רכשתי רסיבר פיוניר VSX-920K מארה"ב ,איזה שנאי יתאים ?
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
אם אלה הנתונים של המגבר, אזי שנאי של 300W יעשה, לדעתי, יופי של עבודה. אם אתה חושש (כפי שאני חששתי ובדיעבד אינני בטוח שבצדק) אזי כך את ה- 400W.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
תתחדש על הרסיבר שאני אותו כבר הבאתי מארה"ב לפני 4 חודשים ומאד מרוצה ממנו (במסגרת התקציב שקבעתי לרכישה רסיבר חדש.)
אני נהנה במיוחד מפורמט האודיו החדש של הבלוריי - DTS-HD שמפעיל את כל המערכת 5.1 שלי בעוצמה ותחושה של קולנוע אמיתי.
למרות כל מיני חוות דעת נמוכות לגבי יכולות השמעת המוסיקה ברסיבר הזה - אני מבסוט בגדול מקטעי מוזיקה רבים שאני משמיע בו. כולל מוסיקה מהאייפוד שלי בחיבור ישיר לרסיבר וקבלת איכות שמע פי כמה יותר גבוהה מהמקור באייפוד בזכות רכיב מיוחד שקיים ברסיבר הזה המשדרג את קבצי ה- MP3 והאחרים המכווצים לרמה יותר גבוהה.
לפי האתר שאני רכשתי אז ב273 $ ראיתי שהמחיר עלה לפני כשבועיים ל325$.
https://powersellernyc.com/product/view ... 26306.html
מעניין - איפה מצאת עדיין במחיר הישן = 270$ ???
לגבי השנאי - בהתחלה חיברתי אותו לשנאי סיני 320W אך בחיפוש נוסף מצאתי בחנות האלקטרוניקה השכונתית שנאי 500W תוצרת הארץ באותו מחיר ולכן החלפתי ביניהם - לשם בטחון ובנוסף כך תהיה לי אפשרות לחבר מכשיר אמריקאי נוסף בבוא הזמן - למשל אולי נגן BD - 3D שנגיע לטכנולוגיה של תלת מימד בלי צורך במשקפים.
אני נהנה במיוחד מפורמט האודיו החדש של הבלוריי - DTS-HD שמפעיל את כל המערכת 5.1 שלי בעוצמה ותחושה של קולנוע אמיתי.
למרות כל מיני חוות דעת נמוכות לגבי יכולות השמעת המוסיקה ברסיבר הזה - אני מבסוט בגדול מקטעי מוזיקה רבים שאני משמיע בו. כולל מוסיקה מהאייפוד שלי בחיבור ישיר לרסיבר וקבלת איכות שמע פי כמה יותר גבוהה מהמקור באייפוד בזכות רכיב מיוחד שקיים ברסיבר הזה המשדרג את קבצי ה- MP3 והאחרים המכווצים לרמה יותר גבוהה.
לגבי השנאי - בהתחלה חיברתי אותו לשנאי סיני 320W אך בחיפוש נוסף מצאתי בחנות האלקטרוניקה השכונתית שנאי 500W תוצרת הארץ באותו מחיר ולכן החלפתי ביניהם - לשם בטחון ובנוסף כך תהיה לי אפשרות לחבר מכשיר אמריקאי נוסף בבוא הזמן - למשל אולי נגן BD - 3D שנגיע לטכנולוגיה של תלת מימד בלי צורך במשקפים.
באמאזון יש לך אותו ב 283$ עם משלוח חינם בארה"בami9 כתב:תתחדש על הרסיבר שאני אותו כבר הבאתי מארה"ב לפני 4 חודשים ומאד מרוצה ממנו (במסגרת התקציב שקבעתי לרכישה רסיבר חדש.)
לגבי השנאי - בהתחלה חיברתי אותו לשנאי סיני 320W אך בחיפוש נוסף מצאתי בחנות האלקטרוניקה השכונתית שנאי 500W תוצרת הארץ באותו מחיר ולכן החלפתי ביניהם - לשם בטחון ובנוסף כך תהיה לי אפשרות לחבר מכשיר אמריקאי נוסף בבוא הזמן - למשל אולי נגן BD - 3D שנגיע לטכנולוגיה של תלת מימד בלי צורך במשקפים....
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
avinave - קבלת את התשובה לגבי השנאי בפרטי?
amitbak - תבדוק מול חברות השילוח הקיימות בארץ שעושות לך את כל העבודה עד קבלת המוצר בביתך. TNT מאד מומלצת אך יש גם אחרות.
בגדול קח בחשבון מסים - 34% של מחיר הרסיבר , הובלה סדר גודל של 12$ לקילו משקל האריזה ברוטו והוספת דמי טיפול לחברה כ- 15$.
ביבוא שלי הרסיבר עלה באתר 273$ וכל ההוצאות טיפול ביטוח הובלה מיסים שליח = 1950 שקל בדלת ביתי
amitbak - תבדוק מול חברות השילוח הקיימות בארץ שעושות לך את כל העבודה עד קבלת המוצר בביתך. TNT מאד מומלצת אך יש גם אחרות.
בגדול קח בחשבון מסים - 34% של מחיר הרסיבר , הובלה סדר גודל של 12$ לקילו משקל האריזה ברוטו והוספת דמי טיפול לחברה כ- 15$.
ביבוא שלי הרסיבר עלה באתר 273$ וכל ההוצאות טיפול ביטוח הובלה מיסים שליח = 1950 שקל בדלת ביתי