רכשתי רסיבר פיוניר VSX-920K מארה"ב ,איזה שנאי יתאים ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avinave פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
רכשתי אתמול בלילה את הרסיבר הנ"ל ב270$ +120$ משלוח,על הרסיבר מצויין שהוא צורך
POWER CONSUMPSITON 270W
איזה שנאי ממולץ (300,400,500,600 ?)
ואם למישהו יש המלצה על מוכר במחיר טוב אשמח.

בתודה מראש

amira
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
שם מלא: אמיר
נתן תודות: 161 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #2 

אם אלה הנתונים של המגבר, אזי שנאי של 300W יעשה, לדעתי, יופי של עבודה. אם אתה חושש (כפי שאני חששתי ובדיעבד אינני בטוח שבצדק) אזי כך את ה- 400W.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken

avinave פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

תתחדש על הרסיבר שאני אותו כבר הבאתי מארה"ב לפני 4 חודשים ומאד מרוצה ממנו (במסגרת התקציב שקבעתי לרכישה רסיבר חדש.)
אני נהנה במיוחד מפורמט האודיו החדש של הבלוריי - DTS-HD שמפעיל את כל המערכת 5.1 שלי בעוצמה ותחושה של קולנוע אמיתי.
למרות כל מיני חוות דעת נמוכות לגבי יכולות השמעת המוסיקה ברסיבר הזה - אני מבסוט בגדול מקטעי מוזיקה רבים שאני משמיע בו. כולל מוסיקה מהאייפוד שלי בחיבור ישיר לרסיבר וקבלת איכות שמע פי כמה יותר גבוהה מהמקור באייפוד בזכות רכיב מיוחד שקיים ברסיבר הזה המשדרג את קבצי ה- MP3 והאחרים המכווצים לרמה יותר גבוהה.

לפי האתר שאני רכשתי אז ב273 $ ראיתי שהמחיר עלה לפני כשבועיים ל325$.
https://powersellernyc.com/product/view ... 26306.html
מעניין - איפה מצאת עדיין במחיר הישן = 270$ ???

לגבי השנאי - בהתחלה חיברתי אותו לשנאי סיני 320W אך בחיפוש נוסף מצאתי בחנות האלקטרוניקה השכונתית שנאי 500W תוצרת הארץ באותו מחיר ולכן החלפתי ביניהם - לשם בטחון ובנוסף כך תהיה לי אפשרות לחבר מכשיר אמריקאי נוסף בבוא הזמן - למשל אולי נגן BD - 3D שנגיע לטכנולוגיה של תלת מימד בלי צורך במשקפים.

erantz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

ami9 כתב:תתחדש על הרסיבר שאני אותו כבר הבאתי מארה"ב לפני 4 חודשים ומאד מרוצה ממנו (במסגרת התקציב שקבעתי לרכישה רסיבר חדש.)
אני נהנה במיוחד מפורמט האודיו החדש של הבלוריי - DTS-HD שמפעיל את כל המערכת 5.1 שלי בעוצמה ותחושה של קולנוע אמיתי.
למרות כל מיני חוות דעת נמוכות לגבי יכולות השמעת המוסיקה ברסיבר הזה - אני מבסוט בגדול מקטעי מוזיקה רבים שאני משמיע בו. כולל מוסיקה מהאייפוד שלי בחיבור ישיר לרסיבר וקבלת איכות שמע פי כמה יותר גבוהה מהמקור באייפוד בזכות רכיב מיוחד שקיים ברסיבר הזה המשדרג את קבצי ה- MP3 והאחרים המכווצים לרמה יותר גבוהה.

לפי האתר שאני רכשתי אז ב273 $ ראיתי שהמחיר עלה לפני כשבועיים ל325$.
https://powersellernyc.com/product/view ... 26306.html
מעניין - איפה מצאת עדיין במחיר הישן = 270$ ???

לגבי השנאי - בהתחלה חיברתי אותו לשנאי סיני 320W אך בחיפוש נוסף מצאתי בחנות האלקטרוניקה השכונתית שנאי 500W תוצרת הארץ באותו מחיר ולכן החלפתי ביניהם - לשם בטחון ובנוסף כך תהיה לי אפשרות לחבר מכשיר אמריקאי נוסף בבוא הזמן - למשל אולי נגן BD - 3D שנגיע לטכנולוגיה של תלת מימד בלי צורך במשקפים.
...
באמאזון יש לך אותו ב 283$ עם משלוח חינם בארה"ב

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #6 

ami9
אם אני רוכש לדוגמה את הימאהה ה3900 שעולה
באתר הזה 1100 דולר,כמה זה יצא לי הכל כולל משלוח ומיסים?
והאם מדובר על ציוד חדש,מחודש?כי יש שם סדרות די ישנות של רסיברים.
עמית.

avinave פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תודה על התגובה
רכשתי מכאן
http://www.6ave.com/shop/product.aspx?sku=PIOVSX920BK

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #8 

avinave - קבלת את התשובה לגבי השנאי בפרטי?

amitbak - תבדוק מול חברות השילוח הקיימות בארץ שעושות לך את כל העבודה עד קבלת המוצר בביתך. TNT מאד מומלצת אך יש גם אחרות.

בגדול קח בחשבון מסים - 34% של מחיר הרסיבר , הובלה סדר גודל של 12$ לקילו משקל האריזה ברוטו והוספת דמי טיפול לחברה כ- 15$.

ביבוא שלי הרסיבר עלה באתר 273$ וכל ההוצאות טיפול ביטוח הובלה מיסים שליח = 1950 שקל בדלת ביתי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”