חברים שלום וחג שמח,
אני פותח שרשורון חדש מכיוון שלדעתי המגה שרשור על ה SGS הפך להיות בלתי יעיל עבור משתמשים חדשים שזה עתה נכנסים לעניינים.
השבוע רכשתי מכשיר SGS GT-I9000T מרשת פלאפון. המכשיר מריץ גרסת קושחה 2.2, קרנל 2.6.32.9, בילד JJJJP8 (יעודי לפלאפון?) עם עברית מלאה (פונטים ומקלדת). חבילת הגלישה שלי היא 2G.
מהתרשמות ראשונית אני יכול לומר שהמכשיר מדהים - מהיר מאד, הגלילה חלקה לגמרי ותגובות היישומים מיידיות. התמיכה בעברית מלאה, GPS ננעל ראשונית אחרי 2-3 דקות (עוד לא בדקתי בנסיעה) ומהירות הגלישה הסלולרית מגיעה ללמעלה מ 500 kbs בהורדה (אך רק 8 kbs בהעלאה...[בעיה נקודתית?]).
עכשיו השאלות: קודם כל , KIES אומר שאין אפשרות לעדכן קושחה, והייתי שמח לעקוף את זה ולשדרג כאשר תצא גרסה רשמית עדכנית יותר.
התקנתי rom manager כדי לבצע גיבוי אך אני לא יודע איזה דגם המכשיר שלי - קפטיבייט, וייברנט או פסינייט (הרבי מגוגל לא יודע לתת תשובה חד משמעית לגבי הדגם שלי), כך שאני לא יכול להתקין את ה ClockworkMod Recovery. אודה לעזרתכם כאן. כמו כן הייתי רוצה לגבות גם את היישומים שלי, האם רק טיטניום מאפשר את זה?
נכון לעכשיו אני לא מתכוון להתקין רומים חדשים, לפחות עד שאכיר יותר טוב את המכשיר, אבל הייתי רוצה לשפר כמה שניתן את ביצועי הסוללה (לא רעים עד כה). לדוגמא - הטפט שלי שחור לחלוטין והמסך כבה אחרי דקה. רעיונות יתקבלו בברכה.
סליחה על הפוסט הארוך, ושוב תודה לכולכם על הפורום מלא החיים,
אודי