדגם הזה הזמנתי לפני כחודש וחצי לאחר שהשוויתי לכל שאר הדגמים שהיו זמינים (אין הבדלים גדולים מאחר וכולם מבוססים פחות או יותר על אותה חומרה, אבל נראה לי שעשיתי את הבחירה הנכונה מבחינת גימור, זמן סוללה, גודל מסך וכו'...). אני מניח שבחודש וחצי שחלף כבר יצאו דגמים לא פחות טובים ואאל"ט לא מזמן נתקלתי בדגם במחיר זהה שכבר מכיל מסך קפסטיבי עם מולטי טאץ', אז שווה לבדוק.
נערך לאחרונה על ידי amittzor ב 19/06/2011 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שכחתי לציין שהמכשיר, בדומה לשאר הדגמים הסיניים, מגיע עם אנדרואיד 2.2.1 (ללא אפשרות לשדרג כרגע, אני מניח שגם לא בעתיד) כך שעברית לא מהווה בעיה. באתרים ובאפליקציות כמעט ולא נתקלתי בבעיות עם תצוגת עברית - בפייסבוק מספרים מתהפכים ובג'ימייל הכותרות הפוכות.

בשביל כתיבה בעברית צריך להוריד את anysoftkeyboard. עניין של שתי שניות וזו מקלדת מאוד נוחה (עד כמה שמקלדת במסך מגע יכולה להיות נוחה).

מישהו יודע מה העניין עם האפליקציה של סקייפ? כשאני מתחבר זה פשוט נתקע לנצח על signing in וקראתי במספר מקומות ברשת שהבעיה אינה ייחודית למכשיר הזה.

זה המכשיר

http://www.szsuff.com/sdp/432923/4/pd-2 ... OS_Wi.html

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825

שליחה

פעם הבאה לך על ZTE blade
אחרי התקנת cyanogen על המכשיר יש גם עיברית מלאה :)
העלות שלו "קצת" יותר גבוהה - 200$....... אבל יש תמיכה בהכל
לגבי Skype - לי אין בעיות עם התוכנה

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

למה לשלם עוד 70$ אם אני סופר מרוצה ממה שרכשתי?

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כל אחד והמכשיר שלו
אני חיפשתי מכשיר שאמור להיות גם עם עיברית
ודגדג לי המכשיר הזה. קראתי עליו המון המלצות טובות מאירופה אזי אמרתי לעצמי - למה לא....
אפשר לשאול באותו סגון למה לקנות SGS2 כשר יש לי כבר את SGS....

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אבל יש בזה עברית. זה FROYO

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כן ולא
ב cyanogen mod העיברית כבר בפנים עם כל התפריטים.
ישנו ישור לימין ללא התקנת תוכנות נוספות
בקיצור פחות התעסקות.
בנוסף ישנה קהילה מאוד גדולה של מפתחים לטלפון הזה

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757

אם יש לך סבלנות...

שליחה

erlich01 כתב:פעם הבאה לך על ZTE blade
אחרי התקנת cyanogen על המכשיר יש גם עיברית מלאה :)
העלות שלו "קצת" יותר גבוהה - 200$....... אבל יש תמיכה בהכל
לגבי Skype - לי אין בעיות עם התוכנה
...
אפשר סקירה קלה על הZTE והתרשמותך...חסרונות/יתרונות אל מול האנדרואידים היקרים במחוזותינו מלבד המחיר..
תודה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

amittzor,
-אתה בטוח שאין תמיכה באדובי פלאש? מגירסת אנדרואיד 2.2 הוספה תמיכה לזה. צריך פשוט להוריד את אפליקציית הפלאש מהמרקט ולהתקין
-אגב, אני לא יודע אם עשית כבר רוט למכשיר, רק תדע שעושה רושם שזה אפשרי לביצוע עליו:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1067949
מכאן אתה יכול להוריד את התוכנה:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953

erlich01,
רשמת "אפשר לשאול באותו סגנון למה לקנות SGS2 כאשר יש לי כבר את SGS...." ובעצם ענית על השאלה של עצמך!
יש המוני אנשים שקונים היום את ה SGS הראשון ולא את ה SGS2 (בטח ובטח בישראל) מי לא מעט סיבות, שהמרכזית היא כמובן המחיר. ה SGSII עולה לישראלי כמעט כפול במחיר מאשר ה SGS המקורי, ה SGSII הוא לא "טוב פי 2" מה SGS הראשון. זה מחזיר אותנו לנושא השרשור, ברכישה של 130$ תוספת של מעל 70$ היא משמועתית מאוד ולכן לא כולם יעדיפו את השידרוג הזה, כל אחד והעדפה שלו. אין פה תשובה של שחור או לבן

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בוקר טוב ושבת שלום
קניתי את המכשיר כי רציתי שיהיה לי מכשיר אנדרואיד. לא היה לי צורך במכשיר כמו ה SGS. אתה צריך להבין שהיה לי נורא קשה להיפרד מה 6220I . שאגב לדעתי לא נופל מאף מכשיר מהדורות החדשים.
מה שרציתי זה לשחק קצת AB (ציפורים זועמות...) ולהכיר מה זו מערכת ההפעלה Android
נתקלתי באחד הפורומים בארץ במכשיר הזה והתחלתי להתעניין בו. הביקורות עליו היו לא רעות בכלל דוגמא לכך הינה http://www.brighthub.com/mobile/manufac ... 11219.aspx
אז אמרתי לעצמי למה לא. נכנסתי ל EBay (אין יבוא של המכשיר הזה לארץ) וקניתי אחד משומש ב 160$
אחרי שבועיים קיבלתי אותו והתחלתי ללמוד מה זו מערכת Android .
הטלפון הגיע עם Android 2.1 של חברת אורנג' הבריטית. היו בו מלא שטויות שלהם ובכל פורום אמרו למחוק כמה שאפשר.
לאור העלות המגוחכת של המכשיר והיכולות שלו התפתחה קהילה שבונה אין סוף רומים מכשיר והדוגמא הכי טובה הינה Cyanogens
אחרי התקנת הרום הזה והפיכת המכשיר לעברית מלאה (תפריטים, ישור לימין, הגדרות רשת סלולארית - רק לתקוע סים והכול עובד) התחלתי ליהנות ממנו.
המכשיר עצמו לא תומך ב flash - המעבד שלו הינו של - QUALCOMM arm 6 במהירות שעון 600MHz חד ליבתי.
הסוללה הנה בסדר - לא יותר מזה (עלות סוללה מקורית נוספת - כ 14$....)
ממה שאני מבין ויודע ישנן מספר גרסאות למכשיר - רום פנימי שונה וסוג מסך TFT או AMOLOD .
למכשיר שאני קניתי יש רום פנימי של 512 MB ומסך3.5" 800X480 TFT תומך ב multi touch (דעתי גודל מסך מושלם). בשמש צהריים בבהירות מקסימאלית עדיין ניתן לקרוא Ynet (לא בשביל זה קנינו Smartphone ?)
המצלמה שלו (רק אחורית אין קידמית) הינה בסדר. אבל זהו. אל תזרוק את המצלמה שלך עדיין..... אין flash אבל יש auto focus שעובד לא רע.
המכשיר מגיע עם כרטיס מיקרו SD של 2 ג"ב והוא תומך עד 32 ג"ב (כרגע יש לי כרטיס של 16ג"ב)
מבחינת חיבוריות לעולם יש לו הכול (Bluetooth , Wi-Fi B&G) . בבית החיבור לרשת האלחוטית הוא מיידי והגלישה היא לא רעה - רצוי להתקין Opera mobile.
בשימוש ב 3G הגלישה הינה סבירה – לא הכי מהירה בעולם אבל אפשר לחיות.
ה GPSשלו מצוין – Waze מסנכרן מהר וגם IGO עובד מצוין – מה עוד אפשר לבקש?
במשחקים הוא בסדר – AB rio – קצת מקרטע אבל אפשר לחיות עם זה....
המכסה האחורי שלו הינו פלסטיק ואם קונים אותו רצוי לקנות באותה הזדמנות גם כיסוי סיליקון ומגן מסך – ישנם ייעודיים למכשיר הזה וזה בהחלט משפר את האחיזה.
אין בעיה להפוך את המכשיר ל hotspot – הוצאתי את העיניים לאנשים בעבודה המצויידים ב Iphone 4 שגלשו דרך הטלפון שלי (הצלחנו עד ארבעה במקביל....)
המכשיר מסוגל לעבוד ב 2G על מנת לחסוך זמן סוללה (אין לי מושג מה יכולים מכשירים אחרים לעשות).
בהשוואה ל SGS הוא איטי – ובהחלט ראיתי אז זה. גם בבדיקת Benchmark הוא הגיע למקום הראשון (מהסוף....) אבל מה אפשר לצפות ממכשיר כזה?
סך הכול – בשביל מכשיר ברמת כניסה הוא מצויין.
הוא לא סקסי או דק כמו SGS2 אבל כאשר אנשים רואים אותו ואת הביצועים שלו ושומעים את המחיר שלו הם גם רוצים.
קצת על החברה מאחוריו – מסתבר ש ZTE הינה אחד היצרנים הגדולים בעולם של טלפונים סלולרים. רוב הטלפונים שלהם נמכרים כ brand name של חברות הסלולר כאשר אתה לא יודע בדיוק מי היצרן. גם במקרה הזה – השם הרישמי של הטלפון הינו orange san fransisco או Dell XCD35 ואין שום לוגו של החברה עליו (רק על הסוללה אתה תמצא את שם היצרן).
מאוד מפליא אותי שאין יבוא מסודר של הטלפון הזה לארץ כיוון שהוא יכול להיות אחד האסים של חברות הסלולר – בעלות שלו.
אם ניתן היה למכור אותו עם הרום של cyanogens אפילו לא צריך להשקיע בתרגום – העבודה כבר נעשתה על ידי משהו – תבורך מי שזה לא יהיה.
יש לחברה גם tablet ששמתי עליו עין – אבל עוד לא החלטתי אם אני רוצה אותו – כרגע הוא עדיין קצת יקר

erezsegev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

שליחה

האם שילמת מיסים בארץ על המכשיר?

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

למקרה שמישהו עוד עוקב אחרי השרשור הזה, רציתי לציין ש erlich01 צדק. בסופו של דבר החזרתי את המכשיר למוכר בשל בעיה מסויימת שהיתה בו וקיבלתי את כספי בחזרה. ההורים שלי היו בשבוע החולף בספרד, ולאחר בדיקה קלה באינטרנט גיליתי שמוכרים שם את ה blade במחיר מגוחך. בחודש מאי זה היה 69 יורו (!!!) אבל הם טסו רק ב-1 ביוני, אז המחיר עלה ב-10 יורו נוספים, ככה שבסך הכל זה עלה 79 יורו + 10 יורו על כרטיס סים פרי-פייד מוטען ב-15 יורו (אולי יהיה ניתן לנצל את זה בטיול הבא לספרד). בכל מקרה - 450 ש"ח זה ממש בדיחה בשביל מכשיר כל כך מעולה. תצוגה מדהימה, מסך מגע שמגיב באופן מושלם.

אני ממש מרוצה.

התקנתי עליו את הרום cm7 green v4 ויש לי איתו כמה בעיות קטנות:
1. אפליקציות שאני מגדיר לרוץ כשהמכשיר מופעל לא רצות. לדוגמא - פרינג.
2. חיבור הויי-פיי נכבה כשהמסך נכבה, אלא אם כן המכשיר מחובר ל USB או לחשמל, וזה למרות שברקע רצות תוכנות כסקייפ ופרינג שזקוקות לחיבור ולמרות שהגדרתי שהויי-פיי לא יתנתק אף פעם.
3. מגירת ה notification לפעמים לא נסגרת לי, אלא רק לאחר שאני לוחץ על כפתור back.

מישהו נתקל בבעיות האלה? הייתי מנסה רום אחר, אבל אאל"ט היחיד cm7 הוא היחיד עבור הבלייד עם תמיכה בעברית (תפריטים, ישור לימין, תיקון העברית ההפוכה בג'ימייל וכו').

בנוסף - יש כל מיני אפליקציות שמגיעות עם הרום ורצות אוטומאטית בהתחלה, כשלא ברור לי כל כך למה זה טוב (טיטניום באקאפ למשל). איך אני יכול להסיר אותן? ניסיתי להוריד אפליקציות של startup manager אבל הן לא משפיעות על אפליקציות שכבר הגיעו עם הרום.

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אז קודם כל (Y) (Y) (Y)
מאיפה בדיוק הורדת את הגירסא הזו?
נסה להוריד את CM7 stable 3 מהאתר של http://download.cyanogenmod.com/?type=s ... vice=blade
ולדעתי לא יהיו את הבעיות שאתה מתאר

בין לבין - מצאת פתרון לרדיו?

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הורדתי מהפורום של בלייד במודקו blade.modaco.com

ניסיתי את CM7 לפני ולא כל כך הסתדרתי איתו. היה לי די איטי ולא נח, אז ניסיתי את cm7 green

לרדיו לא מצאתי פתרון. בגרסה של המפעילה הסלולארית הספרדית היתה אפליקציית רדיו, אבל חייבים אוזניות בשבילה ואני רוצה רדיו דרך הספיקר. דרך אגב - זה הגיע עם פרויו די נקי ועבד מצויין, חוץ מהבעיות של העברית והסים הנעול.

אז בינתיים אני משתמש באפליקציה של הרדיו (tune in radio).

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ziblu שלח לי הודעה פרטית בקשר לנושא ההודעה הזאת ושאל אם חזרתי בי (מכך שהייתי מרוצה מה A5000). הנה מה שעניתי לו:

לגמרי חזרתי בי.
כן, בהתחלה הייתי מרוצה מהמכשיר, אבל זה רק כי לא ממש ידעתי מה זה מכשיר רציני. הוא התקלקל לי כשניסיתי להכניס את כרטיס הזכרון. בנו את זה די גרוע כך שצריך להכניס את כרטיס הזכרון בזווית מאוד מסויימת ומאוד בעדינות - ניסיתי להכניס אותו בזווית לא נכונה וזה דחף פנימה את המנורה של הפלאש של המצלמה. כשניסיתי לסדר את זה הסדרתי מן מדבקה מוזרה עם פס מתכתי שבדיעבד גיליתי שכנראה משמשת כאנטנה של האינטרנט האלחוטי, כי מאותו רגע כמעט ולא הית הלי קליטה, גם במרחק של מטר מהראוטר.

לשמחתי המוכר הסכים לקבל את המכשיר בחזרה ולהחזיר לי את מלוא הכסף.

ניסיתי מכשיר סיני נוסף מדגם אחר שכביכול היה אמור להיות יותר טוב, כי יש לו מסך קיבולי עם רב-מגע, אבל הוא היה ממש גרוע - תצוגה נוראית ברזולוציה נמוכה. מאוד קשה לקרוא. הג'י-סנסור שלו לא פעל (מה שגורם למסך להסתובב) והיה גרוע באופן כללי. בדיעבד אני יודע שגם הראשון היה די גרוע.

גם אותו החזרתי למוכר.

ההמלצה שלי מהנסיון הקצר שצברתי - לא להתעסק עם החיקויים הסינים האלה. מי שצריך מכשיר עם שני קווים זה מעולה בשבילו, כי מכשירים רציניים כמעט בלתי אפשרי להשיג עם מקום לשני כרטיסי סים, אבל שיקח בחשבון שכסמארטפון זה לא יהיה רציני, וסיכוי גדול שגם יתקלקל די מהר.

חסרון נוסף הוא שלחיקויים הסינים האלה אף אחד לא מפתח רומים, ככה שאתה "תקוע" עם מה שקיבלת מהיצרן, שאמנם במקרה הזה היה פרויו (אנדרואיד 2.2) אז זה לא כזה נורא, כי אפשר לקרוא עברית ולהתקין מקלדת עברית, אבל יש כל מיני באגים - כותרות הפוכות בג'ימייל, מספרים מתהפכים, אין הצמדה לימין וכו'...

הבלייד זה כבר עולם אחר לגמרי - מסך מגע מדהים עם מולטי-טאץ' (באותה רמה כמו של אייפון) רזולוציה גבוהה פי 2 משל המכשירים הסינים, כמו בכל המכשירים הרציניים (800X480), קליטת ויי פיי טובה (בסיני היא לא היתה מדהימה בלשון המעטה), אפשר להתקין עליו כמעט כל אפליקציה שקיימת במארקט (בסינים היו המון אפליקציות שלא ניתן היה להתקין - גם סתם אפליקציות פשוטות כמו של מאקו או וואלה, וגם דברים שווים יותר כמו גוגל גוגלס, סורק ברקודים וכו'... יש גם אפליקציות שכן ניתן היה להתקין ופשוט לא עבדו, כמו סקייפ למשל) ועוד ועוד...

המכשיר פועל ממש טוב, מעוצב ממש יפה ויש לו עוד יתרונות רבים - מכיוון שהוא נמכר כל כך בזול ובהצלחה ברחבי אירופה ובעיקר באנגליה תחת השם אורנג' סן פרנסיסקו, אז יש הרבה מפתחים שמשקיעים בו ברומים איכותיים - מיד אחרי שקיבלתי אותו כבר שידרגתי אותו לרום המעולה CM7 שזו כבר גרסת מערכת ההפעלה העדכנית ביותר. בעיות העברית נפתרו בו - פייסבוק מיושר לימין בלי מספרים הפוכים, הכותרות בג'ימייל תקינות, יש מקלדת עברית מובנית, אפשר אפילו שהתפריטים יהיו בעברית, למי שלא נוח לו באנגלית.

תבין שזה מכשיר במחיר מצחיק. אני השגתי אותו ב-450 ש"ח והוא נופל ממש בקטנה ממכשירי העל של סמסונג ו HTC שעולים פי 4 ו 5. החולשה המרכזית שלו היא המעבד שפועל בתדר של 600MHZ (במכשירים מודרנים יש כבר לפחות 1GHZ). זה משנה בעיקר למי שצריך משחקים עם גרפיקה מטורפת. ככה סתם לאינטרנט וכאלה זה לא ממש משפיע (מעבר לעובדה שלא ניתן להתקין פלאש. מבחינתי זה דווקא יתרון, כי כך האתרים פחות כבדים, ובשביל דברים חשובים כמו יוטיוב גם ככה יש אפליקציה יעודית). חולשה נוספת היא המצלמה - 3.2 מגה פיקסל בלי פלאש. באור יום היא מוציאה תמונות סבירות. בתאורה ביתית הרבה פחות, ובחושך בכלל זוועה. גם אל צילום הוידאו אל תבנה - הוא נוראי.

אני ממליץ לך בחום. זו העסקה הכי משתלמת שיש. המותגים שמוכרים יותר בארץ מוכרים גם מכשירים זולים יותר, אבל הם עדיין עולים פי 2 ופי 3 מהבלייד, והרזולוציה של המסך שלהם נמוכה (320X480).

אני מניח שאין לך מזל כמו שהיה לי ויש לך מישהו שבדיוק נמצא באירופה ויוכל להביא לך, אז מה שאני הכי ממליץ לך לנסות זה לחפש ב ebay.co.uk. אם לא חשוב לך שיהיה לגמרי חדש מדי פעם מציעים שם מכשירים משומשים. erlich01 קנה כזה ב-160 דולר. אחלה עסקה...

עוד יתרון הוא שבניגוד לחיקויים הסינים יש לך מבחר עצום של אביזרים נלווים שאתה יכול לקנות באי-ביי ממש בזול - מגן סיליקון, מגן מסך, בטריה נוספת, מטען לרכב וכו...

עוד יתרונות:
1. במכשירים הסינים בדרך כלל אין GPS אמיתי, גם בכאלה שמצויין שיש בהם, אלא משהו שמתבססס על החיבור הסלולארי שלך. כאן יש GPS מדהים שמסתנכרן בשניות.
2. חיישן קרבה שמכבה את המסך אוטומאטית כשאתה מצמיד את המכשיר לראש (כלומר כשאתה בשיחה) - כאן יש, בסינים אין.
3. הג'י-סנסור הרבה יותר איכותי. במכשיר השני שהזמנתי מסין הוא בכלל היה מקולקל, במכשיר הראשון הוא הגיב הרבה פחות טוב מהבלייד.
4. רמקול יחסית איכותי, שממוקם בצד המכשיר ולכן שומעים עדיין טוב גם כשמניחים את המכשיר על גבו. בסינים הרמקול אחורי וגרוע במיוחד.
5. פתח אוזניות בגודל סטנדרטי - איכות שמע טובה מאוד עם אוזניות ראויות.

בקיצור - אין מה להשוות. עולם אחר. אמנם התמזל מזלי והשגתי את הבלייד באותו מחיר של החיקויים הסינים, אבל אם הייתי יודע שההבדלים כל כך משמעותיים, לא היתה לי שום בעיה לשלם עליו פי 2.

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

amittzor כתב:למה לשלם עוד 70$ אם אני סופר מרוצה ממה שרכשתי?
...

:lol: :lol: :lol:

היו ימים......

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

:D ובסוף אפילו לא שילמתי עוד שקל.

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יצא לך בפוקס.....

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יצאה גרסה לילית חדשה של CM7 עם פתרון לבעיית הרדיו. עדיין לא ניסיתי...

עדכון - בדקתי, נראה שזה עובד, אבל עדיין חייבים לחבר אוזניות :(

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

נבדוק מחר בבוקר (הטלפון במשרד...)

חזור אל “Android - אנדרויד”