מה דעתכם- RX-V371 או RX-V467?
איזה סט רמקולים לשדך ל RX-V371?
לפי מה שאמרו לי בחנות ההבדל הוא תוספת קטנה בהספק, אבל שניהם יתמכו באותם פורמטים ויש את אותה כמות כניסות HDMI. אני מניח שבאמת תוספת ההספק לא שווה את ההפרש...
יש עוד הבדלים אולי?
מה אתם אומרים על לשדך ל RX-V371 סט של CANTON MOVIE125? יתן לי תמורה טובה ? בתקציב הכולל של 4,500 ש"ח לסט ולרסיבר?
יש עוד הבדלים אולי?
מה אתם אומרים על לשדך ל RX-V371 סט של CANTON MOVIE125? יתן לי תמורה טובה ? בתקציב הכולל של 4,500 ש"ח לסט ולרסיבר?
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
Re: איזה סט רמקולים לשדך ל RX-V371?
ההבדל הנוסף (מעבר להספק), הוא חיבורים פחות איכותיים לרמקולים ב-371ניר15 כתב:לפי מה שאמרו לי בחנות ההבדל הוא תוספת קטנה בהספק, אבל שניהם יתמכו באותם פורמטים ויש את אותה כמות כניסות HDMI. אני מניח שבאמת תוספת ההספק לא שווה את ההפרש...
יש עוד הבדלים אולי?
מה אתם אומרים על לשדך ל RX-V371 סט של CANTON MOVIE125? יתן לי תמורה טובה ? בתקציב הכולל של 4,500 ש"ח לסט ולרסיבר?...
(ב 467 כל החיבורים הם חיבורי "בננה", וב 371 רק הקדמיים).
זה לא מצדיק הפרש של 500 ש"ח.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Re: איזה סט רמקולים לשדך ל RX-V371?
Andrey13 כתב:ההבדל הנוסף (מעבר להספק), הוא חיבורים פחות איכותיים לרמקולים ב-371
(ב 467 כל החיבורים הם חיבורי "בננה", וב 371 רק הקדמיים).
זה לא מצדיק הפרש של 500 ש"ח....
שלום,
מהכרות מוקדמת עם רסיברים של ימהה, לא מהסדרות האחרונות, אני יכול לאמר לך שאיכות הרכיבים בסדרת הכניסה היא מאוד מאוד בסיסית.
לפעמים עדיף לוותר על פיצ'רים ולקנות רסיבר עם איכות מתקבלת על הדעת.
אני לא ממליץ לרכוש רסיבר שלהם מסדרת הכניסה, סדרת 3XX .
יש לי חבר שבזמנו שאל אותי, קיבל את אותה המלצה, התעלם ממנה ורכש רסיבר מסדרת הכניסה והיום מבין את הטעות.
ארז
מהכרות מוקדמת עם רסיברים של ימהה, לא מהסדרות האחרונות, אני יכול לאמר לך שאיכות הרכיבים בסדרת הכניסה היא מאוד מאוד בסיסית.
יש לי חבר שבזמנו שאל אותי, קיבל את אותה המלצה, התעלם ממנה ורכש רסיבר מסדרת הכניסה והיום מבין את הטעות.
ארז
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מסכים ולא מסכים ,ארז_וחני כתב:שלום,
ארז...
הכל עניין של תקציב וראייה קדימה שנתיים שלוש ואפילו לפעמים יותר מה נרצה להפיק מהרסיבר
תן לבחור להחליט
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
מאיפה הבנת שאני מחליט עבורו?Saar_m כתב:מסכים ולא מסכים ,ארז_וחני כתב:שלום,
ארז...
הכל עניין של תקציב וראייה קדימה שנתיים שלוש ואפילו לפעמים יותר מה נרצה להפיק מהרסיבר
תן לבחור להחליט...
בוודאי שהוא המחליט. הוא גם המשלם...
אני רק הבעתי את דעתי.
ארז
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תנו לי להרגיע את שניכם - ניר כבר הלך על ה-371 ואפילו פתח שרשור "התחדשתי"...